Váš názor na legíny

11. okt 2021

Pripadajú vam legíny ako oblečenie ktoré sa hodí len napriklad na šport,beh, posilka atd. a klasicky k bunde ci svetru do pása sa Vam na verejnosť (napr. Do kancelárskej práce) zdajú nevhodne ? Alebo je to podla vás ok?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
11. okt 2021

Nevhodne,ak ti nezakryva nic zadok a predok. xD

lula3108
11. okt 2021

Za mna su leginy len na cvicenie, nepaci sa mi vobec ked sa pouzivaju ako nohavice alebo namiesto pancuch. Ved teraz su uz aj nohavice do prace ktore vyzeraju ako leginove, su pohodlne ale stale pevne a hlavne teda nic nikde nepresvita a nevyzera to ako keby ste sa zabudli obliect.

luccija
11. okt 2021

Ja mám také jesenné dlhé šaty a nosím legíny, ale nie čierne...podľa mňa úplne v pohode

stanulienkat
11. okt 2021

Podla toho, ci si len s kolegynami v kancli,alebo vybavujes stranky. Vtedy byva dress code v zamestnani. Inak leginy sa mi tiez nepacia ako bezne oblecenie a malokto ma na to postavu. K satam v pohode.

zitaje
11. okt 2021

Určite nevhodné k oblečeniu do pása... Ja proti legínam nič nemám, ale podľa mňa k nim treba niečo dlhšie. Predsa len, nie sú to nohavice, len legíny.

marsmykkok
11. okt 2021

Pre odporkyne rozdiel je medzi nepresvitajucimi leginami a úplne obtiahnutymi riflami alebo nohavicami? Podľa mňa žiadny... Za mňa legíny ok aj ku kratsiemu vrchu ak nepresvitaju. Ak presvitaju určite niečo pod zadok.

gladika34
11. okt 2021

Legíny ako nohavice pre dievčatá do 13 rokov okay, ale staršie už určite nie. Ak cestuješ, športujes atď.. Jasné, prečo nie? Ale do práce podľa mňa vieš nájsť kopu lepších a reprezentantívnejších alternatív ako zrovna legíny. Máš aj nohavice, ktoré sú elastické skoro ako legíny a uvidíš, že ti na to nikto nič nepovie, ale na legíny sa už ani nepýtaj ;))

c_est_la_vie
11. okt 2021

Neviem si predstaviť robiť moju prácu v legínach 😀. By ma asi šéfka domov poslala 😉.
Ja legíny nosím, ale iba na doma, šport, plus keď idem s malým kočíkom po našej ulici/ do prírody. Ale nie sú to tie 5 eurové presvitajúce.

syslik81
11. okt 2021

do officu isto nie =nevkusne .. pokial ma zena postavicku a leginy nepresvitaju su pekne tak nevidim dovod sa zakryvat pod zadok este niecim .. pokial ma zena kypre tvary alebo je chuda ale mazlava zelatina tak ee .. proste leginy sa musia vediet nosit ...ale nieje to nic elegantne skor na von alebo sport alebo len ako lezerny kusok

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana_eyre_2
11. okt 2021

3/4Legíny nosím cez leto ak mám tričko či šaty čo nie sú ani dlhé ani krátke, nech svetu neukazujem svoje škaredé stehna 😅 na túry a bicykel nosím fit legíny, lebo sú mi pohodlné a mám tak dobre sfarbené že má trocha optický zužujú.. alebo ich nosím ako domáce oblečenie na ktoré si cez zimu natiahnem rifle aby mi zima nebola.. ale do práce by som si ich neobliekla jedine s tým dlhým tričkom.. už keď idem na bicykli po deti do školy, hanbím sa byť v tom dvore medzi všetkými tými fesnymi mamičkami čo idú z práce 😅

kkovacovak
11. okt 2021

Do officu sú leginy v poriadku iba ak si k nim oblečieš niečo dlhšie. Podľa mňa sú to skrátka obtiahnuté tepláky. Na doma, na šport, pod šaty namiesto siloniek/pančúch, ak si tehotná ale inak je to dosť nevkusné. Ak si v office kde si sama a nestretneš sa cez deň s ľuďmi tak ok ale inak je to divné. Plus keď má niekto zlú postavu tak to naozaj nevyzerá pekne.

