Dievcata neviem do ktorej skupiny dat tuto otazku tak vyhrala tato 😀 potrebujem kupit 2 chlapcenske obleky a nemozem vygooglit tabulku rozmerov na 11 rocneho chlapca 152? A 13 rocny 164 alebo 170 ste kupovali oblecenie? Dufam ze neurazim a dakujem za pomoc 😉
@monikatopolcany predsa podľa výšky chlapcov. Ak má 13 ročný výšku 150, nekupis mu predsa oblek 170. A opačne. Môj bude mať 12 a teraz len začína nosiť 152. Ale v triede majú o hlavu nižšieho, aj o hlavu vyššieho chalana, takže paušálne podľa veku nekupis.
Starsi je uz vysoky ako ja ma okolo 160 cm takze velkost 164? Lebo je trosku pevnejsi aby mu bol.. skusala som pozicovne asi 4 ale vsade mali len pasikave chcem klasicky cierny pre oboch a biele vesty nikde to nemozem zohnat uz som zufala preto si zistujem velkost chcem skusit kupit cez internet aj ked nadsena nie som predsa len neda sa vyskusat..
@monikatopolcany no kúp podľa ich výšky....ak má 160 tak jasne 164,lebo 170 mu bude veľký a dlhý....a toho mladšieho pomeraj ako je vysoký a tiež podľa jeho výšky
Mam ich miery ale nesuhlasia s rozmermi 😂 kupim podla vysky a ked tak dam upravit krajcirke dakujem za pomoc 😉
@monikatopolcany mám 11r a nosí veľkosti 164/170! Väčšinou nohavice 164 (hm) a tričká, košele 170 (lindex, next).
@monikatopolcany môj 11-ročný nosí 170, má 165cm. To sa podľa veku nedá. Každý výrobca inak šije a každé dieťa je iné.
@monikatopolcany ja osobne by som zobrala chlapcov do obchodu. V h&m som videla aj cierne obleky. Alebo skus tu na bazari, kde ti ich ochotna predavajuca poriadne premeria.
urcite osobne. moja 8rocna nosi veci pre 11-12 rocne, kedze je vysoka...
no náš 9 r. má veľkosť 152 a výšku 145 cm ... je pevnejší a veľkosť, ktorú by mal mať podľa výšky (146) mu je malá ... fakt treba vyskúšať ...ak sú štíhlejší, tak im bude sedieť ich veľkosť 🙂 ak nie, tak o číslo väčší oblek ... v h&m mali sako (cca 29,99€) aj nohavice (cca 19,99€) - rôzne veľkosti ... kupovala som tmavomodrú kombináciu🙂 cca pred mesiacom...
Tu ti nik adekvatne neporadi. Po prve, vek je relativ. Tak isto aj vyska. Zalezi od celkovej postavy, od strini obleku, vyrobcu atd.
My mame 10 a 12 rocnych chalanov a obama nosia vekost 152 az 158, su obaja takmer na centimeter rovnako vysoki ale starsi je chudy, ten sa podla strihu navlecie este aj do 146ky, mladsi je trosku povnejsi, ten sa do 146 nezmesti ani nahodou.
dievčatá, píšem a snorím, kde by som sa niečo dozvedela, nedostali ste náhodou k nejakému oblečenie v bazáriku niečo takéto:
samanta771 • 0 inzerátov • 0 hodnotení
samanta771 dobri prosim vas pekne mam sinceka ide do skoli zme natom dost zle prosim aj ceru mam cera ma 17 rokov ties nema oblecenie som natom dost zle prisla som o manzela o rodini domceka moje rodicia ma tirali bola som natom dost zle teras zase som natom istom mam ceru sinceka som sama bivam u sestri lebo nemame nic nemame ani gde ist sincek chodi este do skolki nastupi do skoli vskolke stale to iste nosi nemamu co oblekat aj cere ale ak mozete aspon sincekovi nejake veci na leto letne prosim vas na kolena otu suprvocku
žena bez informácii, bez proflu, ten pravopis..... čo by ste robili??
@ivusik33 nezakladala by som temu a nespamovala v roznych diskusiach
Na inej predajnej stranke kde sa tiez predava oblecenie som citala o zene ktora taketo veci vypisovala kazdemu a prosila o veci na deti tiez velmi zly osud ale bolo to divne dievcata si preposlali jej prosby a nie vsetko sa zhodovalo raz ju bil muz potom bol mrtvy potom ju bili rodicia podla vsetkeho klamala aby si prilepsila..
ďakujem za info🙂)) aj sa mi to všetko zdalo čudné
@monikatopolcany ahoj, neviem, či by si tie obleky chlapci nemali radšej priamo v predajni vyskúšať. Predsa- v tomto veku sa už deti výškou líšia. Moja dcérka má 12 rokov, ale oblečenie jej kupujeme na 14 ročné slečny. Tak aby si tie obleky potom nemusela vymieňať za iné. ☺️ Alebo si aspoň zisti, ako sú títo konkrétni chlapci vysokí. ☺️