Aj vam ide ta reklama nemenovanej banky na nervy? Mne to matie deti, rano vstaneme a ide ta "uzasna" vecernickova reklama.Pytaju sa ma ...mamka uz je vecer, preco uz ide vecernicek ked sme teraz vstali.
Dcera mi spava v obyvacke a budi sa mi na tu reklamu...... vadi to aj niekomu inemu? Ja som uz pisala do tej banky,ze to je totalna hovadina,co chcu deti popliest?
no ešte doplnim , čsob zakupila rozpravku peter pan, a bude ju rozdavať, nie vysielať, ak si v sťažnosti uviedla aj adresu tak ti ju možno pošlu 😉
do tretice: som vygooglila a citujem
Kampaň sa má nasadiť v dvoch etapách: prvá štartovala v marci a potrvá do mája, druhú spustia v polovičnom nasadení na jeseň.
Čo tak prepnúť kanál na začiatku reklamnej pauzy miesto písania hneď do banky, ktorej tú reklamu aj tak urobila agentúra a nie je to ich nápad? Kopa reklám nie je vhodných pre deti a vy sa rozplývate nad večerníčkovou 😕
Tá mi nevadí no akurát som videla reklamu na vetíčko ☹ fuj dávať deťom rastlinný tuk a vidím že aj tu ho na stránke reklamujú ☹
moje dieta, ktore predtym v zivote nevidelo zvucku vecernicku (ozaj, byva este aj klasicky vecernicek s touto zvuckou? ak ano, kedy???) vzdy pozera na tu reklamu ako na najnapinavejsiu rozpravku 😀 ja v jeho veku som chodila na vecernicek iba na zvucku, potom som sa 5-10 min. hrala a potom zas na zaverecnu zvucku 😅 cize - nam to nevadi, moje dieta to nema spojene s vecernou rozpravkou 🙂 mne skor vadi ten priserny elektronicky zvuk novej znellky 😝
@titkovamiriam S tymi tukmi to nie je až tak jednoznačne http://www.harm.sk/?art=aktualdetail.php&clanok...
@kamilecka moj syncek je este maly, teda reklamy su mu ukradnute, ale mne osobne ta reklama strasne prekaza, ako aj ta reklama milujem Bronu, take blbe reklamy zacali robit a tiez mi od orange lezie na nervy ta reklama, kde hrali tie partickove scenky a teraz uz scenky ako z talentu 😠
@kaja73 ja nikomu neberiem nazor viem ako sa vyraba aj jeden aj druhy-detom do 10r by som rastlinny urcite nedavala,samozrejme ak zivocisne nemozu je to ine-tu islo o večerníček a jeho reklamu o tukoch je debata inde 😉
ked som počula znelku po prvý krát znelku poobede, hned som sa pozrela na hodiny 😕
mne nevedí.... predvčerom som čitala že čsob banka zakupila licencie aj na ine rozpravky to bude len hokej 😀 😀 😀