Veľkosklady s napodobeninami oblečenia

micka1234
30. nov 2020

Ahojte. Chcem sa Vás opýtať neviete mi poradiť veľkosklad na SK alebo mimo SK na napodobeniny oblečenia? Chcela by som iba tie kde máte najlepšie sami skúsenosť a je tam vysoká kvalita. Počula som že niekde v Maďarsku je ale neviem nájsť kde. V Poľsku že sú tiež ale nie tak kvalitné. Ďakujem Vás všetkým za odpovede

klarissa25
30. nov 2020

Fejky nie su nikdy kvalitne...

micka1234
autor
30. nov 2020

@klarissa25 sama mam dosť veci originál ale videl som veci aj z Budapešti z toho veľkoobchodu. Kvalitatívne aj výzor bol 1 k 1 preto by som chcela vedieť kde sa nachádzajú či niekto nevie

c_est_la_vie
30. nov 2020

@micka1234 keď nemáš na originálny produkt tak to nekupuj. Fejky sú lacnejšie pretože výrobca neplatí team dizajnérov, vedcov vymýšľajúcich funkčné materiály a dáva tie handry šiť do Ázie 7 ročným deťom, ktoré za pár dolárov mesačne ťahajú 12ky. Neplatia za uskladnenie odpadu a farbiva vylievajú do riek v Ázii.

Nemám nič proti neznackovemu kvalitnému oblečeniu ale kupovať fejk je už dosť mimo.

veronikaszabova
30. nov 2020

Radsej neznackove oblecenie, ako fake.

Ale k otazke - staci pozriet FB skupiny, kde s tym Apači kseftuju. Mozno by poradili.

katulienkax
30. nov 2020

Ja to nechápem načo chce niekto fake nasilu veď je toľko oblecka pekného a musím mat nápis adidas či nike?

kiwi3
30. nov 2020

v europskej unii je predaj a vyroba napdobenin trestna, to by musel byt nejaky mafiansky biznis, dovolit si tu taky sklad

niekto2hy
30. nov 2020

@micka1234 vsak ten,kto ich ma,mal by vediet kde ich kupil..