Veľké cvičenie NATO

19. jan 2024

ludia, mame sa niecoho obavat?
poculi ste nieco o tom velkom cviceni NATO?
zacinam sa trocha bat. davali v spravach

nikpa
19. jan 2024

Ved stále sú mnohonarodne cvičenia NATO. Niekoľkokrát do roka, strieda sa len krajina kde sa konajú. Ty si sa teraz zobudil človek po rokoch spánku?? 🙄 Prečo tu takto zbytočne stresujes?!

autor
19. jan 2024

@nikpa nesledujem moc spravy ok.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
felycity
19. jan 2024

@nikpa pretoze media pisu o tom, ze taketo velke cvicenie tu este nebolo - tak je logicke, ze sa niekto nad tym pozastavi

nikpa
19. jan 2024

@felycity média robia z každého komára somara a naháňajú ľuďom strach. Kto sleduje priebežne situáciu vo svete a ma ako taký rozhľad, dokáže selektovat z týchto informácií, či článok ma výpovednú hodnotu na úrovni alebo je na úrovni plátkov ako nový čas a topky. Predpokladám, že odtiaľ to aj autora ma. Sama píše, že nesleduje správy a potom si prečíta jeden titulok a je v panike, ktorú treba šíriť ešte aj na koňovi.

solange7
19. jan 2024

Ja sa obavam ludi ako si ty.

autor
20. jan 2024

@solange7 skor si myslim ze to robia media. ja som polozila len otazku. chcela som pocut nazor inych
nemyslim si ze som napisala nieco zle. mas ten pocit?
staci zapnut telku a radio, tieto spravy mam odtial

ruxandra
20. jan 2024

Nemusíš sa báť, NATO je len obranná organizácia, ak sa niečo začne z ich strany, bude to iba pre to, že niekto zaútočil na členský štát. A to si naozaj nikto momentálne nedovolí

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bosorkabb
20. jan 2024

Cvičenia NATO sú roky, všetky armády cvičia. Vždy to tak bolo aj bude. Veď ako inak by sa zdokonalovali ak nie cvičením.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
20. jan 2024

@felycity no, nie je veľmi logické, že sa nad tým niekto pozastaví - stačí sa rozhliadnuť po svete (Ukrajina, Gaza, Červené more...) a aj "niekto" musí pochopiť, že v takejto turbulentnej dobe je aj cvičenie vojsk NATO vo väčšom rozsahu než doteraz v relatívnom kľude

kiki68
20. jan 2024

Sak a co maju lezat v kasarnach a utierat prach z tej drahej techniky?

ndrag
20. jan 2024

autorka, mozno by si tie spravy mohla zacat pravidelne pozerat, lebo potom ta vystrasi kazda takato blbost 🙃

marsmykkok
21. jan 2024

Chystáš sa dnes von? Ak áno nebojis sa že ťa zrazí auto? Nepozornych alebo opitých vodičov plno za volantami. Je proste zbytočné báť sa budúcnosti. Či bude vojna neovplyvnime. Ja naopak beriem cvičenie pozitívne, lebo roky kým neboli vojny okolo tak vojaci čo nechceli chodiť na misie len sedeli na kasárňach a poberali plat... Nech niečo robia a získajú znalosti a skúsenosti.