Valentínske motívy na vyšívanie na internete. Poradíte?

ela2710
3. feb 2011

Ahoj baby, chcela by som maojmu priatelovi dat na valntina vlastne vyrobeny darcek, chcela by som mu vysit obraz. Preto som Vas chcela poprosit, ci nahodou nepoznate stranku s takymito valentinskymi motivmi, ale nie len take male, ze jedno srdiecko ale normalny obraz, co ja viem, dvoch hrdliciek, alebo zalubeny par,....dakujem za vsetky napady 🙂

maggie2
3. feb 2011

Veľmi pekný nápad - ale obávam sa, že do Valentína také niečo vyšiť už nestihneš. A obávam sa bohužiaľ takisto, že muži takéto ručné práce, ktoré sú inak dosť náročné, oceniť veľmi nevedia 😉

ela2710
autor
3. feb 2011

@maggie2 moj priatel je iný než ostatní muži, on sam si obcas nieco vysije 🙂 a stiham, minule som za 3 tyzdne vysila velmi pekny obraz pre maleho, ked bude zaramovany urcite ti poslem foto 🙂

ela2710
autor
3. feb 2011

@warholette dakujem su prekrasne, teraz mam zas problem, ze si neviem vybrat 🙂

warholette
3. feb 2011

@ela2710 nemas za co, a tiez potom posli foto, ked to bude hotove 🙂 mne osobne sa najviac paci ta zaba, to je take vtipne 😀

ela2710
autor
3. feb 2011

@warholette aj mne ta zaba a ti zalubeni 🙂 urcite poslem, dam si ta do priatelov aby som nezabudla 🙂

lili_mia
6. feb 2011

@warholette ahoj, ja len náhodou, či máš niekde v zálohe aj motív na piráta pre dieťa, detskú postavičku hľadám, môže byť aj s lodkou, zatiaľ som našla bud kosti s lebkou, alebo už starých pirátov

ela2710
autor
7. feb 2011

@lili_mia ahojky, vies co ja ti skusim pohladat a urcite sa ozvem, na 100% daco vypatram, casopisov mam vela, no ani 1 valentinsky, ale dam ti vediet, posli mi tvoj e-mail a ja ti poslem predlohu