Ahojte.
Občas mám pocit Déjà vu ale veľmi nepríjemne sa pri tom cítim. Ako keby sa mi vtedy na pár sekúnd zastaví reálny svet a celým telom mi prejde horúčava + také ako keby sa mi zdvihol žalúdok resp. cítim motýle v bruchu ale nieje to príjemné ako pri zamilovanosti 🙂 po chvíločke to úplne prejde.
Nemám to moc často ale aj tak je to nepríjemné. Podobný pocit prežívam napríklad keď sa dozviem nejakú bolestivú správu , čiže môže to byť podobné ako pocit úzkosti. Ale inak nemám tieto problémy.
V mladšom veku, na strednej škole som mala Déjà vu veľmi časti, vtedy som zavrela oči a veľmi som si priala, aby to už navždy prestalo a na dlhé roky som od toho mala pokoj 🙂
Zažili ste niečo podobné?
@butterflyeffect áno presne aj ja toto robím ale + mán pri tom negatívne pocity, neviem prečo :(
Ono ako keby pri tom Deja vu sa malo stať niečo zlé ale nikdy nič zlé sa nestalo ale skôr ako keby sa mi vynorilo, že áno toto sa mi snívalo, teraz sa to deje a ten sen dopadol zle..
Ja zase mávam taky divný pocit, ako keby mi niečo chýbalo... Práve nedávno sa mi to po dlhých rokoch znovu stalo.
Ahoj, prišla si na niečo? Aj mne sa to občas stáva a neurológ mi na to nič nepovedal
@anulienka16101992 ahoj, neprišla som na nič. Po dlhšej dobe sa mi to dnes ráno opäť stalo a mala som zlý pocit ešte asi hodinku po tom 😔
Môj manžel sa mi vždy smeje, že aj on to máva a je to normálne. Keďže som dosť stresák tak mi to preto vyvoláva tento negatívny pocit, lebo sa bojím, že prečo sa so mnou ten mozog hrá, vyvolá mi to pocit úzkosti. V minulosti keď som to mávala som si to doslova “ užívala” a teraz naopak🙂↔️ nedávno som sa s kamarátkou o tom rozpráva a hovorila, že to prežíva aj ona a tiež pri tom stresuje a taktiež jeden známy. Vraj ma tiež pri tom negatívny pocit. Zaujímavé…
@anulienka16101992 tak som aj rada,že nie som sama 🙂
Ja som to mala dnes opäť a tiež zlý pocit dlhšie. Čítala som, vraj to môže súvisieť s úzkosťou alebo epilepsiou tak mám aj trošku strach. Neskúšali ste to riešiť aj u lekára?
Ano casto mavam dejavu ale nevylovava to vo mne negativne pocity, skor lovim v hlave spojitosti a snazim sa to udrzat najdlhsie ze co sa mi vybavi.