Ahojte. Chcem sa Vás opýtať neviete mi poradiť veľkosklad na SK alebo mimo SK na napodobeniny oblečenia? Chcela by som iba tie kde máte najlepšie sami skúsenosť a je tam vysoká kvalita. Počula som že niekde v Maďarsku je ale neviem nájsť kde. V Poľsku že sú tiež ale nie tak kvalitné. Ďakujem Vás všetkým za odpovede
@klarissa25 sama mam dosť veci originál ale videl som veci aj z Budapešti z toho veľkoobchodu. Kvalitatívne aj výzor bol 1 k 1 preto by som chcela vedieť kde sa nachádzajú či niekto nevie
@micka1234 keď nemáš na originálny produkt tak to nekupuj. Fejky sú lacnejšie pretože výrobca neplatí team dizajnérov, vedcov vymýšľajúcich funkčné materiály a dáva tie handry šiť do Ázie 7 ročným deťom, ktoré za pár dolárov mesačne ťahajú 12ky. Neplatia za uskladnenie odpadu a farbiva vylievajú do riek v Ázii.
Nemám nič proti neznackovemu kvalitnému oblečeniu ale kupovať fejk je už dosť mimo.
Radsej neznackove oblecenie, ako fake.
Ale k otazke - staci pozriet FB skupiny, kde s tym Apači kseftuju. Mozno by poradili.
Ja to nechápem načo chce niekto fake nasilu veď je toľko oblecka pekného a musím mat nápis adidas či nike?
v europskej unii je predaj a vyroba napdobenin trestna, to by musel byt nejaky mafiansky biznis, dovolit si tu taky sklad
Fejky nie su nikdy kvalitne...