Verejné januárove srdiečka 2009. Pridajte sa

sissik
27. máj 2010

Ahojte
po udalostiach s viacnasobnou registraciou jedneho uzivatela, ktory prispieval aj do nasej temy (a dokonca v nej bol ako vicnasobny duch, ktory sa rozpraval sam so sebou 😨 ), sme sa dohodli, ze stare verejne temy budu vymazane.
Otvarame verejne januarove srdiecka, kde si obcasne citatelky mozu chodit po rady.
Koli sukromiu mame zalozenu temu sukromnu temu Januarove srdiecka, kam chodia skalne prispievatelky a pisu si veru vselico. Ste medzi nimi samozrejme vitane, ak zacnete pravidelne prispievat a najlepsie, ked sa zucastnite aj nejakeho stretnutia 😉

adamko05
27. máj 2010

😉

sissik
autor
27. máj 2010

a sorry sa tie preklepy, som to 3x kontrolovala, ale vsak zena na materskej

adamko05
27. máj 2010

aj tu budeme niečo písat... hádam ani nie si myslím 😀

tanitta
27. máj 2010

adamko.. tu budeme pisat ako napr. co na kaslik 😉 ale co sa mi vari doma v hrnci na sporaku a kam ideme s kym a preco bude len fantazii ostatnych 😵

sissik
autor
27. máj 2010

@tanitta vsak co sa vari na sporaku v hrnci mozeme dat aj sem, nejake inspiracie, lebo uz stracam fantaziu. a v kucharskych knihach prisady typu chilli, worcher. omacka, sojova omacka, vino, pivo. to teda este nedam

sissik
autor
27. máj 2010

@lucec si pridana, pod k nam a napis nieco o sebe, pripadne daj do sukromnej nejake foto 😉

adamko05
7. jún 2010

lucec si pridala a kašle na nás 😕

tanitta
7. jún 2010

@adamko05 lucec nie je medzi clenmi kedze sa uz viac neozvala bola vymazana...

adamko05
7. jún 2010

jasné, ale tu sa mohla ozvat 😉

meusicka
7. jún 2010

aha takze uz viem co sa stalo 🙂 sorry baby, ale ja nestihm a obdivuje vas skalne 😀 no ja som vecer uz radsej nejaka ta milenka a pod. a ked nie tak si vytiahnem nejaku knizku. 😝

lucec
14. jún 2010

no caute nie nekašlem na Vás len som akosi nestíhala ☹ no ale som prekvapená ako rýchlo ste to poriešili

adamko05
22. jún 2010

čože sme rychlo poriešili? 😕

susanne.k
30. júl 2010

asi pred tyzdnom som hladala januarcata 2009 a nic som nenasla. Obcas si vas precitam ale nemam cas.obdivujem sisik ako ma cas este aj na sitie. 🙂

sissik
autor
4. apr 2011

V sukromnej teme su clenovia, ktori pravidelne prispievaju do diskusie. Vsetci, ktori chodili len citat, boli zo sukromnej temy vymazani. Napriek upozorneniu minuly rok po opatovnom zaradeni do temy ste neprispievali. Ako sme si pisali v IP, nie sme casopis na citanie.
Verejna tema je pristupna komukolvek a ak potrebuje poradit ohladom deti, radi poradime v teme
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/verejne-januarove-srdiecka-2009-pridajte-sa/

sissik
autor
12. máj 2011

no v sukromnej skupine sa to nejak ................................a niektori clenovia tam uz nie su. ani na FB
ale kto sa chce vratit do starych dobrych nehadavych, nepodpichovacnych a empatickych srdiecok, moze

celestina
13. máj 2011

Jéj ahoj sissik, pozerám, že budete doma tiež v prevahe. Gratulujem a držím pästičky, aby všetko dobre dopadlo. Zuzka a malá sestrička v brušku nech vám robia radosť. Ja akosi nestíham. Deťúrence, práca, škola ..., takže sa mi akosi nedarilo prispievať. Ale všetkým vám držím palce vo vaších rodinách, životoch. Musím priznať, že občas na vás "Januárovky" myslím.

sevi
10. okt 2011

Ahojky baby,to sem od mája nikto nenapísal ☹ ja mám dcérku január 09.

ankajocka
21. nov 2011

Ahojte, idem kvam s takou malou otazockou tiez sa u nas z tyzdna na tyzden kazdy vikend zjavuje male januarcatko 2009- co davat detom na Vianoce??? Vobec netusim.
Dakujem A.

filipka21
21. jan 2012

Ahojte ja mám syna január 2009 a práve dnes mám 3 roky.Práve si uvedomujem že ten čas strašne rýchlo letí.Ľubime ťa Filipko tvoja mamina a tatino 🙂

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre