Veci z Pepco sa dajú objednať

hettinka
5. mar 2021

Info pre všetky pepco-fanúšičky, náhodou som natrafila pri hľadaní veci na Mall.sk , že tam majú veci z PEPCO
https://www.mall.sk/znacka/pepco

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
5. mar 2021

@bambulienka25 ja som o tom tiez nevedela... nie som bezne zakaznik Pepca (kupujem tam takmer vylucne iba wc kefy), ale zeny tu uz dlho nariekaju, kde kupit oblecenie lacno, ked je Pepco zatvorene... Tak myslim, ze pre ne to tu
@hettinka dala.

hettinka
autor
5. mar 2021

@bambulienka25 nie, ale možno niekomu pomoze😉. Viem, že niektorým ten obchod chyba a svoj eShop nemajú.

hettinka
autor
5. mar 2021

@simsalabim ja tam kupujem obliecky na vankúše a obaly na kvetináče. Možno, keď budem niečo objednávať z mall, tak prihodim k objednávke.

turga
5. mar 2021

super dakujem, nevedela som 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
5. mar 2021

@bambulienka25 no mne osobne je to jedno, ale ako pisala
@hettinka , niekomu to mozno pomoze.

pehavcek
5. mar 2021

Jej. Dakujem za info. Nevedela som o tom. 🙂

ukulela
5. mar 2021

@bambulienka25 vieš čo, kope báb to fakt pomôže. Mne napr chyba Teddy, kupujem tam pastelky, nálepky, papiere farebné, výkresy. Cenovo sú jednoznačne najlepší. A teraz nám problém doplniť zásoby, keď sa všetko minulo....

hettinka
autor
5. mar 2021

@ukulela aj nám chyba TEDI... kupujeme tam akrylove farby, plátna, kreatívne veci. Času veľa, material došiel.

lolinko
5. mar 2021

@hettinka
Ďakujem ani ja som o tom nevedela

alienkami
5. mar 2021

@hettinka v Lidli majú plátna za dobré ceny (myslím), aj farby. Dá sa objednať.

ninusa221
5. mar 2021

Milujem pepco maju tam super deky a aj spodné pradlo a nadherne oblecenie pre male deti🙏🏼 Velmi chyba tento obchod ked aj kupit daky lacný darcek🙏🏼

jana_eyre_2
5. mar 2021

@hettinka výborne plátna, akrylovky a podobne je na maliarskeplatno.sk - majú aj rýchle dodanie a kvalitné veci za normálne ceny..

lululucy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
autor
6. mar 2021

@lululucy to nie pepco, ale celkovo mall má poštovné. Kvôli 1 veci sa objednávať asi neoplatí. Ale keďže momentálne “žijem” na online objednávkach, tak vždy objednávam viac veci naraz, keď sa nazbiera. A na výdajňu, ak sa dá, nie kuriérom domov. To je potom lacnejšie.

lenkamatkova
6. mar 2021

vaaaau ďakujem 😍 nevedela som o tom a presne pred pár dňami som snívala o nákupoch v pepcu :D....tie ceny majú vyššie alebo to sú pepco ceny?

evar16
24. mar 2021

Ja som odtiaľ objednala 4.3. a prišlo mi to len dnes a nie všetko čo som objednala a ešte aj zlý produkt...a už je aj ponuka z mall.sk odstránená...

ingush616
29. nov 2021

@hettinka mne nefunguje ten link a žiadne výrobky tam nevýhodi.... :/