Otázka 😄: Vadí Vám keď dostanete zlomenú čokoládu???🙈
Nie, ale vadi mi, ked idem davat niekomu zlomenu. Ak sa da, tak radsej pojdem kupit novu a tu zlomenu zozeriem.
@diewcatqoo No ved toto že včera som kúpila 3 a jedna sa mi zlomila. Tak zvažujem ci ju dat ďalej...jest nieeee 😁
@rutyruth Ako darom, alebo v obchode? Ani jedno sa mi este nikdy nestalo.
Taku cokoladu by som nedarovala a v obchode by som si pytala novu. Ale ak by som ju dostala darom tak to mi je jedno.
@andreatytler Kúpila som celú a podarilo sa mi ju zlomiť cestou domov. Tak neviem ci ju posunúť
@andreatytler Ale rozmýšľam ze mam dobru susedu co ma 3 deti tak im bude asi jedno😁
vadí mi ak je po záruke.... zlomená až tak nie...
@rutyruth Detom to bude urcite jedno, ale ich mame to moze vadit. Ja by som ju zjedla.😀
@rutyruth všetko poškodené a tým pádom nevhodné dat ako dar, pozornost- posuvas tejto susede? A nedáva sa zlomená čokoláda, ani kvetina ani nič......
Ak sa dá tak kúp druhú. Ale ako obdarovanému by mi to vôbec nevadilo veď ju aj tak zlomím pred jedením. To nie je váza, žeby bola nepoužiteľná.
@januska12323
@mimirka32 Tiež si myslím ze by to nemal byt až taky problém
To fakt by niekto riešil? No teda 😅 bolo by mi to skutočne srdečne jedno, však do brucha ju nenatlacim v celku 🤣
Môjho ex babka vravela "aj tak sa to na ,💩 obráti"a recht mala🤣
Len ak je to taka kt nemam rada a chcem ju posunut dalej😅srandujem, mam rada vsetky coklady a aj tak ju pred otvorenim polamem.. Sama by som ale zlomenu asi nedarovala..
Mňe to tiež nevadí ale zlomenu tiež nikomu nedám to je take divne ale ja ked dostanem zlomenu vôbec mi to neprekaža zjem ju raz dva.
@diewcatqoo hmm, že prečo vždy kúpim zlomenú 🙊
Mať tak vaše problémy a manažérsky plat....nič v zlom, ale...
ja som divná - neviem, či zrovna vadí, ale nepoteší ma to 😀 ale nebráni mi to v tom, aby som ju celú zjedla 😀
nikdy ma nenapadlo to riesit, dokym som nespoznala manzela. on by bol schopny ist zlomenu cokoladu reklamovat do obchodu 😀
@elenajezova tiež mi to napadlo...
áno, vadí, aj keď darujem, aj keď dostanem. je to DAR a je poškodený 👎 ale keď si kupujem pre seba tak mi to je jedno 😀
@rutyruth nie. Zožeriem ju celú tak či tak 🤣🤣