Roky mám prednastavené klasické zvonenie a chcem si dať niečo pekné a odvčera hľadám 😁 Prosím o inšpirácie! 🙏
mam ako zvonenie svoju oblubenu pesnicku
Ja ani neviem, mám to stále na ticho, zvyk keď boli deti malé 😅
Ale kedysi som mala vždy svoju pesničku obľúbenú..
Mám klasické “iphonove” zvonenie. Obľúbená pesnička je niečo pre pubertiakov. Vždy mi to je smiešne, keď dospelej žene niekde vyhráva mobil ako na diskotéke.
Ja mam aktualne nastavenu ako zvonenie Sonatu mesacneho svitu.
Ja mam klasicke predvolene mobilove, lebo ked som si dala oblubenu pesnicku, uz sa mi spajala len s volanim a nedalo sa mi ju normalne pocuvat 😄
Guns'n'Roses - Welcome to the Jungle
Despues que te perdi od Jon Z / Enrique Iglesias. 😉 Ale zvyknem často meniť, podľa nálady, podľa toho ako sa mi páči. Teraz mám Myself Linkin Park. A nepripadám si vôbec ako pubertiačka. Najlepšie je na nastavení to, že si môžeš vystrihnúť tú časť posničky, ktorá sa Ti páči. 🙂 Hoci aj len melódiu ... bez spevu.
@hettinka 100 ľudí, 100 chutí, ale mne je zase smiešne, keď počujem to iphonove zvonenie, ako keby si tým chcel človek dokázať pred ostatnými, že "aha, ja mám iphon". Mám ďaleko po 30-tke a odjakživa mám na mobile ako zvonenie obľúbenú pesničku a vôbec si nepripadám ako pubertiak 😁
mam klasicke. Oblubene skladby mam nastavene iba ako budicky. Nech sa mi dobre vstava.
@thoughtfulweirdo toto sa mi stalo s pesnickou Metallica: Whiskey in the jar. Mala som ju roky ako zvonenie a ked som ju pocula v radiu, tak som hladala telefon😳
@hettinka a podľa čoho súdis, že keď ma niekto obľúbenú pesničku je to ako z diskotéky? Neviem o tom, že napr. Taky radiohead je diskotekova hudba 🤔 momentálne veľmi rada počúvam 2cellos to asi na diskotékach tiež nehrávajú 😅
@jana_eyre_2 ja mam roky zvonenia od Metallicy. Nosim mobil v kabelke a potrebujem ho jednoducho pocut a identifikovat. Ked som mala take zvonenia ako vsetci ostatni ze cink cink tralala, tak som to nepocula a mala som furt zmeskane hovory.
Takze kazdy podla seba, nie kazdy je konzerva ze pesnicka po dvadsiatke ani za svet. Nastastie🥰
No Name, Chinaski - Na, na, naaa
@jana_eyre_2 ja som len písala, že na mna to tak pôsobí. Nemôžem si pomôcť, no... nikoho nesúdim.
Mne uz roky vyzvana "Sweetest tone ever". Mala som kedysi aj oblubenu pesnicku, ale ta sa mi potom nejako znepacila, tak som radsej, ked je pesnicka pesnicka a mobilne zvonenie mobilnym zvonenim.... a ked som este mala najmladsiu v babatkovskom veku, mala som nejaku symfoniu, jemnucku tichu hudbu, nikdy mi ju nezobudila 👍 Manzel sa vtedy divil ze co to mam za zvonenie, ale to bolo jedine, co mi dieta nebudilo.
@0silvia0 presne preto som si vždy rada dávala svoju hudbu, tu nikdy nikto nemal, málokoho som poznala s mojim hudobným vkusom, len môjho muža 😅 a niekedy keď mi to zvonilo ani som nemala chuť zdvihnúť nech si to vypočujem 😂
Dlho som mala Dire Straits - Sultans of swing. Mojej 60 rocnej kolegyni sa to zvonenie tak pacilo, ze som musela nastavit aj jej. Tak ho uz nemam, mam klasicke Samsungove, lebo som este nestihla nic nove vybrat..
@jana_eyre_2 manžel mal zvuk tečúcej vody, ale taký, ako keď naraz pustíš silno vodu do plechovej nádoby. Ľudia sa vždy obzerali, či niekde prasklo potrubie 😂😂😂
Ale už má zasa bežný vyzváňací tón.
Ja mám mobil na ticho väčšinou. Nosim aj hodinky, tak tie mi vibruju a dvíham.
@hettinka to je dobrý nápad 😂
mám Oasis-Dont look back in anger (bodaj by také hrávali na diskotékach 🤔)
Inak ja zas vždy keď počujem,ako niekomu hrá nejaká predvolená melódia z mobilu ako zvonenie,tak si predstavím takú 65rocnu tetu..ale nie je mi to smiešne,je to jej voľba, skôr ten,komu sú takéto veci smiešne, má správanie ako pubertiak 😉
Ahoj, ako zvonenie mám zvučku z game of thrones. Mám to tak veľa rokov, 5-6 určite aj keď som menila telefón, zvonenie zostalo. Zatiaľ nemám potrebu zmeniť to. Muž má zvučku z teórie veľkého tresku. Ešte dlhšie.
Daj si svoju oblubenu pesnicku...