Vadí vám, že z mobilov zmizne 3,5 mm jack na slúchadlá?

4. okt 2022

Vadí vám, že z mobilov pomaly mizne 3,5 mm jack na slúchadlá?
Mne sa to osobne nepáči, lebo nemám zbytočné peniaze na bluetooth slúchadlá, ktoré keď sa väčšinou nedajú opraviť, keď po 2-5 rokoch pokazí batéria, takže je to podľa mňa len predražený elektroodpad, navyše mám rada, keď môžem používať slúchadlá a zároveň nabíjať mobil.

evica17
4. okt 2022

Tak o tomto som nepočula ešte veru a áno vadilo by mi to, chcem používať jedny slúchadlá na mobil, Pc a s jablkom, nechcem nabijatelne

lindous
4. okt 2022

Ja mám síce mobil, ktorý má stále jack, ale aj tak používam k mobilu bezdrôtové slúchadlá, je to pre mňa omnoho pohodlnejšie, hlavne pri športe, ale aj tak celkovo počas cestovania atď ...keď si pomyslím koľko klasických som za život zničila, lebo sa mi polámal káblik (som na to akosi expert, životnosť u mňa vždy mali okolo roku a pol max), tak tieto boli super investícia (nemám také, ktoré sú predražené značkou)

maris5
4. okt 2022

U mna aktualne prevazilo u telefonu, ze ma este jack, druhy zvazovany telefon uz nemal. Mam aj bezdrotove sluchadla, jedno mi furt vypadava a ked telefonujem ludia tvrdia, ze ma dobre nepocuju. Pri kablovych sluchadlach som taky problem nemala.

erique
4. okt 2022

Ano, vadilo mi to, tak som si kupila na to taky maly adapter, vola sa to USB-C to jack adapter. Vtedy sa ale neda naraz aj nabijat mobil.

marca12
4. okt 2022

Mne nevadi. Malokedy pocuvam cez sluchadla a mam radsej bezdrotove. Z rozmotavania kablovych sluchadiel ma isiel slak trafit. A da sa kupit redukcia,takze ziadny problem.

niekto2hy
4. okt 2022

Je aj BT prijimac z vystupom na jack 3,5mm.

bessie12
4. okt 2022

predtym mi to vadilo, teraz uz nie. Zacala som pouzivat bezdrotove sluchadla a je to lepsie. Aspon ma neobmedzuje nejaky blby kabel.

petamich
4. okt 2022

uz dlhsie mi to absolutne nevadi 🙂 a ked by mi to vadilo existuje adapter/redukcia

gabika128
4. okt 2022

Nie nevadí, už také slúchadlá nepoužívam. Ale keď som ešte používala, tak som si kúpila taky mini káblik ( redukcia) ktorý sa dáva do otvoru na nabíjanie.

janai1
4. okt 2022

Nie nevadí, mam síce aj jack ešte ale už dávno používam bezdrôtové slúchadlá

lucinka2200
4. okt 2022

Nevadí, ved na káblových sa mi práveže vždy zničil kábel, a neviem si predstaviť ísť cvičiť a mat káblové, alebo aj doma pri varení počúvam a nemusím sa ťahať s káblom, veď keď sa ti pokazia do 2r môžeš reklamovať, podľa mňa je dôvod na reklamáciu aj ze ti jedno vypadáva, ja mam Jbl a som teda spokojná aj dcéra má už druhé, a tiež je spokojná, bohužiaľ, no všetkému raz skončí životnosť

nerya
4. okt 2022

Kúpila. Som. Si redukciu a k novému samsung mi prišli slúchadlá s hotovou koncovkou

niekto2hy
4. okt 2022

Najdes na Aliexpress.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
4. okt 2022

Nemala by si pocuvat nieco cez sluchadla zapojene do mobilu a zaroven ho vtedy aj nabijat zo zasuvky.

buberova
4. okt 2022

Áno, lebo v aute nemáme bluetooth iba AUX 😁🤭

haley7897
4. okt 2022

Úprimne áno. Bluetooth slúchadlá majú spravidla horšiu kvalitu zvuku a to aj tie kvalitnejšie a s adaptérom sa kvalita výrazne zhoršuje tiež. Môj muž mi nebol schopný rozumieť slovo keď som použila adaptér. Proste načo... 😫🤷🏼‍♀️

thoughtfulweirdo
4. okt 2022

Áno, vadí, lebo vrcholne neznášam všetko nabíjať. Mobil, notebook, hodinky, powerbanku, gps do auta, gps na bicykel, no keby mám nabíjať aj slúchadlá, ťažko by som to niesla 😅

niekto2hy
4. okt 2022

@buberova Tak pouzijes FM Transmiter.😎

simca06022011
4. okt 2022

Popravde jack som nepouzivala uz roky, cize nie, nevadi mi to. Kablove sluchadla som neznasala, kupovala som ich casto lebo sa lamali, kabel zavadzal, musela som chodit s mt vo vrecku alebo niekde. Kvoli tomu som.istu dobu proste mt ignorovala a pouzivala mp3 prehravac. Pre mna bluetoothove slúchadla su záchrana, vydržali mi zatial jedny 3 roky a keby som ich neokupala asi aj dlhšie, teraz mam tretie... Za tie roky káblových by som mala aj 30.. Kvalita = treba si dobre vybrať.

buberova
5. okt 2022

@niekto2hy och ten som raz mala a preklikávanie sa medzi priečinkami keď som si chcela pustiť konkrétnu pesničku bola hrozná otrava... 😕 A v zapaľovaní plastová somarina.. dúfam teda že kým nevymeníme auto tak ešte požijem s telefónom ktorý má jack 😂😂

niekto2hy
5. okt 2022

@buberova ,,v zapaľovaní plastová somarina" to nabija mobil..

buberova
5. okt 2022

@niekto2hy myslela som transmitter, viem o čom hovorím 🙂 bol z Aliexpressu a bolo to pred 5 rokmi takže bol asi trošku väčší a plastovejší ako tie "moderné" čo som si teraz na rýchlo pogooglila 🙂

lavender273
5. okt 2022

Mne by to vadilo, z duse nenavidim bezdrotove sluchadla.

semtexka1
5. okt 2022

Ja rada počúvam v buse rádio a s bezdrotovymi to nejde...