Vaša verzus manželova - priateľova rodina

elisa1910
7. máj 2020

Zdravím zienky chcem sa opytat ci ste tu take ktoré mate lepšie vzťahy s rodinou svojho muza ako so svojou vlastnou.. Ja napríklad si ovela viac rozumiem so svokrou a svagrinou ako s mamou a sestrou a pride mi to smutné.. Pre mamu som totiz neschopné a nemožné decko (mam 28 r.) ktoré nič nevie spraviť poriadne a bez nej by bolo hotové a sestre ktorá je o dva roky mladšia som cely život len na smiech a vzdy ma rada zhadzuje lred ostatnými.. So svokrou a svagrinou je to uplne niečom inom ako to máte vy..

amelia000
7. máj 2020

@elisa1910 tiez vychadzam lepsie s manzelovou rodinou. So svojou som prerusila kontakty.

elisa1910
autor
7. máj 2020

@amelia000 aj mna to asi caka..

nikca101
7. máj 2020

@elisa1910 no niesi sama tiez mam 28 a mne moji rodicia povedali doslovne ze je*nutejsich ludi ako sme my dvaja s manzelom ze za cely zivot nevideli a ze uz s nami nechcu byt v kontakte uz je tomu rok co sme sa nestretli ale chvalabohu manzel ma perfeknu rodinu, stretavame sa a viem ze ma maju radsej ako moja rodina za co som im velmi vdacna a pri nich mi uz ani nechyba moja rodina ktorej som nikdy nebola dost dobra

matapo
7. máj 2020

...no je to divne a smutne ☹ ja mam so svojou mamom a so vsetkymi surodencami a ich detmi a polovickami vynikajuci vztah a velmi dobry vztah mam aj so svokrovcami aj so svagrinou, jej muzom detmi a tiez aj svagrom jeho zenou a dietatom. Svoji su vzdy svoji ale medzi manzelovou rodinou a tou svojou robim minimalny rozdiel, vsetci si navzajom rozumieme a pomahame si...

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkakozickova
7. máj 2020

@amelia000 ja som tiež so svojou prerušila kontakty je mi to ľúto ale iná možnosť fakt nebola

s_a
7. máj 2020

Nie nadarmo sa hovorí, ze rodinu si nevyberieš 🙂

liz_lemon
8. máj 2020

@nikca101 a preco vam to povedali? co take hrozne robite?

nikca101
8. máj 2020

@liz_lemon manžel si dovolil opiť sa na oslave svojich 30 narodenín a vtedy to povedali ale to nebolo prvý krát čo mi dokázali že pre nich nič neznamenám.. nevraviac o ponižujúcom správaní v detstve to vyvrcholilo tak 5 rokov dozadu keď som chodila na VŠ a popritom som aj pracovala a cez skúškové obdobie som cez víkendy ťahala som 12 hodín v práci a keď som prišla domov chcela som sa učiť ale ich odpoveď bola len že učia sa len sprostí a raz som povedala že im večer nemôžem ísť pomôcť zo senom lebo za dva dni som mala mať 4 skúšky a naučená som bola ako tak len na 2 a potrebovala som sa učiť. no nasrali sa tak že so mnou prestali rozprávať zdraviť sa mi a tak som sa po niekoľkých mesiacoch odsťahovala k priateľovi lebo to ovzdušie sa nedalo vydržať. nebavili sa so mnou asi 2 roky potom sa to na našej svadbe nejak utriaslo ale zakaždým mi to pripomínali a vyčítali aká som ja strašná dcéra až nám po tej oslave povedali toto. no určite som nebola dokonalá dcéra ale dovolím si tvrdiť že sa za mňa nikdy nemuseli hanbiť nikdy som nefajčila, nedrogovala, nechodila na diskotéky lebo ma nepustili, učila som sa výborne skončila som VŠ, od 14 rokov som mala stále brigády (v porovnaní s bratom ktorý nikdy nebrigádoval ale pre nich bol vždy ten lepší) pracujeme s manželom v zahraničí vypracovali sme sa a zabezpečili a fakt som sa snažila aby boli aj na mňa hrdí ale oni nie pre nich som nikdy nebola dosť dobrá bohužial.. je to pre mňa dosť ťažké keď viem že ma vlastný rodičia nemajú radi ale našťastie mám manželovu rodinu ktorú mám veľmi rada a viem že aj oni mňa a oni mi nahrádzajú tú moju rodinu..

misa11111
8. máj 2020

No ja si to neviem predstaviť, moja mama je pre mňa ako najlepšia kamarátka, nonstop v kontakte 😉
Zase mi dosť lezie na nervy jedna moja švagrina, s tým ako ona vychováva deti a počuje iných...
A keď som potratila povedala mi že sa mám pripraviť na ďalšie a keď budem náhodou tehotná nemám si decko brať k srdcu, že by sa niečo nestalo a aby som sa nezblaznila. No herečka ma 30 rokov ja 27 a fakt si s ňou nemám čo povedať.
Ako povedala moja mama pošli ju do p***. 👍