Maminky, mate skusesnot s velkoskladmi na Vajnoroch v BA ? viete mi nejake odporucit, pripadne poslat link ? chcem si otvorit obchodik a chcem si byt ista, ze ked sa uz vyberem do BA tak aj daco kupim 🙂 Ďakujem krasne za odpovede 🙂
@janusa139 no podľa toho čo chceš predávať. Pretože napr. veľkosklady pri BGS distribution v Bratislave sú čínske veľkosklady, nakúpiš tam za babku, ale sú to len čínske veci. Niektoré pekné, niektoré nie. Tam sú ak doplnky, ako bižu, kabelky, drogeria, ale všetko je to ten čínsky tovar čo predávajú šikmáči. Aj keď v podstate, aj v takom obchodnom centre je to všetko made in china.
chcem sa len spytat, že či niekto nevie poradit, kde zohnat koženkove rolovacie bytove dvere, ja som ich kupil pred 11 rokmi v polsku a teraz uz ich nie je dostat na trhu v polsku, bolo mi vsak povedane že to ich dovázali z činy môžem poskytnut aj foto ako vyzeraju ich vyskas je 190 cm šírka 80 cm farba je tmavohneda, pohybuju sa na klasickej bytovej zarubni nožnicovym spôsobom zhrnovania = rolovania, mozete mi odpovedat aj na mail kios5@azet.sk alebo peterklic@atlas.sk alebo peterklic@azet.sk
Ahoj.Ak je to este aktualne.mam tie dvere na predajni v suranoch,ak je zaujem napis a poslem blyzsie info.pa
Ahojte aj aj mňa bi zaujímalo ohľade čínskych skladoch ak mi niekto bude vedieť poradiť búzemí strašne vďačná
Chcela by som vedieť či V čínskych skladoch nájdem aj súčiastky na bicykle A sortiment atď potrebujem vo
Vedšom mnostie Ďakujem
@janusa139 a co tam maju predavat? Ja teda zijem v BA, ale nikdy som tam nakupovat nebola..Ak chces handry, tak v obchodnych centrach su vypredaje teraz do konca januara..