Veľa ľudí, málo personálu. Ako to celé zvládnuť?

5. máj 2022

Ahojte
Možno ste niektoré čítali môj príspevok o veľkej akcií v práci, kde bude veľa ľudí a málo personálu.
Čím viac sa to blíži o to väčší strach mám. Ako to budem zvládať, čo ak niečo pokazím, celkovo nemám rada veľkú skupinu ľudí, psychickej záťaže.
Máte nejaké rady ako to celé zvládnuť a nezblázniť sa? Mám pocit, že pokazím niečo skôr než sa to začne ale kvôli stresu.

majkabajka321
5. máj 2022

Ja si stále snažím predstaviť že tam nikto nie je,alebo robím to aj tak že si dvakrát priemyslim nejakú vec pred povedanim a keď neviem čo povedať tak som radšej ticho

wade
5. máj 2022

Pozri, nie je to tvoja firma. Ty tam vela neriskujes. Ber to ako prilezitost - nieco sa naucis o tomto biznise, naucis sa nieco o sebe (ako zvladas taketo situacie). Na takychto fuck-upoch sa da vela ziskat 🙂

melanta
5. máj 2022

Súhlasím s @wade nie je to tvoja akcia, je to problém šéfky, že na 150 zákazníkov dá iba 2 obsluhy. Ty prídi s úsmevom, rob si svoju prácu najlepšie ako pôjde, ber to ako príležitosť naučiť sa pracovať pod stresom. Že budú ľudia čakať, to nerieš, tvoja šéfka robí zlé meno sebe, nie tebe.

mariejenka
5. máj 2022

Ja ked som nestihala vzdy som sa milo ospravedlnila za čakanie, zakaznik ktorý cakal mal vzdy jedno pitie zadarmo, prípadne ked to bola rodinka s detmi,dali sme deťom zetony na kolotoče 😊
Nenechaj sa dotlačiť do stresu, vzdy dokonci co si zacala,nerozrob si viac objednavok ako sa dá stihnúť...ak budete mat aj čapované pivo, rozcapuj si par dopredu,ak len flaskove o to ľahšie.
A hlavne si s tou druhou babou uz od začiatku nájdite,skuste najst systém, podržať sa navzajom...ked to pojde zle,volat šéfku ze sa ludia sťažujú,