Vaše názory na zvýšenie rodičovského príspevku

anusik2
6. dec 2011

pozrite sa mile mamičky, ako trapne sa snazila vlada zvyšit rodičkovsky!!!!!
rodičovsky- z trapnych 190,10 - 194,70
na dvojičky - z 237,60 - 243,40 , je toto normalne???? pre take drobne menia vobec zakony??? uznajte sami akych mame skvelych, mudrych politikov.. z takeho zvyšovania sa mi dviha tlak..

katarina00100
6. dec 2011

@anusik2 no tak to su riadni mudrci. Mamičkám na MD netreba, ved nejako vyžiju. Hlavne že oni maju 3000 eur mesačne.

katka3012
15. dec 2011

@anusik2 no coment,nato sa ani neda poriadne odpovedat.Ja by som dala dakemu poslancovi na mesiac tych nasich smiesnych 190 eur ,a nech mi ukaze ako by z toho vyzil.Daco poplatit,detickam pokupit,lieky ,strava........ 😠

skvelamamina
12. jan 2012

tak to je naozaj smiesne to radsej nemali ani zvysovat,ved ten rodicovsky nemame ani na plienky a sunar a kde su ostatne veci ako je ovocie,jedlo,lieky atd.nech si poslanci vyskusaju vyzit z tych penazi a rodinne pridavky zvysili az o 0,53centov.neviem ci sa mam smiat alebo plakat.miesto toho aby mi nechali prispevok tych 256eur tak mi ho znizili na 190eur.ked chceli davat vsetkym mamickam rovnakym dielom aj tym co v zivote nerobili tak mali nechat ten vyssi a nie nas okradat o peniaze.ta mamicka ktora je sama si to moze rovno hodit.

koniarova
12. jan 2012

Lepšie ako nič. Keď netečie, nech aspoň kvapká. 😉 😀