Veľké sklamanie z kamarátky

7. júl 2021

Chcem sa len vyžalovať som úplne smutná. Mám alebo teda mala som kamarátku ktorej som veľa pomohla, vždy bola pri nej, kryla jej chrbát milión krát. A zistila som že je falosna že ma ohovára a je úplne dvojtvarna. A veľa mi klame. Viac krát som zistila že mi klamala. Veľmi ma to trápi ako sa hovorí za dobrotu na žobrotu. Prečo sú niektoré ženy takéto ? To naozaj neexistuje normálna dobrá kamarátka? Čo by ste robili na mojom mieste? Zatiaľ nie sme nejak pohadane len to celé potichu vnímam a neviem čo ďalej. Aj som si už poplakala kvôli tomu. Lebo ja viem aký som človek a viem že by som nikdy ani jedno zle slovo na ňu nepovedala a keby na ňu niekto nadával by som si ju zastala aj v jej neprítomnosti a ona taká nie je ani náhodou. Veď aj o tom predsa ma byt kamarátstvo. Nakoniec sa z nej vykľula úplne falosna suka. Vie to naozaj dosť zaboliet. Prešli ste si niekedy niečim takýmto? Nechcem znieť že sa chválim ale chcela by som takú kamosku ako som ja. A zatiaľ som to šťastie nemala. ☹️☹️☹️

veronika33
7. júl 2021

žiaľ, toto sa stáva pomerne často

ckocka
7. júl 2021

Tiež si rozumiem najlepšie sama so sebou, ale svojho klona by som za kamarátku nechcela, to by bolo hardcore.

katkati
7. júl 2021

Ale hovoriť o niekom, že je kamoška a nič si nevysvetliť, tváriť sa, že je všetko ok, ale napísať o nej, že je suka mi teda nepríde úprimné ani z tvojej strany.

ikonica
7. júl 2021

A odkial vies ze ta ohovara? je ten zdroj doveryhodny? Nechce vas len proti sebe postvat?

syslik81
7. júl 2021

zavolaj ju na kavu a poved jej co vies .. vydykutujte si to ..a ak je to naozaj pravda hold vase vesty su na konci .. v zivote spoznas vela ludi ci dobrych alebo zlych ale kazdy jeden ma vyznam ... hlavne kazda pravda ma niekolko uhlov pohladu .. niekazdy sa na to pozera rovnajko ako ty .. tak ries vsetko s chladnou hlavou ...

maminkadeticiek
7. júl 2021

Bohuzial 😔 Ja som sa naucila,ze jediny komu mozem doverovat su iba a vyhradne moji rodicia.Nikto iny nedisponuje mojou vyhradnou doverou a to som vydata.
Neriesila by som to s nou ale uplne ju navzdy odstrihla

mladena
8. júl 2021

Ahoj, prešla som tiež niečím takým a tiež som si presne želala nájsť niekoho ako som ja 🙂 mám pocit, že som mala až príliš dobré srdce a to bolo zneužívané....no už ma to dávno prestalo trápiť, na tú starú históriu s dlhoročnou kamarátkou myslím skôr s opovrhnutím a čas to úplne nechal odplávať. Ale medzitým som spoznala aj zopár super dievčat, kde som cítila takú blízkosť, takže neber to ako tragédiu. Ľudia sú rôzny. Teraz som najradšej mimo rodiny aj tak sama a vôbec mi už nejaké blízke kamarátky prestali chýbať. Tak nebuď smutná.

anja27
21. júl 2021

Ahoj teda ja uplne viem o com pises pretoze ja uz kamosky nema takmer ziadne a najprv ma to strasne stvalo ze ci je chyba vo mne alebo co. Lebo sme boli partia bab dlhe roky ja som tiez vela krat im pomahala vzdy som sa prva ozvala aj na ich sviatok a pod..no ako som sa prestala ozyvat ja tak kamaratstvo skoncilo. Ony sa aj dalej stretavali a to ze su z ineho mesta ich neospravedlnuje..proste sa odstrihli a ja som to nechapala. Ale povedala som si ze sa urcite preto trapit nemienim. Sem tam mi to este pride luto ale naucila som sa zit aj bez nich mam partnera a ked chcem ist niekam sama tak idem a nemusim sa nikomu prosit aby sme niekam sli..co bolo predtym bezne s nimi. A jedna baba este co mi bola od strednej taka najblizsia vela sme si spolu zazili o tej som sa tiez dozvedela super veci ako ma pred mojim ex ohovarala atd a vrchol bol ked sme sli spolu na dovolenku. Take veci naschval co ona mne robila to bolo uz cez ciaru a potom este povedala ze dovolenka s nami bola hrozna. Povedala som si a dost. Ja som jej chodila pomahat a j k nej domov ked daco potrebovali s muzom ona mne nepomohla v zivote nijak. Takze netrap sa preto poznam vela takychto falosnych kamaratstiev ked su spolu v partii super akonahle tam jedna nie je ohovaracky ja som sa od toho distancovala uz nadobro. Radsej nemat kamaratky ziadne ako taketo.

marca12
21. júl 2021

Kazda si myslime,ze sme dobre,ze nie sme falosne a mozno ini by povedali nieco ine. Mala som kamosku,ktora je falosna,klame este aj ked som ju pristihla pri klamstve dokazala ma dalej klamat a vymyslat si. Vies,co na tom bolo najsmutnejsie? Ze ona sa pasovala za najlepsieho cloveka na svete castokrat hovorila ako ona fo tohto sveta nepatri,aki su vsetci falosni,ako vsetci klamu....

