Poradte nám do kancelárie pohodlné kancelárske stoličky, sme tri baby a dostali sme na to nejaké korunky z firemného rozpočtu, tak si chceme dopriať pohodové sedenie bez bolavej chrbtice!
a čo materiál - aký je najlepší ? koža, textília alebo ešte niečo iné pre celoročné používanie a čo najmenšie opotrebenie?
ide o to, ake doplnky chceš. Ja som si kupila iba podložku pod stoličku, aby som nezničila koberec a podložku pod nohy
čo viem, tak my do práce kupujeme všetko na officeland.sk a maju tam práve aj kancelarske stoličky a doplnky k nej
a kde sa to da kupit? Poradiš obchod, eshop? 🙂
vačšinou pracujem z domu a tak som si kupila tuto stoličku. Je sice hracia, ale vyborne sa na nej sedi. Takže ju použivam aj k praci https://officeland.sk/kancelarska-technika/pc-technika-a-doplnky/game-zona/herne-kresla/herni-kreslo-genesis-nitro-330-cerne
nevyzera ako kancelarska, ale zase vyzera velmi pekne a moderne. Ako sa ti na nej sedi? Nebolia ta z nej križe?
kedysi som sedela n aobyčajnej stoličke a moj chrbat mi dal jasne najavo, že takto teda nie. Dost ma bolel. Takže som si musela kupit niečo lepšie, nejaku zdravotnu kancelarsku stoličku
Ahojky žienky, sedieť 8 hodín v kuse so špatnou stoličkou bez podrúčok je ako za trest.Super výber majú v Sconte, majú všetky cenové kategórie s roznou úrovňou kvality.