Vadí vám vulgárny chlap?

tiper24
21. jún 2017

zeny vadí vam ak je chlap vulgarny? napr. ked zahresi do p.... a tak

osky
21. jún 2017

mne to vadi na muzoch velmi.

vypoveda to o jeho povahe aj inteligencii.

tiper24
autor
21. jún 2017

@osky a inteligencia sa cim meria? 🙂

alaguema
21. jún 2017

@tiper24 ak chlap vsunie nadávku pred každé druhé slovo, tak mi to vadí. Ak mu občas "ujde", tak sa nad to viem povzniesť. A IQ sa meria pomocou IQ testov a podľa mňa jeho výška priamo nesúvisí s tým, či chlap vulgárne nadáva, alebo nie. Poznám veľmi inteligentných chlapov, doslova kapacity a pri pive ich slovník akademické kruhy teda vôbec nepripomína.

tiper24
autor
21. jún 2017

@alaguema dobre napisane

esther03
21. jún 2017

vadi a velmi

vroni
21. jún 2017

No, pokial to chlapovi doslova utecie, tak to prepocujem a predycham. Pokial taketo vyrazy povazuje za kompletny synonymicky slovnik alebo ich v kazdej vete pouzije aspon raz, tak nemam o akukolvek konverzaciu s nim zaujem, s hulvatmi a primitivmi nemam o com. Takze asi vadi.

tiper24
autor
21. jún 2017

@vroni niekto hresi iba doma, na verejnosti nie ani pred detmi 🙂

vroni
21. jún 2017

@tiper24, mne by uplne stacilo, aby hresil predo mnou. Do stadia spolocneho domova by sme sa neprepracovali 😉

tiper24
autor
21. jún 2017

😀

marina24
21. jún 2017

strašne vadí:( je to hulvatske a najma ak to povie v suvislosti so zenou/ so mnou hm..:(

mimi1237
21. jún 2017

@tiper24 Vadi ,ale zas kazdy si obcas zanadava ,ak nenadava v kazdej vete alebo pri kazdej prkotine a nema taky vyberany slovnik vseobecne tak sa nad tym da povzniesť

tyelde
21. jún 2017

Pokiaľ je to v kruhu kamošov tak ma to netrápi, pred deťmi a v lepšej spoločnosti vadí

oli18
21. jún 2017

@tiper24 Pre mňa už len otázka, čím sa meria inteligencia, má výpovednú hodnotu 🙂

tiper24
autor
21. jún 2017

@oli18 potom mi to doslo 😀

janulka1802
21. jún 2017

Vadilo by mi to ak by to bolo každé druhé slovo v určitých situáciách mi to neprekáža vôbec u nás som to ja kto viac používa expresívne výrazy manžel to nemá rad ale zase ak sa totálne vytočím zanadávam určite a nemyslím že je na tom niečo zle pred deťmi a na verejnosti takmer nikdy nepoužívam taký slovnik

tiper24
autor
21. jún 2017

@janulka1802 mne nevadi ak zena si zahresí 🙂

janulka1802
21. jún 2017

@tiper24 ja Napr mám rada take vulgárnejšie vtipy ale samozrejme musí byt taká situácia aj spoločnosť uvoľnená proste ten vyraz tam dá šťavu ja nemám rada keď je niekto strašný puritán a tvári sa neskutočne dôležito na úrovni ale sto ľudí sto chuti niekde sa to priam žiada a inde ani nahodou

tiper24
autor
21. jún 2017

@janulka1802 ano zalezi to od situacie a v akej spolocnosti clovek je a k vtipom to patri jednoducho 🙂

deti95060810
21. jún 2017

vadí...

dzjanetta
21. jún 2017

@tiper24 kazdy chlap si zanadava..skoro kazdy..ak je to uz cez tak to uz je neprijemne..a s inteligenciou to nema nic spolocne.

osky
21. jún 2017

@tiper24
cim sa meria inteligencia???

vtaka poznas po peri a cloveka po reci...
staci ???

mischelin89
22. jún 2017

@tiper24 u mojho manzela mi to vobec nevadi. Ale on nehresi na verejnosti, ani pred rodinou, len predo mnou, aj to len takym stylom ze...dpc zlatko, pokazil som to. Mame malu kuchynu, tak hlavne, ked vari a nema miesto alebo mu cosi spadne/rozbije sa.

