Som psychiatrická pacientka, preto tento príspevok pridávam anonymne,aby ma nik nespoznal. Pri poslednej hospitalizácii,ktorá trvala dlhé 4 tyzdne,som pricuchla k malovaniu.A chcem teda poznať váš názor- paci sa vám tento obraz?ak áno,tak prečo,a ak nie tak rovnako prečo. Za vaše odpovede budem veľmi vďačna
Na mna posobi tak magicky… ako konkretny moment dna… zapad slnka, pritom na oblohe akoby kopec hviezd…a ten osamely ale silny strom, ako orech mi pride… pekne je to!
na mňa pôsobí smutne, depresívne, má moc tmavé farby... určite by som si ho nekúpila.
velmi pekny obraz, ale na mna posobi depresivne a smutne…
na mna hras moc na city :D to ze si psych. pacientka si nemusela povedat, takto ti bude automaticky kazdy vraviet, ake to je krasne... za mna je to take jednoduche, ze aj ja co nemam umelecke nadanie, by som to vedela spravit.. ale inak na prvy krat to nie je najhorsie
Je v pohode. Ani krásny, ani škaredý, taký neutrálny.
Evidentne mas talent, určite kresli ďalej, farebnosť pre mna smutná, ale veľmi pekne farby zladené, aj kompozícia
Obraz je v pohode, ale je tam veľa fialovej...pôsobí trochu smutne
Ďakujem veľmi pekne za vaše komentáre.. no musela som napísať,že som psychiatrická pacientka,pretože áno,liecim sa aj na depresiu..a tie farby vypovedajú presne to,čo občas citim..možno je to jednoduché,ale to nevadí, však sa zlepsim 🙂 len som chcela vedieť,či mám pokračovať v rozvíjaní maľovania..
Je super ze si sa do malovania pustila 🙂
na mna z neho vyzaruje smutok, nehovorim, ze to je zle ale chcela si nazor
Smutne, ťažké
Na mna nepôsobí ten obraz depresívne. Maľuj ďalej a uvidíš zmeny
Urcite pokracuj, a kasli na to co si myslia ini… ked sa citis lepsie pri tom, tak to za to stoji 🙂
Podla mna je to zaujimave na oblohe vela hviezd ,strom sa sklana k vode obloha tiez ako keby horela a plamene sa odrazaju na tej vode. Trava rastie tak (ak je to trava )aby BOL dobry vyhlad na zapad slnka .🤣 za mna v pohode nijaky nedostatok nevidim .Viem si to normalne predstavit vo velkosti celej steny ..daval by iny pohlad
Ja mám radšej živšie farby.
Takže ako napr. návlečku na vankúš či prikrývky si to viem predstaviť.
Ak by to mal byť obraz napr. na chodbu či obývačku, tak mi tam chýba do západu slnka viac oranžovej a žltej ; tmavomodrej na oblohu a tmavozelenej na trávu.
Mne veľmi zaujal,hlavne technik akou si to robila,štýlom maľovania. Na mňa osobne nepôsobí smutne ,ale ako už bolo napísané tajomne,magicky a určite pokračuj ďalej v maľovaní, ak ťa to bavi a napĺňa,nepozeraj na to čo si myslia iný ľudia,nikdy nikomu nevyhovies.
Preco sa pytas na internete, ci sa mas dalej zdokonalovat v malovani? Ak ti to pomaha v liecbe alebo sa tomu chces venovat ako hobby, urcite maluj dalej. Ale na predaj to zatial nie je.
@cyberk ......povedať,že by si to dokázala aj ty,hoc si umelecky nenadana je obyčajne povysovanie sa.A je to úbohé.No nie,nedokázala by si to.Pretoze každý obraz niekoho,kto ho namaluje vyjadruje jeho a jeho pocity,náladu a vnútorný svet.A to sa napodobniť nedá.Ale to ako umelecky nenadanej ti vysvetľujem asi zbytočne.
A okrem toho,chyt výkres,farby a dokaz to.Inak je to len obyčajné chvalenkarske tlachanie od teba.
@autor....mne sa páči tvoj obraz.Pre mňa osobne z neho ide taký kľud VZDY,VZDY pokračuj v tom,čo ti dáva zmysel a baví ťa to.A ide to skvele.👍.Len tak dalej
Vobec sa nevyznam do umenia... ;D takze za mna len,ze sa lahko kresli priroda (aj foti),sama o sebe je okom krasna. Obraz sa mi subjektivne paci. :D A analyzovat nebudem. Kreslenie je super cinnost.. Pomaha...
Ten obraz je podľa mňa nádherný a originálny. Tak ako jeho autorka. Určite pokračuj máš obrovský talent. Ja by som si ho normálne kúpil. Prajem ti skoré uzdravenie. Aby raz to slniečko a krásne farby mohli žiariť aj v tvojom živote. Tak ako verím budú aj na tvojich krásnych obrazoch. Všetko dobré.
mas takent rozvijaj ho ,mozno aj na zdravie to bude mat dobry vplyv
Za mňa krásny obraz.Ak si to maľovala TY rozvijaj dalej talent.Krásne ukľudnujuce.
Ahoj,
mna v prvom momente napadlovz tvojho obrazu tvoje psychicke rozpolozenie.
Ta cierna- je jej tam este vela - znamena este neustale pretrvavajuce chmurne myslienky/nalady. Ta fialova to akoby trochuvtlmi = mas podporu a snazis sa s tym pochmúrnym "bojovat=prekryť" to niecim lepsim.
Trosku ruzovej znaci zachvev lasky a zlta zas svetlo, ktore ti po troskach prichadza do zivota a presvetluje tie chmáry. To moze byt aj ta terapia, zmena tvojho postoja, ci niekto blizky.
Avsak obraz vyjadruje aj taku melancholiu, smutok , ale s prevetlenim a to je pozityvne 🙂
Maluj dalej. Je to obraz tvojho citenia. Niekto sa vie vyrozpravat, niekto vypisat, vyspievat, vyhrat na hudobnom nastroji, iny maluje ci sklada basne.
Nemusis sa s tym zivot ale mohlo by ti to pomôct v uzdravovani sa a to to velmi prajem. A pokial robis xokolvek co ta bavi, naplna, tak sa casom zlepsujes ;)
Ja napriklad rada spievam skladby od Nightwish (metal) 😁 Ake iba ked som sama a nedaj Boze aby ma niekto pocul! Je to hrozne falosne, neviem vobec tak vysoke tóny ale bavi ma to a robi super naladu 😂
Oproti mojmu "umeleckemu" koncertnemu vystupeniu je tvoj obraz priam grandiozny ;) A to myslim vazne!
Rob co ti robi radosť 😀
Mne sa páči. Pôsobí na mňa tak pokojne, ukľudňujúco. Rozvíjaj svoj talent i naďalej.❤