Ahojte. Som zúfalá...pochodila som obchody a kúpiť peknú prechodnú bundu, kabátik, dlhšie sako...proste niečo na jar je pre mňa nemožné. Mám 180cm a nosím veľkosť 46-48...s veľkosťou problém nie je ale všetko mi je krátke, sťahovací pás mám pod prsiami, nič mi nesedí keďže som vysoká 😒
To isté nohavice, blúzky, tuniky, saká, košele, tričká...všetko krátke a vo väčších veľkostiach aj divné farby a vzory (bez urážky ako pre staré babky).
Prosím dajte tipy kde nakupujete, najradšej kamenné obchody, som rad keď si to vyskúšam a nemusím nič posielať späť.
@bobik77 ...ďakujem za radu, som z BA, v secondhandoch nenakupujem ale asi budem musiet skocit aj tam...na velke zeny fakt nic poriadne nie je, este som kupovala v CA ale v poslednom case uz XXL kolekcia su uz len nejake divne vrecovite polopriesvitne handry, pripadne vsetky tricka alebo tuniky maju infantilne napisy a dekoracie. A nohavice maju sice predlzene ale hrozne strihy, akoby vysoke zeny boli vsetky morbidne obezne, sirokanske stehna aj lytka, na bruchu mi tiez odstavaju.
Ja mam podobne problemy: najlepsie kusky mam zo second🙂, cosi z Marks Spencers, Lindexu, CaA a este aj v Caremo sa da cosi nakupit. Predajna je v BA v OC Slimak a nohavice si davam usit.
na aku vysku siju tie saty? ja mam 165 a mne byva skoro vsetko dlhe
tykat Inak aj ja občas objednávam z Bonprixu, ale to sa kvalitou nedá porovnať to čo je v second hande. Verte mi to sú len predsudky ľudí. Sú tam tak kvalitné veci a značky že C&A alebo bonprix je nič.
Dakujem baby...tak skusim ten secondhand...pozerala som aj nejake na nete a su tam aj nove veci, celkom dobre znacky...som prekvapena ze mali aj drahsie veci - kvalita a cena asi aj podla toho kolko je clovek ochotny dat za nosenu vec. Len to musim vidiet nazivo a vyskusat, nie cez net objednavat. V BA nejaky dobry nepoznate? Najradsej niekde Stare Mesto, Nove Mesto...nech tam zajdem.
Veľmi rada poradím. Mám 178 a 100kg, všetko nakupujem v second hande. Neviem odkiaľ ste ale v KE je sieť Textile house, kde nájdete takmer nové a veľmi kvalitné značkové veci. Nikdy som si v obchode nevedela kúpiť ani nohavice a pod. Tu nakupujem aj topánky úplne nové, nikto mi neverí že ich mám odtiaľ. Takže veľmi odporúčam.