nazory ktorych su vase oblubene?? ktore vam tak najviac utkveli v pamati? alebo prekvapili ze by ste to necakaly <3 oznacte urobme si krajsi dnik. za mna urcite anjelicek26 je to jemne a respektujuce ziena a viestta tvrdsie a rozumne ziena
Viestta
Vyhladaj si taku istu asi spred 2tyzdnov a tam sa povyjadrovali dost baby, mas co citat 👍
Táto téma tu už je, vyhľadaj si ju a precitaj
U mna tiez viestta a mala som rada aj Ivkazba,skoda ze tu uz nie je na MK a este Petamich.
Obe, ktoré si napísala aj ty. A ešte mnoho iných.
Autorka prečo im mascíš ego anonymne? 🤔🤣🤣🤣 oni si ta ani nemôžu dat za obľúbenú teraz😡
Ježkovi oči!!! Už zas🙄
no nech robim co robim, ziadnu temu spred 2 tyzdnov neviem najst, asi to neviem ovladat
@jabadabadu podľa mna by sme mohli z toho spraviť pravidelnú mesačnú rubriku 'Obľúbený užívateľ MK mesiaca August', atď 😅 aby sa náhodou necítil niekto ukrateny 😅
@ivkarel Obavam sa, ze sa tie mena budu tocit dokola a tym padom sa budu posilnovat ega konkretnych uzivatelov. Ja osobne povazujem tuto temu (ale hlavne tu predoslu) za nesmierne uzitocnu a obohacujucu. Na zaklade tych lajkov k jednotlivym menam som si konecne urobila prehlad, ake zlozenie uzivateliek sa tu na MK nachadza.
@viestta a tak tu si aspon vyzdvihnuta a nie skritizovana..
@jana_eyre_2 asi tak. Ale lepsie su tie temy v opacnom garde. Tie mi daju viac
Toto už paródia,že?😆