Ahojte, máme dve krásne sučky s PP, no nasli sme po vianociach šteniatko,bolo veľmi choré, vypiplala som ho , zaockovala a všetko čo treba a našlo u nás domov plný lásky, prvý krát mám kríženca,neviem ani čoho tým pádom,no váži 1.5kg a podľa veterinára je narodené začiatkom novembra podľa zúbkov, neviete mi niekto poradiť aké približne veľké bude podľa terajšej váhy v dospelosti ?dakujem
To bude drobček tak do 10-15kg max
@surama tiež má to napadlo,len má takú zvláštnu srsť polodlhu melirovu šedú,ale tak hlavne nech je zdravá už, lubena bude,bude mať plné bruško a teplý peliesok (rozumej posteľ 😂) , naše baby ju tiež hneď prijali ,len som bola zvedavá čo približne môžem čakať,či nebudemat doma ,,bernardína,,no
@katka1274 neboj to nebude velky psik, to vidis podla labiek. Velke plemena maju vacsie labky, take hrubšie alebo ako to opísať. Toto bude vysoke max ako kokeršpaniel.
Havko bude menší a tie montérky sú top 🥰 nemám rada keď sa psíkovia obliekajú ale toto je mega rozkošné
@katka1274 asi bude mensieho vzrastu.nas 12 tyzdn.labrador ma aktualne 10 kil.nar.13.10.2023. Uz od malinkata mal pacate laby,take mohutne
To bude menší psík, vyzerá na Jack Russela a niečo ešte. No nemyslím si, ze bude mat viac ako 10 kíl, aj labky ma malé.
prepac ale sama pises ze je to krizenec... coho civavy a trpaslicieho spica? ci bernardina a labradora?? podla toho zistis velkost 😉