A inak je to velmi inteligentny chlap a ja tiez som a tiez si zahresim. Samozrejme nie adresne na ludi a nie na ulici.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meusicka
22. jún 2017

@tiper24 pokial je to v ramci normy, tak sa to da. mne tiez obcas ujde, aj ked sa bavime s muzom, a hlavne ak sa najde taka tema. v spolocnosti, podla toho, kde sa nachadza clovek, sa ma aj spravat. ale zase su nadavky, ktore by som ja napr. do ust nevzala, nikdy by som si nedovolila
ja som sa doteraz len 1x nasla v situacii, kde mi to vadilo neskutocne a to bolo nahodou v porodnici.
maminka s ktorou som bola nutena delit sa o izbu neskutocne nadavala. dalsia sa naladila na jej strunu a zacala tiez. doslo to do stadia, ze som sla za sestrickou a poprosila nech ma daju prec, lebo ta osoba, co veta, to nadavka. nastastie sa uvolnil nadstandard, na ktory som bola aj zapisana a tak vzhladom na okolnosti ma tam aj hned supli.

sardinka336
22. jún 2017

Vulgárne vyjadrovanie, nadávky ako bezná sučasť slovníka mne osobne vadia a velmi.
Nehovoriac o tom ze to počuju vaše deti aj ked vam len občas ujde..prečo by potom nemohlo ,,občas ujst aj im,,? Sme prikladom, preto by sme na seba ako ridiča mali mat vyššie naroky...
A inteligencia existuje aj sociálna....
Mne to pride take usmevne ze v praci a na verejnosti nenadava a doma, v sukromi alebo pri pive je to ,,kočiš,,....tak sa asi pretvaruje a zhadzuje masky, skratka chameleon.. Smutné, ale všimla som si ze dost rozšírené, ze ludia na dajme tomu ,,vyššej,, pozicii (sudca, pravnik) v praci uhladeny atd...a v sukromi na to aby sa uvolnili a odviazali sa spravaju ako krčmový štangasti so všetkých čo k tomu patri. A ze vraj ,,inteligencia,,....

obsadenemeno
22. jún 2017

@marina24 este stale ti takto nada??? Dievca zlate, ze ta to este bavi...... 😒

sardinka336
22. jún 2017

@obsadenemeno a čo ma ine robit? Ma s nim dieta, su rodina...koli tomu ze jej nada do ,,kurev,, a ,,píč,, ho opusti? Jasne, to je celkova neucta, ale teraz je uz neskoro bedakat, vedela s kym je nie? Partnerov si vyberame sami, takze ako sa u nás vravi...,,aký išiel, taku našiel,,.

obsadenemeno
22. jún 2017

@sardinka336 nemaju deti..... a riesila to uz roky dozadu pod inymi nickami...... ani spolu nebyvali, lebo studovala v inom meste.
No ano, koho si vybrala, toho ma. Ako vravia anglani - put up or shut up. Cize bud s tym nieco rob, alebo drz hubu.
Problem je, ze ona sa menit nemieni, je nezna, romanticka, dobre vyzerajuca a inteligentna....akurat ze nechce a nevie byt sama. Tak sa len stazuje na koni na toho svojho chlapa, ale pocitam, ze to skor on ma zlate nervy. Pozri si na temy co zakladala ako marisola, tinuskamartinuska a marietuska.

sardinka336
22. jún 2017

@obsadenemeno to je ona? ta marietuska? ebénci....

obsadenemeno
22. jún 2017

@sardinka336 veru je....riesilo sa to tu par mesiacov dozadu, a nechci vediet, ako sa "vyjadrovala" v sukromnych spravach..... asi uz nieco od toho svojho pochytila..... 😉