V telke nie sú normálni

xlucia
30. máj 2012

... po case zapnem telku na jojke a co nevidim. v piatok ci sobotu, neivem presne, ma byt o piatej vecer krvak, nejake zabijanie a po osmej kreslena rozpravka 😲
co im uz sibe? ved to nie je normalne. minulu sobotu ci predminulu to iste. kedy som poobede zapla, stale vrazdy sama krv a po osmej kreslena rozpravka.
nechapem

solinkarka
30. máj 2012

@xlucia nejaky suvis s touto strankou? je potrebne zakladat takuto temu?? 😀

stardust
30. máj 2012

@solinkarka potrebuje nam oznamit, ze telku pozera len vynimocne a je prekvapena z toho braku, co tam pustaju.

xlucia
autor
30. máj 2012

@solinkarka no ma. prioritne bavim deti ja, hrame sa, kreslime ale obcas potrebujem vypnut aj ja. a idu same krvaky. a vecer ked ich ulozim spat, idu rozpravky.

terina25
30. máj 2012

@xlucia veru máš pravdu.deti si majú cez deň zapnúť krváky,aby sa im v noci lepšie spalo.a rodičia zase nech si pustia po osmej rozprávku.všetko je postavené na hlavu.tým si určite divákov nezískajú.veď kto bude púšťať deťom rozprávku po 20.00,keď už vtedy deti spia.a dospelý pochybujem,že to budú pozerať.ale tak ich vec.treba to prepnúť a basta.ja napr.už TV nesledujem skoro vobec.Ani správy.A mám svätý pokoj 😀

titkovamiriam
30. máj 2012

@xlucia ved nepozeraj a vybavene,ja som klasika telku nepozerala ani nepamatam-filmy si nahravam aj rozpravky,obcas kuknem len spravy.neznasam reklamy tak naco to pozerat .

lucinka1104
30. máj 2012

Tiež nechapem prečo tie rozpravky davaju tak neskoro mne sice chodia deti spať dosť neskoro,ale to neznamená, že budu do 22,15 pozerať rozpravky..... 😝
a čo sa týka poobedia veru už davno nedali daky normálny film celkovo Markíza, Jojka, STV dava rano malo resp. zlý vyber rozpravok, moji by privítali Myckyho Mausa, Krtka, Tomáša či Boba Stavitela takže nam ostáva len Jim Jam a malý mi hovorý po česky 😒

terina25
30. máj 2012

no a nechápem predošlé príspevky 😖 zase niekto,kto chce byť veľmi múdry a komentovať všetko čo sa dá.

katren
30. máj 2012

@xlucia a nebavia ta rozpravky????radsej ten krvak vecer na oddych???
u nas cez den len JIM-JAM tam davaju dokola rozpravky.....ale ja radsej vypnem pri rozpravke ako pri krvaku 😉

evening_star
30. máj 2012

My televízor nemáme a dúfam, že ani nikdy mať nebudeme. Kvalitné rozprávky a filmy pre deti sa dajú zadarmo stiahnuť a pozrieť cez počítač, alebo kúpiť na DVD.

terina25
30. máj 2012

a ešte tu spomínate ten Jim Jam.no,ja to tento program nemám a som rada.pretože radšej sa budem venovať dieťaťu ako mu pustiť telku a nechať to bežať celý deň,len aby som mala od neho pokoj.Pretože väčšina mamičiek to tak robí.Myslím si,že moje deti budú ešte dosť pozerať televízor a nie už teraz,aby si kazili oči rozprávkami,ktorým aj tak nerozumejú.Keď,tak im pustím max.jednu rozprávku za deň -aj to na DVD.Ale to už musím byť fakt ,,zúfalá,,aby som im tú rozprávku pustila.Pretože radšej s nimi idem von,alebo sa s nimi hrám,akokeby mali čumieť do telky.

maranat
30. máj 2012

co krvaky. dnes uz clovek bezne cez den vidi v telke sex, erotiku a veci tomu podobne, takze si radsej rozmyslim ci zapnem dietatu bezne vysielanie 😖

maznacik007
30. máj 2012

ja detom pustam spektrum, animal planet a aj jim jam... ale moje su dost vonku mame obrovsku zahradu... najradsej sa na terase hraju alebo idu na ihrisko na bicykli ideme... ale zasa v pohode im pustim telku ked je zle pocasie alebo proste chcu si nieco pozriet...
telku moc nepozerame radsej si nieco stiahnem.. alebo pozrieme na youtube s muzom pozerame historicke a dokumenty...

terina25
30. máj 2012

a k TV programom v telke.naozaj sa to neopatí už sledovať.pretože skoro stále dávajú nejaké TV noviny - o 12.00,o 17.00 o 19.00.A keď nedávajú noviny,tak samé sprosté seriály-CSI,kosti,ordinácia,...A keď ide náhodou nejaký dobrý film,tak to až neskoro v noci.V poslednej dobe celkom dobré dáva STV,ale naozaj neskoro-minule som sledovala krásny film-volalo sa to vodný chlapec.ale išlo to až po 0.30.a o reklamám ani nehovorím,koľko ich dávajú.ešte aj tv doma zvykne dávať skutočné príbehy,tak aj to je celkom dobré.ale naozaj,najlepšie je asi zapnúť si dvd a mať pokoj.alebo nesledovať nič.lenže raz za čas si chce človek pozrieť aj dobrý film.

