Váš názor na Jackson rodinu

13. jún 2022

Fanúšikovia Jackson rodiny, aký máte na nich názor? Neviem mne pridajú taký falošný, bezcharakterný.

syslik81
13. jún 2022

pokial niekoho nepoznas mosobne a citas len clanky bulvaru aky chces nazor?? moj nazor je taky -zi a nechaj zit a pozeraj sa na svoj zivot

monkasponka
13. jún 2022

Ak ti takí pripadajú, tak potom nie si ich fanúšik 😁
Škoda len , že vieš hneď zhodnotiť cudzích ludi, ale nemáš žiadnu vedomosť o nominatíve množného čisla 😁😁😁

oli18
13. jún 2022

@monkasponka V jednej vete 3 hrúbky🙉

elizabet173
13. jún 2022

netuším, o akú rodinu ide, ale je super, že máš toľko času, že môžeš riešiť inú rodinu, váž si to

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zelenakobyla123
13. jún 2022

Vy by ste hlavne mali začať byť fanúšik učebnice slovenského jazyka😆

monkasponka
13. jún 2022

A čo s tym teraz ideme akože robiť? Uvedomuješ si, že je to všetkym uplne jedno?

nelca0510
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monkasponka
14. jún 2022

@nelca0510 ?? Nie je ich fanušik a spriaznenu dušu hlada jedine v tom aby mohla negativne rozoberať uuuplne cudzich ľudi. Nie som hnusna, ale sorry k čomu tato tema ma pomôcť? Nemam za potrebu podsuvať žiadne ,,moje koníčky,, 😃
...anonymne zalożena tema s hrubicami kde autorka nema žiaden problem len možno závisť k popularnym osobnostiam za učelom vyvolať vašeň. Občas sa tu taketo objavia na roznych ľudí aj zo Slovenska 🙄

moonlight1210
14. jún 2022

@nelca0510 najprv citaj vsetko. Ak nezvladas, citaj aspon autorkine odpovede. Su oznacene zltou. Najdes ich lahko.
(Tu je iba jedna, to das.)

Pise, ze nie je ich fanusik. Proste-sproste, ma potrebu niekoho hejtovat. To je cele.

K chybam skoda daco hovorit. Hejt s gramatickymi chybami je komedia sama o sebe.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelca0510
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monkasponka
14. jún 2022

@nelca0510 však to si vlastne autor temy? Len si prešla s profilu anonym do vlastného 😁

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
14. jún 2022

@monkasponka tak to je gól! ale je fajn mať dva profily, môže sa sama so sebou porozprávať, aj si vynadať 😂