Dobry vecer prosim vas zasvietila som svetlo a az teraz som si vsimla tam kde svetlo sviet v rohu obyvacky lietalo tam asi 40 takych mini musiek ciernych aj zelenych 😱😱😱😱 hned som to povysavala preboha to co??? Z coho??? Byt mame novy, cisty, upratuje , mam na oknach sietky. Z coho to moze byt????
@kkovacovak uf az mi odlahlo. Viem ze teraz lieta kadeco ale veruze taketo mnozstvo som v zivote doma nemala 😱😱
tak si daj siete na okna. V DM maju za par korun s nalepovacou paskou. Nahodis teraz, na jesen zhodis.
@kittykat22 siete na tieto mušky nepomáhajú. Hore píše že sieťky na oknách majú
@kittykat22 sietky na oknach mam pisala som to 🤷♀️
oh, nevsimla som si. Prepac. Mne takto lietaju velke tucne nocne motyle a mam z nich paranoju. A tie sietky ma zachranili. Skoda.
z čoho sú neviem, ale máme ich každý rok - cca 2 dni, potom pokapú a je zase pokoj.
Nie su to musky z ovocia? Staci ked vam trochu nahnije ovocie alebo v tej vode co je v kavovari su.. alebo v tom kde odkvapkava Neviem presne no staci im trochu vlhkosti a hniloby.
Skontroluj, ci doma nemas hnijuce ovocie - supku od melonu v kosi, alebo tak. Ich zivotny cyklus je tak jeden den, ale ked mavate melon cele leto, tak ich doma budete mat casto :D Bud davaj bioodpad(hlavne zvysky z ovocia) do chladnicky, alebo vynasaj denne. A ak sa chcess zbavit uz existujucich, tak na lepiaca mucholapka (taky lepiaci pasik zatoceny v malej tube) na muchy v DMke stoji cca 30 centov. Najlepsie zavesit na zdroj svetla. Do pol hodiny budu nalepene a mas pokoj.
ja som ich mala z kavovych kapsul 😁
Ja som ich mala zo zeminy keď som presadila kvety. Postupne vykapali a teraz je pokoj.
Ja som na octomilky nasadil pasce zo zavaraninovych poharov, kusok jablcka a kusok citrona a uz na druhy den som ich mal o polovicu menej , ale su aj ina metody: https://okolobytu.cz/clanky/jak-vyhubit-octomil...
Tiež sme mali mini mušky zo zeminy z kvetín
To máme aj my. Celé parapety od mušiek. Jeden deň utriem a na druhý sú tam zas. Teraz je ich obdobie. Musela by si mať zavreté okná a zhasnuté aby ti tam nechodili.