kocurik12
2. okt 2021

Ako ste zistili, že vás ohovára a klame?, Niekto vám to povedal? Vykomunikovala ste si to medzi 4 očami? Čo keď to tak nie je a zbytočne sa trápite? Možno vám niekto závidel a nezniesol, že sa bavíte. Ľudia sú zlí, zákerný a robia naprieky, možno je to cele inak a zbytočne ste prišli o kamošku. Ja by som sa s ňou porozprávala, keď hovoríte že ste boli dobré kamarátky. Je to na vašom uvážení, dôveruj ale preveruj, najlepšia je komunikácia s danou osobou a nie neoverené a ničím nepodložené fakty.

kocurik12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kocurik12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monka105
19. nov 2021

Ja som mala tiež najlepšiu kamarátku. Super sme si sadli, mohla som jej povedať všetko, vždy sme sa skvelo zabavili, vždy keď to potrebovala, bola som tu pre ňu, aby som jej poradila, ukľudnila ju a bola jej oporou. Pri každom stretnutí zároveň stihla poohovárať jej ďalšie veľmi dobré kamošky. Keďže niektoré z nich sú naše spoločné, párkrát sa mi stalo, že sa niektorá z nich preriekla, že veď vie o nejakej mojej súkromnej veci, moja bff jej povedala. Dlho mi to vŕtalo v hlave, nie som sprostá ani naivná, viem si zrátať dva a dva, keď ohovára predo mnou ostatné, určite aj pred ostatnými ohovára mňa. 😄 Raz som skutočne potrebovala ja jej oporu. Celkom nepekne ma odbila, čo ma zarazilo, lebo ja by som sa nikdy voči nej tak nezachovala. Tak mi rupli nervy a povedala som jej pekne narovinu, čo si o nej myslím. Odvtedy sa nebavíme. A vieš čo? Radšej žiadna kamarátka ako takáto falošná. 🙂

kocurik12
19. nov 2021

@monka105 ty si jej to aspoň povedala, ale tá moja kamoška mi nechce vysvetliť čo sa vlastne stalo, a to sú len dohady, každý ohovára ale nie toho na kom mu záleží, nemyslím si, že by ťa kamoška ohovárala, možno len povedala o tebe nejaké veci nemusela ťa ohovárať a všetko sa dá vysvetliť napr. Mne sa teraz stalo, že sa na mňa nalepila 1 baba a rozprávala mi o tej mojej kamoške a povedala mi také veci o ktorých som vedela iba ja a ona , neviem odkiaľ to vedela ta baba, čo sa na mňa nalepila, a tiež mi to nejde do hlavy, že to vie a hlavne odkiaľ, žeby sa tiež bavili o mne? A mám to brať ako ohováranie? Prečo si jednoducho ľudia nevedia vysvetliť, čo ich trápi? A trápia sa? Ľudia by si mali vedieť aj odpúšťať to je môj názor, ty radšej obetujes kamošku a vymeníš za inú, a čo keď tá bude taká istá a možno ešte horšia? Kamoši sa volajú preto kamoši, že si dokážu aj odpustiť a hlavne vykomunikovat veci, ale niektorí to proste nedokážu a radšej sa budú trápiť, ja by som kamoške odpustila. Keď sa môžem opýtať, akú oporu si potrebovala? Keď sa ti otočila chrbtom? Čoho sa to týkalo?

kocurik12
19. nov 2021

@nikolka1986 tiež ste sa v niekom sklamali?

monka105
20. nov 2021

@kocurik12 Nepochopili sme sa. Keď predo mnou rozprávala o ostatných, rozprávala povýšenecky a malicherne. Keďže sme sa poznali dlhú dobu, vedela som, že ďalšie baby nemali niektoré názory, ktoré prezentovali trebárs na moju situáciu, z vlastnej hlavy. Tá kamarátka mi to ale priamo nikdy nepovedala, konzultovala moje súkromie s ostatnými. A po ďalšie, keď už, nemyslíš, že keby ju to tak veľmi mrzelo, tak by sa mi ospravedlnila, keď už aj za to, že moje súkromné veci rozširovala ďalej? Neurobila to. Do dnešného dňa. Nenapísala som, že vymením za ďalšiu, napísala som, že radšej nebudem mať žiadnu ako falošnú.

kocurik12
20. nov 2021

@monka105 no to je blbé a vy ste jej to všetko povedali, že o tom viete a ona sa vôbec neospravedlnila, to je divné. Zato ja by som sa ospravedlnila aj za to čo som neurobila, alebo urobila, len keby chcela so mnou rozprávať, aby sme sa mohli ďalej spolu baviť nuž, ale asi sa to už nestane, možno časom sa na tom aj zábavime, kto vie, čo nám život prinesie, všetko sa deje pre niečo, asi to tak malo byť, aby sme sa poučili. Čo viac k tomu dodať a možno nájdeme niekoho, komu na nás bude záležať, asi sa netreba viac trápiť, keď niekto nemá záujem, ty to nezmeniš, to musí chcieť tá osoba. Ja už neviem ako jej mám dať najavo, že mi na nej záleží, urobila som všetko, ale už mi aj syli ubúdajú, už nemám energiu, vyčerpáva ma to. U mňa to je tak, že už si hľadám nové kamošky, nebudem sa stále trápiť, aj keď im už asi nebudem tak veriť a nepripustim si ich k telu, už si budem dávať pozor. Prajem ti aby si našla aj ty radosť 👋

kocurik12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kocurik12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kocurik12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kocurik12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz