Ahojte..Rozhodla som sa sem napísať aj keď mi je ťažko.. Dneska mi zomrel dedo a uvedomila som si pár vecí. Vážme si rodiny, venujme im viac času, pozornosti, spravme im úsmev na perach dokým môžme, nikdy človek nemôže vedieť kedy odíde, takto pred Vianocami to ešte viac zasiahne keď ste chceli mať vianoce spoločne s tou osobou a zrazu odišla.. Tak prosím hneď teraz choďte povedať alebo napísať správu osobám na ktorých vám záleží, dokym sú tu.
@birika dakujem🤍
No, čo k tomu dodať..... prešla som si tým, ale s otcom.... kiežby to bolo možné, robila by som mnoho vecí inak.... ale čas nevrátiš a ostanú len oči pre plač a tiché výčitky šepkané pomedzi slzy.... je veľmi bolestivé zistiť na vlastnej koži slová, že bohužiaľ človek začne inak uvažovať o niečom až keď o to príde... ja som mala s ocinom veľmi dobrý vzťah ale aj tak by som mnoho vecí urobila inak....a hlavne častejšie.... a potom prehádžeš všetky hodnoty svojho života....😢
@tri no sak toto.. Tento rok mi umreli obi dvaja dedkovia. Jeden keď som bola tehotná a teraz druhý.. Ani u jedného by som to nečakala... Trávila by som s nimi odost viac času keby viem ze sa toto stane len vždy to bolo ze som na rizikovom, som s priateľom.. A teraz toho ľutujem..
Ja uz mam len maminu, ktora mi kazdy den hovori, ze uz tu dlho nebude, chysta sa umriet😭
Je nevladna a nic ju nebavi, neviem ju motivovat aby sa z niecoho tesila.
Nema spolocnost ale ani ziadnu nechce, ma len svoje macky a tie ma radsej ako vnucata🤦
Je mi to velmi luto, ale nemam riesenie....
prijmi uprimnu sustrast :( suhlasim s teboutreba sa stretavat co najviac 🙂