leuska15leuska15
11. okt 2021

Mne sa legíny nepáčia celkovo vôbec

h2
11. okt 2021

Nenosím legíny nikdy a nikam. Pre mňa neexistuje otrasnejší kus oblečenia, než legíny.

klip0
11. okt 2021

Všetko záleží od toho kam a trocha aj na akú postavu. Iné ak si legíny a mikinu oblečie predavačka v športovom obchode, učiteľka v škôlke, recepčná vo fitku atď a iné ak si to niekto dá do kancelárie kde sa vyžaduje nejaký slušný odev. A samozrejme priesvitné legíny použiť len ako pančušky.

maaji
11. okt 2021

Legíny Nosím rada ale len vo voľnom čase , hlavné keď som doma varím, upratujem cítim sa vtom pohodlnejšie keď niečo robím. Ale teda v práci určite nie ani do mestá na nákupy a tak... Si ich určite nedám

monka105
12. okt 2021

Podľa toho aké, aj legíny majú viac typov. Športové nosím samozrejme na cvičenie, ale mám aj koženkové a tie som si napríklad veľmi obľúbila ako bežný kúsok oblečenia aj do práce. Keď si dáš na klasické čierne legíny nejakú tuniku, tiež to môže vyzerať vkuse. Ďalej závisí podľa môjho názoru veľa aj od veku a postavy. Ja nosím klasické čierne legíny na doma ako tepláky, osobne by som si ich neobliekla do práce, ale to je vec vkusu. Keď sa v nich cítiš dobre, kľudne ich nos aj von a do práce.

ajko2011
12. okt 2021

Legíny jedine k šatám, k tunike... určite nie len tak s tričkom do pása. Je to nechutné ako to mnohokrát presvitá a dotyčnej vidno vzor na gatiach. 🤮

queen_el
12. okt 2021

Leginy mam rada preto, lebo su pre mna velmi pohodlne a v tehotenstve by som ich nosila aj non-stop...nosim ich doma kazdy den lebo teplaky nemam rada, posuvaju sa mi hore-dole, co leginy nerobia. ale leginy nosim vylucne doma, aj napriek tomu ze ich milujem nosit, do spolocnosti mi pridu nevkusne, taka sedlacina s prepacenim...no proste aj pyzama nosim rada lebo su pohodlne ale nejdem v nich nikam :D k satam nosim pancuchy a k dlhsim trickam rifle

thoughtfulweirdo
12. okt 2021

Namiesto nohavíc nie, ale namiesto pančúch kľudne. Veď aký je rozdiel, či mám pod šatami pančuchy alebo legíny? Ale legíny namiesto nohavíc do práce určite nie, pre mňa sú na úrovni pančúch, teda spodného oblečenia.

emasss111
12. okt 2021

Ja legíny nosím celkovo rada, tiež pracujem v kancli, stránky takmer vôbec nevybavujem, stretávam sa viac menej len s kolegovcami, ale k legínam si dávam vždy predĺžený sveter alebo košeľu. Zadok ani predok odhalený nemám 😁 a to som chudá, cvičím, ale nedovolila by som si prísť len tak v legínach a krátkom tope do práce, to sa nehodí podľa mňa 🙄
Ale mám aj také športové legíny, pevné, nepresvitajú a tie si dám aj s krátkou mikinou, ak idem len pred bytovku na ihrisko s dcérkou 👍

shee11
12. okt 2021

Dnes sú už rôzne legíny, napr . z Lindexu, co vyzerajú ako nohavice, niekoré majú aj normálne švík po vonk. strane ako nohavice, neviem teda či su to ešte legíny, ale predavajú to ako legíny :D Ale je pravda, že do práce ich nenosím, iba von s detmi a na volný čas. A sportové na túry a beh

