Váš bežný deň

26. jan 2023

Mam otazku.. co take robievate cez den napr ked nieste v praci? Taky vas bezny den, aj vy co nemate deti co robievate cez volno? Co jedavate? Varite si stale alebo si objednavate? Mne uz to pride ze je kazdy den o tom istom co budeme jest , varit stale len chystat jest upratovat, riad pradlo semtam nejaka prechadzka.. neviem ci je to len tymto obdobim ale ako keby bol tento zivot bez zmyslu mam ten pocit ja aj moj priatel ze co robievaju iny ludia ci to maju tiez tak alebo len my sme divny. On povie ze mali by sme chodit na navstevy a viac sa stretavat s ludmi ale ja som introvert ktoreho trochu navstevy desia 😀 ale co na navsteve? Klebetit? Ja neviem vazne to ale mebude vychodisko chodit na navstevy… co take robievate vy?

zuzanka.zuzu
26. jan 2023

robili sme co sme chceli, kedy sme chceli, kde sme chceli, ako sme chceli... ziadny plac, ziadne chystanie, ziadne cikanie, ziadne spinkanie, beh na opacnu stranu, cez kazdu mlacku, za kazdou mackou, s kapsami plnymi kamienkov, zastavkami presne uprostred chodnika alebo prechodu... aaaach to boli casy 😎

marsmykkok
26. jan 2023

No čo ti poviem, moje koníčky sú cestovanie k moru, ale to chodím tak na 8 dní do roka, turistika, ale to tiež sa nedá ani finančne ani kvôli počasiu každý voľný deň, kino raz za 2 mesiace. Mám psa, ten mi zaberie našťastie časť voľného času. A inak len internet, tv, idem na nákup potravín, uvarím niečo, poupratujem. Sa teším, že budem mať konečne voľno a koľkokrát začnem pracovať hoci nemusím, lebo presne, deň je dlhý a čo sa dá robiť? Nie som taká, že pol dňa budem ležať len v posteli alebo sedieť niekde v altánku vonka a nič nerobiť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. jan 2023

Zabudla som dodat ze mame dieta 8m ale mimo toho ze sa pohrame pokocikame co dalej aby nebol stereotyp

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka9
26. jan 2023

Ked sme deti nemali doma sme chodili len prespat.vacsinou vylety,bud niekam prec alebo len vramci BA a okolie,stretavanie s kamosmi.malokedy sme varili..teraz s detmi cez tyzden sa toho moc nestihne ale cez vikendy stale rovnako na vyletoch,po rodine,stretka s priatelmi..malokedy sme doma.cim sme viac doma ten cas potom plynie velmi jednotvarne,den za dnom a mesiac je fuc..ked mame zazitky vzdy sa je na co tesit a na co spominat.ale to sme my, a nam to vyhovuje..niekto je radsej doma..ty si musis najst co ti spravi radost 🙂

hederamonstera
26. jan 2023

My mame 11m a idem sa zblaznit od nudy. Byvame na dedine, takze kocikovanie je tiez nuda. A taky kazdodenny stereotyp. Stale varim alebo upratujem, chystam malemu jest. Najhorsi je vecer, vtedy uz je vsetko porobene a ja neviem co s malym.
Ale to bude tou zimou, ked uz bude dlhsie svetlo, budeme chodit kade tade

bessie12
26. jan 2023

Momentalne sme bez deti, hoci priatel ma 2 z predchadzajuceho manzelstva, ale ony su uz dospele. Takze nas den vyzera tak, ze spime do obeda, vstaneme, kym som v kupelni, tak mi urobi kavu, pozerame TV, hrame hry na PS, ja si obcas citam knihy, varim takmer kazdy den. Obcas si objedname. Ked je pekne, tak sa vyberieme niekde na vylet. Hlavne ked sme na Slovensku. Tento rok by sme chceli prejst cast Holandska. O upratovani radsej pomlcim, lebo to je pre mna nutne zlo. Kazdy den telefonujem s maminou. Casto sa s priatelom bavim o buducnosti. Kedze si budem zakladat akvarium po dlhom case, tak vela o tom citam.

bluka2
26. jan 2023

Mna rutina ubíja, zmena je život. Rutinu strávim v psychickej pohode tak, že mám nejaký bod v budúcnosti, kedy budem robiť niečo nove.
Keď sa ti nechce chodiť na návštevy, tak vymysli radšej niečo ine

zuzanka.zuzu
26. jan 2023

jaj zabudla si na 8m dieta.... detail 🙈 vsak to vobec nemeni celu situaciu 🙈

xili99
27. jan 2023

Však ale nič vám nebráni v tom, aby ste išli niekam na výlet, ísť s kamoškami na kávu. Všetko sa dá prispôsobiť a robiť aj s dieťaťom, aj s malým.

zuzzuzi909
27. jan 2023

Kazdy den chodime niekam von, zakazdym inde, stretavam sa s par kamoskami aj s ich detmi a vecer si chodim zabehat. Vypnut hlavu. Niekedy ideme na vylet na cely den, inokedy sme len doma, robime na co mame chut, hlavne nie stereotyp lebo to ma ubija.

missviolet
27. jan 2023

Kedze spominas aj bezdetne, tak ja som bezdetna, single a robim z domu. V praci byvam dost dlho, do 6 zvacsa, preto si beriem dlhsiu obednu a idem na prechadzku cca na 10 000 krokov, popri tom pocuvam podcasty. Behnem si na nakup, spravim nejake rychle zdrave jedlo, popíšem s kamoskami, citam si knihu, pokukam net... :D

pabla99
27. jan 2023

Varím periem, nakupujem, upratujem, venujem sa priateľovi , návštevy keďže som z veľkej rodiny (ako sa hovorí raz meniny raz narodeniny 😂) so psikom na prechádzky, sem tam s kamarátkou na kávu, keď je jeseň a zima prečítam si dobru knihu, keď je leto rada sa chodím korčuľovať.. ked si neplánujeme,výlet ideme na výlet. Zhodnotím to zo všeho všudy!! Ja sa nudiť veru neviem 😊🙏