Info pre všetky pepco-fanúšičky, náhodou som natrafila pri hľadaní veci na Mall.sk , že tam majú veci z PEPCO
https://www.mall.sk/znacka/pepco
@bambulienka25 ja som o tom tiez nevedela... nie som bezne zakaznik Pepca (kupujem tam takmer vylucne iba wc kefy), ale zeny tu uz dlho nariekaju, kde kupit oblecenie lacno, ked je Pepco zatvorene... Tak myslim, ze pre ne to tu
@hettinka dala.
@bambulienka25 nie, ale možno niekomu pomoze😉. Viem, že niektorým ten obchod chyba a svoj eShop nemajú.
@simsalabim ja tam kupujem obliecky na vankúše a obaly na kvetináče. Možno, keď budem niečo objednávať z mall, tak prihodim k objednávke.
super dakujem, nevedela som 🙂
@bambulienka25 no mne osobne je to jedno, ale ako pisala
@hettinka , niekomu to mozno pomoze.
Jej. Dakujem za info. Nevedela som o tom. 🙂
@bambulienka25 vieš čo, kope báb to fakt pomôže. Mne napr chyba Teddy, kupujem tam pastelky, nálepky, papiere farebné, výkresy. Cenovo sú jednoznačne najlepší. A teraz nám problém doplniť zásoby, keď sa všetko minulo....
Milujem pepco maju tam super deky a aj spodné pradlo a nadherne oblecenie pre male deti🙏🏼 Velmi chyba tento obchod ked aj kupit daky lacný darcek🙏🏼
@hettinka výborne plátna, akrylovky a podobne je na maliarskeplatno.sk - majú aj rýchle dodanie a kvalitné veci za normálne ceny..
vaaaau ďakujem 😍 nevedela som o tom a presne pred pár dňami som snívala o nákupoch v pepcu :D....tie ceny majú vyššie alebo to sú pepco ceny?
Ja som odtiaľ objednala 4.3. a prišlo mi to len dnes a nie všetko čo som objednala a ešte aj zlý produkt...a už je aj ponuka z mall.sk odstránená...