lubikan
30. máj 2012

uuuf,je toho dost,co sa mi nepaci na TV..napr. asi pol roka dozadu,.davali rozpravku v nedelu o 21:30 😠 😠 😠

majka826
30. máj 2012

a čo jetix alebo disney chanel ...to je skôr katastrofa, moja dcera už vie tiež po česky hovoriť úplne bez problemov 😖

sirinka
30. máj 2012

podla mna celkovo tv je o nicom a tie "rozpravkove" tv uplne...ja detom tiez pustam rozpravky iba na dvd, pripadne na internete, vyberiem aku chcem, kedy chcem, ziadna reklama okolo...ziadna priblbla rozpravka...

vynimka je rano cez vikend, ale asi vstavame neskoro, kedze vstavame az po siedmej a to uz na nasich staniciach rozpravky koncia pomaly...

maznacik007
30. máj 2012

@majka826 moj tiez hovori same cechizmy.... ale ja to neriesim... inak take slovenske detske normalne programy su skor rarita.... este pozerava aj kuzelnu skolku niekedy na CT ...

majka826
30. máj 2012

@maznacik007 tak to pozeraju uplne to iste 😉

majka35
30. máj 2012

@solinkarka mne príde zase tvoj koment zbytočný 😝

@xlucia
treba pozerať DVD, jim jam, duck tv ... a kašlať na joj, markízu a iné

@stardust ako si prišla k tomuto záveru? hm ... 😕

liviadanova
30. máj 2012

@solinkarka
@stardust baby, že sa nehanbíte za takéto komentáre kto je na to zvedavý ... 😔

stardust
30. máj 2012

@liviadanova ty o com tocis?

stardust
30. máj 2012

@majka35 precitaj si uvodny prispevok este raz.

lucka1987
30. máj 2012

na MK je XY este zbytocnejsich tem , jednoducho
@xlucia chcela vediat nas nazor na tuto problematuku.. uprimne ? aj mna to se-e . ale co uz, Vykaslem sa ja na nich . ved co mi ine ostava. Ci je tu niektora z vas manzelka nejakeho generalneho z niektorej tv ? 😕 treba si postahovat filmy ako to robim ja. ja stahujem na ulozto.sk stagujem aj rozpravky aj filmy aj doku,menty. na co mam chut... a ked uz v tv nic nie je , tak si sadnem za Mk a kukam ze co je nove tu 😀

katren
30. máj 2012

@terina25 to, ze mamicka pusti detom nachvilu telku je az take zle???? a ako si si ista, ze to tak robi vacsina mamiciek???????my pozeravame jim jam pokym sa rano dostaneme z postele a poobliekame....to, ze sa tu spomina neznamena, ze ho mamicky pustia detom namiesto toho, aby sa im venovali...........
a suhlasim s
@solinkarka a @stardust ked sa vam nepaci, nepozerajte....to je taky problem tu telku naspat vypat????

maca_p
30. máj 2012

u nas ide telka aktivne. niekedy az priliz. ale co narobim, ked mladsi dojceny potrebuje ticho a klud od starsieho, aby sa najedol... a zasa starsi, ked mu nejde telka, tak si vyzaduje moju pozornost a tym rusi mladsieho. asi budem za hnusnu mater, ale telka je jediny sposob, ako mladsieho nasytit a starsieho zabavit...

ked deti daju, rada si pozriem spravy, nove byvanie, panelak (nevidela som ho uz asi pol roka...), jak se stavi dum a este cosi. takto vecer, ked je chlap v robote mam ako zabavku net.

mne co vadsi, ked su uputavky na nasledujuce programy pocas dna, tak davaju hlavne take so strielackou, zabijackou a nadavkami.

katren
30. máj 2012

a inak....zas tema ako vysita na hadky 🙄 a porovnavanie ktora je lepsia.....ci ta co pusti alebo ta, co nepusti 🤐

lucka1987
30. máj 2012

ibnak ked uz tak.. ja so v izbe za PC a bezi mi telka.. pocujem akesi zvucky a podla toho ze je streda predpokladam, ze mam zapnutu markizu 😀 pretoze zvucku spoznavam .... modre z neba asi je 😅 no a kto je v obyvke ? nikto.. mm chodi na tyzden prec a ja som tu sama,.. ked mu huci telka aspon sa "nebojim" / to hovorievam mm/ ale asi to tak aj je.. strasne strasidelny je prazdy byt , najma ked je zhasnute a ja som tu sama 😅 😀 😀

maca_p
30. máj 2012

@lucka1987 ja tiez potrebujem aspon zvukovu kulisu, tak mam zapnuty telkac a ani neviem co ide, ked sedim pri kompe otocena zadkom k telke. 😀

joannas
30. máj 2012

@evening_star Prosím tá a zakej stránky sťahuje tie rozpravky? Aj ja chcem malemu stiachnut

katren
30. máj 2012

@lucka1987 aj ja som pri notebooku a mam pustenu telku / a mavam tiez ako pozadie pustenu/....ale mm pozera spravy teraz na STV 😀 😉