Ahojte, ako sedia velkosti v Bonprixe? V minulosti sa mi zda,ze bolo treba kupovať o cislo inu velkost... potrebujem pyzamo v. 122... dik
@zorkahorka tie detske su dost siroke, starsiemu-chudulinky a riadne(122cm a 19kg) nekupujem-vsetko mu je veeelmi velke, mladsi je baculko a tomu tie veci sedia super, kupujem velkost aku ma. Ale vzdy citam recenzie pod vyrobkom.
Pánske a dámske veľkosti už máme doma skúsenosť, že buď presnú veľkosť ale to už je o málinko voľnejšie ale aj chcete úplne super veľkosť tak o číslo menšie. Objednávame stále a sme spokojní všetci doma.
@zorkahorka veľkosti sú obrovské! A to doslova. Veľa vecí vraciam, pretože hoci si objednávam najmenšiu veľkosť 32/34 zodpovedá veľakrát tak 38/40. Aj detské oblečenie treba objednávať menšie. Neviem kde oni na tie čísla chodia.
@janka1011 no objednala som tu najmenšiu,aka sa dala - 116/122. Ak bude trichu väčšia, dorastie do nej.dufam,ze to velky rozdirl nebude. Za vratenie sa pistovne plati? Dnes maju inak postu zadara...
@zorkahorka poštu zdarma mávajú často, treba vždy počkať na to...a za vrátenie sa platí normálne podľa cenníka pošty.
@zorkahorka vacsinou treba o cislo mensie, najlepsie je si precitat komentare pod vyrobkom.