Ahojte mamičky, ktoré zároveń vlastníte psíka. Poraďte nejaké dobré vychytávky ako zvládnuť venčenie psíka a starostlivosť o novorodenca.
Hlavne tie, ktoré bývate v paneláku a teda nedá sa psík"vypustiť na dvor"
Ako ste si to zosúladili?
🙂
Tiež bývame v paneláku a s naším psíkom musím ísť cez obed aspoň na chvíľu von, lebo nevydrží do večera. Najskôr som malú dávala do šatky a keď trošku podrástla, tak som si kúpila ergo nosič. Keď je malá v nosiči, tak venčenie nie je problém🙂
@danjelca zavisi od psika..ci mas starsieho, co nieco vydrzi alebo steniatko.
my sme mali starsieho..rano ho vyvencil manzel, kym sme spali, a potom ak bolo teplo som sla klasicky na prechadzku ja, podla pocasia bud lhisa alebo kratsia prechadzka.
kedze mam dve deti tak to vyzeralo tak, ze mala v nosici, alebo satke, v jednej ruke voditko na psika a v druhej ruke maly za rucku, pripadne som mala take voditko na rucku, aby mi nezdrhal
a ked mala nebola v kociku tak som tlacila kocik, maly bud peso vedla mna, alebo na takom pridavnom sedatku
uz som sla aj tak, ze mala na chbte, a maleho na rukach, nechcel ist z ihrska a este k tomu voditko
ono sa to utrase a najdes si system 🙂
@danjelca no keďže som s malou chodievala minimálne 2x denne von (ráno do obchodu, poobede na prechádzku,niekedy aj viackrát), tak som psa brala vždy so sebou, nebol žiadny problém, pes nepotrebuje žiadne extra chystanie, ja s malou sme sa nejak dali dokopy, medzi dverami som schmatla vodítko a pes sa pridal, ani prosiť som ho nemusela 😉
Ahoj. My máme šteniatko a zatial s ním chodíme von aj 4 krát denne z toho raz aspom na 3-4 hodinky, kým sa dá a je teplo. Je pravda, že ja mám už väčšie deti, ale aj tak musím minimálne syna stále brať so sebou. Najlepšie je ak ráno (cca o 6:00 sa psík pýta von) malý spí a dcéra je pri ňom, to len vybehnem, alebo ide muž, ak je ešte doma, ale potom už chodíme spolu. myslím, že sa to dá v pohode zvládnuť. A ešte k tomu, ak je psík už starší a niečo aj vydrží. Ak by som mala miminko, tak by som asi na také rýchle venčenie bravala nejaký nosič, alebo šatku a na dlhšie klasika s kočíkom.
@danjelca ahoj, ja bývam tiež v paneláku, máme sučku jazvečíka. ona síce "vydrží" dlho ale keď bolo najhoršie a s malým sme sa nestihli vymotať (alebo sme mali iný problém) na poobednú vychádzku tak som ju pustila na balkón kde máme na podlahe gumu, ona sa vyvenčila, ja som to upratala a hotovo. Našťastie sme to takto museli riešiť len pár krát. Inak klasika, v jednej ruke vodítko, druhou som tlačila kočík ale dalo sa to. A keď bol malý trošku väčší tak som ho mala v nosiči, on sa poobzeral po svete a psíček bol na prechádzke.