Fanúšikovia Jackson rodiny, aký máte na nich názor? Neviem mne pridajú taký falošný, bezcharakterný.
Ak ti takí pripadajú, tak potom nie si ich fanúšik 😁
Škoda len , že vieš hneď zhodnotiť cudzích ludi, ale nemáš žiadnu vedomosť o nominatíve množného čisla 😁😁😁
@monkasponka V jednej vete 3 hrúbky🙉
netuším, o akú rodinu ide, ale je super, že máš toľko času, že môžeš riešiť inú rodinu, váž si to
Vy by ste hlavne mali začať byť fanúšik učebnice slovenského jazyka😆
A čo s tym teraz ideme akože robiť? Uvedomuješ si, že je to všetkym uplne jedno?
@nelca0510 ?? Nie je ich fanušik a spriaznenu dušu hlada jedine v tom aby mohla negativne rozoberať uuuplne cudzich ľudi. Nie som hnusna, ale sorry k čomu tato tema ma pomôcť? Nemam za potrebu podsuvať žiadne ,,moje koníčky,, 😃
...anonymne zalożena tema s hrubicami kde autorka nema žiaden problem len možno závisť k popularnym osobnostiam za učelom vyvolať vašeň. Občas sa tu taketo objavia na roznych ľudí aj zo Slovenska 🙄
@nelca0510 najprv citaj vsetko. Ak nezvladas, citaj aspon autorkine odpovede. Su oznacene zltou. Najdes ich lahko.
(Tu je iba jedna, to das.)
Pise, ze nie je ich fanusik. Proste-sproste, ma potrebu niekoho hejtovat. To je cele.
K chybam skoda daco hovorit. Hejt s gramatickymi chybami je komedia sama o sebe.
@nelca0510 však to si vlastne autor temy? Len si prešla s profilu anonym do vlastného 😁
@monkasponka tak to je gól! ale je fajn mať dva profily, môže sa sama so sebou porozprávať, aj si vynadať 😂
pokial niekoho nepoznas mosobne a citas len clanky bulvaru aky chces nazor?? moj nazor je taky -zi a nechaj zit a pozeraj sa na svoj zivot