Veľká a pevná kancelárska stolička

doriss_po
16. nov 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Poradte nám do kancelárie pohodlné kancelárske stoličky, sme tri baby a dostali sme na to nejaké korunky z firemného rozpočtu, tak si chceme dopriať pohodové sedenie bez bolavej chrbtice!

gab_riella
16. nov 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Ahojky žienky, sedieť 8 hodín v kuse so špatnou stoličkou bez podrúčok je ako za trest.Super výber majú v Sconte, majú všetky cenové kategórie s roznou úrovňou kvality.

anulienkalenka
16. nov 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

a čo materiál - aký je najlepší ? koža, textília alebo ešte niečo iné pre celoročné používanie a čo najmenšie opotrebenie?

doriss_po
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka1981
5. dec 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ide o to, ake doplnky chceš. Ja som si kupila iba podložku pod stoličku, aby som nezničila koberec a podložku pod nohy

gab_riella
5. dec 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

čo viem, tak my do práce kupujeme všetko na officeland.sk a maju tam práve aj kancelarske stoličky a doplnky k nej

damoska
5. dec 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

a kde sa to da kupit? Poradiš obchod, eshop? 🙂

anulienkalenka
2. jan 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

vačšinou pracujem z domu a tak som si kupila tuto stoličku. Je sice hracia, ale vyborne sa na nej sedi. Takže ju použivam aj k praci https://officeland.sk/kancelarska-technika/pc-technika-a-doplnky/game-zona/herne-kresla/herni-kreslo-genesis-nitro-330-cerne

mareri
3. jan 2019

nevyzera ako kancelarska, ale zase vyzera velmi pekne a moderne. Ako sa ti na nej sedi? Nebolia ta z nej križe?

essenceee
9. dec 2019

kedysi som sedela n aobyčajnej stoličke a moj chrbat mi dal jasne najavo, že takto teda nie. Dost ma bolel. Takže som si musela kupit niečo lepšie, nejaku zdravotnu kancelarsku stoličku

cernusik
18. nov 2021

@essenceee prosím ťa, poradis kvalitnú stoličku? Syn, študent IKT , momentálne aj pracuje z domu a denne sedí cca 10 hod.za počítačom... chcem mu kúpiť stoličku k PC a som v tej ponuke stratená. Ďakujem