Ahojte dievcata
Mam otazku?
V nasej poistovni mam vytvorenu elektronicku pobocku cize si mozem vsetko odsledovat.
Prave teraz som zistila ze nasa pani dr nefrologicka ku ktorej chodime s malou od 3 mesiacov na nasu malu napisala lieky za 42 €.
A teraz dilema ozvat sa poistovni alebo rovno pani dr ze o tom viem???
Bolo to totiz za nasim chrbtom celu sumu jej preplatila poistovna a my zakazdym ked k nej potrebujeme ist jej platime za ultazvuk aj paragraf a ona nam nieco taketo urobi???
@kajusa83 nie, nenechat...ak budeme nad vsetkym privierat oci, v tomto state bude stale vacsi a vacsi bordel. Ak mas "gule" na to, aby si konfrontovala doktorku, tak to urob najprv s nou. Ak nie, nahlas to poistovni. Resp. vyziadaj si oficialne zoznam preplatenych vykonov (niektore poistovne to robia) a poukaz prave na tuto skutocnost
@sisaha ja si nepotrebujem nic ziadat o tom je elektronicka pobocka inak by som to nezistila ze sa nieco deje
@xlucia inak som vdacna pani dr lebo nam s malou vela pomohla vzdy bola mila avsak z druhej strany zakazdym ked k nej ideme platfime benzin nakolko je to 35 km od nas USG 5€ manzelovi paragraf 2 € co je tiez dost a zaraza ma jej pristup kebyze mi to vysvetli poprosi ma tak mozno by som do toho sla ale ze to urobi za nasim chrbtom...
@kajusa83 kedze to ma poistovna zriadene, tak jej ide o to, aby odhalila necestnych lekarov. Kludne im to nahlas..Oni si s nou spravia poriadky a ciernu platbu jej vezmu. Preco nemaju poistovne peniaze pre pacientov? lebo necestní lekári sa obohacujú na ich účet...
A vyberanie 2 eur za peciatku na priepustku povazujem za vrchol arogancie lekara..
@kajusa83 normalne by som zavolala lekarke a trochu sa zahrala na hlupu, ale ze ci sa nepomylila alebo zabudla vypisat recept alebo tak nejako... proste nech sa lekarka vyjadri. Obcas treba dat sancu na napravu bez nejakeho velkeho halo, ale ak sa to bude opakovat, tak tvrdo nahlasit poistovni. Nech si aspon uvedomi, ze pacienti si to uz vedia skontrolovat.
@hradnapani ja si myslim, ze doktorka to ma premyslene.. Nikdy nepise na rovnakeho pacienta, ale vzdy ineho...Ja som za nahlasenie poistovni. Ak jej spravia kontrolu, tak mozno najdu viacero "drobnych"
@kajusa83 tak to je sila....mozem sa spytat v ktorej si poistovni a ako by som si mohla ja pozriet moj ucet poistenca? dakujem
@raza ako ti to uz pisali aj vyssie zaregistrujes sa na nete na elektronicku pobocku a oni ti nasledne domov poslu papier s prihlasovacim menom a heslom
@luna22 mala zatial nie je skolopovinna tak to neviem ci aj za to je nejaky poplatok
@sisaha uz sme u tej dr cca 4-5 rok a toto je teraz prvy raz ale zrejme aj naposledy 😝
@sisaha jasne, ze to ma premyslene, o tom nepochybujem. Len najprv by som jej to "povedala" ja osobne, ze o tom viem. Ak ma este kus svedomia, tak to uz neurobi.
Stalo sa mi totiz uz nieco podobne, a pan doktor (asi z tych, co este maju trochu svedomia) sa veeelmi ospravedlnoval, ze sa to stalo omylom (na co som mu odpovedala, ze v to dufam, ze on urcite neokrada. Hoci viem, ze to urobil vedome.) a dokonca bol este aj slusnejsi potom. A uz sa to neopakovalo. Tolko moja skusenost. Ale niektorym nepomoze nic, ani nahlasenie poistovni... Je to o cloveku.
@katkaseiner Dovera maju to normalne na svojej stranke vola sa to elektronicka pobocka a vies si pozriet komplet vsetko zubar vseobecny lekar ATB odbery
@kajusa83 ja som vo Vseobecnej a ani neviem ci sa to da pozriet, ale ak hej, tak tiez si to budem kontrolovat....
a k tvojej otazke, ano, urobila by som proti tomu nieco....kedze teraz sa tam nejake peniaze presmykli, ked bude potrebne nejake vysetrenie, snad nebudes platit...