misha666
12. okt 2021

leginy , male deti, a opiti ludia vzdy hovria pravdu... :D ja nosim leginy vsade a skoro vzdy... okrem nejakych akcii kde sa musim navliec do siat abo nejak elegantne... benze nosim leginy aj do office... samozrejme zalezi v akom office robis... ja som v IT sektore a tu to nikto neriesi...samozrejme nejaka asistentak riaditela musi mat uz nejaky dresscode... samozrejme take ktore nepresvitaju... som sportovy typ... nie som nejaka vychrtlina ani nemam tip top postavicku... ale zase mi nepretekaju speky :D mam aj svaly aj tuky a drzi to nejak tak ako ma :D pekne oble :D ja ich nosim hlavne preto lebo sa v nich citim dobre,,,

ailiba
12. okt 2021

Podľa mňa sú tiež legíny vhodné na bežné nosenie... Treba ale potom zvážiť, podľa postavy, aký vrch k nim zvoliť.

wetsel
12. okt 2021

Legíny, na cvičenie, športové oblečenie a tak to áno, ale teda do práce nie, to proste sa mi nepáči, keď sú len tak k nejakému tričku napríklad. Pri deťoch je to iné, ale ja by som si to neobliekla.

darinks01
12. okt 2021

Tiež si myslím, že je fajn ich nosiť hocikedy aj počas bežného dňa 🙂 Nie je to len o tom športe ak si ich vie niekto pekne zladiť a skombinovať. Čo mne ale prekáža, keď vidím ženu a legínky zarezané spredu až niekde, viete kde. Jasné že tam automaticky padne zrak, že to nie je niečo kde sa človeka asi bežne pozerá ale chápete. Už keď si nedá záležať, že ma prekrytý aj predok aj zadok, tak nech to vyzerá aspoň slušne 🙂

moonlight1210
12. okt 2021

Do prace nevhodne, ak su hlavna sucast oblecenia a nie doplnok.

Treba mat istotu, ze nepresvitaju (teda sa minimalne pekne hlboko doma predklonit a kuknut do zrkadla, co vsetko na zadku vidiet - vtedy sa to najviac ukaze. Druhou zradou vie byt osvetlenie v miestnosti.).
Nie je nad to, ako ked ti kolega "taktne" povie, ze tie cervenobiele pasiky na gatkach mas dnes "sexy".

Cipkovane gatky spod nich tiez dost jasne vidiet (tam je uz uplne jedno, ci su nepriehladne, viacfarebne, alebo jednofarebne). Bud to posobi, ako mal niekto pod leginami nieco nazberkane, dokrcene, alebo sa da presne povedat, aka je vzorka cipky.

Zarezane gatky mensieho cisla ako je zadok (pri objemnejsich postavach) sa krasne kopiruju aj pod obtiahnutymi gatami z pevnejsich materialov. Nieto este leginami.

Potom oblubeny camel-toe. Leginy obtiahnute a vytiahnute tak, ze su zarezane v podvozku.

Ale ak mas na vrchu nieco dlhsie, co zakryje fakt, ze mas leginy, kludne ich pouzi.
Ja pouzivam v zime pod saty, ked mam zimne cizmy, alebo trochu vyssie clenkove topanky, miesto pletenych ciernych pancuch. Kedze tie sa vedia po par opraniach zmolkovat a nevyzera to dobre. Cierne leginy su na toto lepsie.

lubina
12. okt 2021

podla mna leginy do prace nepatria (ak napr. nepracujes vo fitnes centre alebo tak), a vobec na nosenie. Je to na sport.

miirka123
12. okt 2021

Ja nosím legíny najcastejsie ale nie tak že mi je vidno zadok a predok. Mám ich pod dlhšími svetrami, košeľami alebo tričkami.

V posilke nemám problém keď k ním mam len tričko ktoré mi nezakrýva zadok ale tam mi to príde prirodzene. Na ulicu by som sa tak neobliekala ale keď vidím babu s dobrym zadkom a dá si legíny tíško závidím že brutal 😄 ale do práce sa to určite nehodi pokial nepracuje vo fitku.

No legíny na väčších zadkoch a hlavne faldikovo tvarovanych mi prídu otras a nechápem ako tak niektoré ženy môžu chodiť 🤦🏻‍♀️