Nemam ideal postavu som po porode 2 mesiace.. vystrih este by som upravila ale chcem sa spytat ako na mne vyzeraju ?😃 co by ste si k nim obuli? Na aku prilezitost by ste si ich dali? Allebo ich radsej vratit ?😁
Nehnevaj sa, ale vyzerajú ako župan to sú šaty?
ja som si myslela, že to sú len nejaké abstraktné vzory, podľa mňa v nich máš celkom dobrú postavu, len tá potlač je čudná, lebo tam vidím nejaké zvieratá aj opicu :D
Vrátiť
Možno v lete k opätkom a max niekam do mesta na zmrzlinu...vzory sú príliš divoké na nejakú oslavu ale svadbu. A tie rukávy sa tam nehodia...
No highligt to proste nie je... ale to robi aj ten material. Ja by som to vratila, najdes krajsie.
Podľa mňa vrátiť, nesedia ti na postavu, tiež mi pripomínajú župan, netuším kde by sa dali využiť, na oslavu nie, na bežné nosenie tiež nie
mne sa vobec nezdaju take zle, len su trochu blbo odprezentovane, zla fotka, hrbis sa tam atd. a ten vystrih fakt treba upravit na decentnejsi.
@sajmonka_1216 to je taká potlač ala 'gucci' vzor 😁
podla mna to vyzera ako zupan, a vzor je naozaj divoky. Vratila by som ich.
Skôr by som to brala ako doma namiesto županu
Za mna vratit
Ja by som ich ani nekúpila 😁
Kupila som tak ze su to elegantne saty 😃 material je prijemny vzory sa mi pacia len vyzeram divne.. inak foto trosku inak vyzera ako je skutocnoat ..ale tak prechadzka vecer pri plazi 😃
ja šaty nenosím. ale na foto to pôsobí maximálne tak na dvor alebo do záhrady v lete.... určite nie na "príležitosť"... pôsobíš v nich mimoriadne staro, hoci nevidím tvár, ale postavu v nich máš na 55+ minimum....na tvojom mieste zvolím iný strih.
Postava je super a šaty, strih v pohode len ten vzor taký zvláštny, vidím tam opicu. Ale nevadia mi. Presne to trafili ako tu píšu že plážové šaty, ku tomu kabelku a klobúk.
Len ja mam inu postavu 😃 ale aj v zrkadle ma dost rozsirili 😃
@panelacikova 55? 😃 inak mam 30 a som 2 mesiace po porode 😄
Dakujem za nazor este si to premyslim mozno do chorvatska na plaz budu dobre 😃
autorka, ja som ťa nechcela uraziť, píšem to, čo vidím na fotke (tvojej). je mi jedno, či vážiš 45 kíl alebo 145, jednoducho sa ti nehodia. možno je tá fotka urobená z blbého uhla, možno skús samospúšť a odfoť sa spredu a z 2-3 metrov. možno tie prsia, neviem. ten výstrih pôsobí extre nedecentne (na rozdiel od fotky dole). takže ono v realite to nemusí byť až tak blbé, ale na fotke to vyzerá nedobre. však počkaj na muža, kým príde domov a opýtaj sa jeho....
Sú nelichotivé ku tvojej postave- farba aj vzor zlý, strih tiež blbý, v tomto by som nešla nikam
do takýchto siat si ziada byt opálená, pribratost nevadi ale mdla koža sa da pekne ozivit, napr samoopalovacou penou a blushom na klucnu kost (kozmeticky a vizážistky vedia) plus nieco decentne na krk v podobe retiazky, saty posobia zupanoidne lebo si nie opálená alebo zle svetlo na kamere fotaku mas. Kazdopadne treba sťahovacie body strasne vela to spravi, aj modelky nosia na red carpet sťahovacie, a doplnky, vela naramkov a manikura a ides. Saty inak su krasne.
Vrátiť...tiež mi pridu ako župan.
Možno to je fotkou, vyzerá to že na sukni šetrili na materiále a nie je dostatočne široká aby opticky vyvážila horný diel. Postavu máš super, radšej šaty vráť a vyber také čo na sto percent sadnú.
Take čudne trochu, ale ak sa v nich citiš dobre....