"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Chemtrails jsou neobvykle houževnaté letecké kondenzační čáry s dopadem na počasí a zdraví těch, kteří jsou vystaveni chemtrailsovému spadu. Byly pozorovány v mnoha zemích a v průběhu celého dne a noci, ačkoliv chemtrailsový postřik obvykle začíná brzo ráno a zeslabuje k večeru. Letadla zapletená v tomto fenoménu jsou civilní a vojenská letadla, přičemž posledně zmiňované jsou identifikovatelné v oblastech a směrech, které jsou jinak pro civilní lety zakázány.
Jak bylo zdůrazněno v květnovém Newsletter č. 31 Stanem a Holly Deyo, existují ohledně vysvětlení fenoménu chemtrails tři hlavní teorie:
modifikace počasí
hromadné očkování
kontrola populace
zvyšok članku tu : http://tajomstva.org/chemtrails/chemtrails-potl...
http://dolezite.sk/CHEMTRAILS_na_Prime.html
http://zoltanhruska.blog.sme.sk/c/193898/Chemtr...
chcela by som si o tom tu s niekym popisat,čo dalej ... našla som aj tzv.Orgonity na čistenie tela od tazkych kovov,,mate s týmto nejake skusensoti
alebo nazor na tento chemicky "utok" ?
orgonit http://www.orgonit.sk/
alebo nakupiť plynove masky 😕
Jeden velký orgonit mám doma no možno nás ochráni iba od elektrosmogu atd... ak by to malo mat vplyv aj na chemtrails, trebalo by aby to mali všeci ludia v okolí
Ked je chrípková epidemia alebo ked všeci naokolo sú prechladnutí, tečie z nosa škrábe v hrdle... všimli ste si že pred tým bola vačšia frekvencia lietadiel ktoré vypúštajú tieto jedy ?
a vlastne za akým ucelom sa to deje?
moc nikoho to nezaujima,každy radšej riesi problemy tych inych a malichernosti ako zamysliet sa nad tym,ake svinstvo sa deje okolo nas .
Ludia, vás to fakt nezaujíma ?
zrovna nedávno jsme se o tom bavili s kamarádem...
existuje spoustu verzí, proč se to děje... že nás chtějí chránit před žhavými paprsky slunce, když je vrstva ozonu nízká; že tak chtějí zamaskovat přesuny různých letounů, o kterých nechtějí, aby se vědělo... a tak dále, a tak dále.
ale co s tím, to fakt netuším. na světě je tolik věcí, které je potřeba změnit, a je tolik jedů, které se bez povšimnutí vypouští do vody a do ovzduší... 😒 jsem k tomu dost skeptická, že by se to dalo změnit. i když mě to samozřejmě štve.
@dali4 no tak total ma to zaujíma lebo som práve s patkom soplavá nedávame si žiadne "vitamíny" ale riešim to alernatívnou medicínou
@dali4 a zrovna prednedávnom mi suseda ukazovala orgonit tušim si aj ja zadovážim jeden ale mám aj gaštany ktoré tiež vytahujú z tela škodliviny len už sú suché treba nové len vonku je všetko vyzbierané už 😒
a ja že čo to vidím na tej oblohe to bolo prednedávnom také divné čiary dve vedla seba a dost vysoko tie lietadlá boli ešte som sa čudovala prečo idú vedla seba povačšine sa lietadlá križujú a idú v určitom časovom odstupe hm divné mi to bolo 😒
ja som dnes videla lietadlo,ktor pustalo ozajsku rychlomiznucu čiaru,tak som sa potešila 🙂 dnes zatial obloha bez chemtrails
Treba aspon oboznamovat ludí, lebo na počudovanie o tom vie málo kto ... Ak by o tom vedeli všeci verím že by sa niečo riešilo ... Lebo zatial aj ked vedia, neveria ... alebo majú strach tak sa o tom nechcú bavit. 😒
@denisocka tie lietadlá chodia aj po tme? lebo večer tiež vídam vela lietadiel ale dovolenkári to zrejme nie sú
Chodia aj v noci tieto lietadlá. Horšie je to že to sú normálne civilné dopravné lietadlá... ideš na dovolenku, letíš a ani netušíš že práškuješ ludí čo sú pod tebou ☹
Nie každé má tento chemický náklad ... samozrejme.
@dali4 hej čítala som dnes článok kde sa mechanik čudoval prečo tam má lietadlo nádrže navyše potom jeden z vyššie postavených ludí povedal že je to neškodné a on že ked je to neškodné prečo to nepovie aj všetkým ludom ten zostal v pomykove ale odpovedal že to nie je potreba 😅
ale tieto čiary sú tu už dávno 😕
a prečo to dovolujú??? ved to dýchame všetci ☹
kto ... prečo to dovoluje?
O to predsa ide, abysme to dýchali všeci
včera večer čiara jak hrom na nebi 😒
@denisocka ... Deni, ved to je to, že čo dalej 😕 ... dá sa vôbec niečo robit? Okrem toho že môžme šírit tieto informácie aby si čo najviac ludí uvedomilo že to nieje sranda ...