V sne si uvedomím, že snívam

26. apr 2024

Ahoj. Akurát som sa zobudila, sníval sa mi sen, ktorý nebol veľmi príjemný. Nepamätám si celý od začiatku , Pri eurovei ma začali naháňať 4 černosi (🤷🏻‍♀️) najprv boli taký drzý isli za mnou, chceli mi o telo hasiť špaky. Potom že mám ísť do obchodu niečo ukradnúť (dres) ak to nespravím zabijú ma ja som sa ich strasne bála jeden z nich si ma dal bokom že on ich zabaví a mám zdrhat lebo oni sú šlahnutý a robia blbosti. Ja som akože šla do obchodu a zdrhala som domov. Este sa mi stali nejaké drobnosti tam ( napr kamoska s ktorou mimochodom nejsom v kontakte, píše čo sa deje a ja jej že daj pokoj a vynadala som jej lebo som vedela že nemam čas a keby poviem nemám čas začne sa vypytovať ) hned mi išiel autobus celu cestu som bola v strese ( napr dnes som išla tým busom a aj dokonca tým šoférom pamätám si ho aj tou cestou) Skratim - vodič hlási že na zastávke (kde som mala vystupovať) sú traja černosi (ten jeden čo bol iný asi zdúchol) a ja som sa tam schovávala atd no šofér keď sa bojím že nezastaví ja som si vydýchla a on na to zastaví o 10 metrov za zastávkou že musí inak by mal zle a proste nájdu si ma naháňa ma vyhráža sa. Tu na konci už pri mne že mi neviem čo spraví, tusim opisoval ako mi zlomí nohy či niečo také, fakt som mala stres a bála sa. a už to išiel spraviť a ja spm v hlave “ veď to snívaš ved sa len zobuď” a v tom momente som sklonila hlavu a potom vystrela s zobudila som sa.

Nikdy sa mi nestalo, že by som si vo sne uvedomila, že to snívam a sak je to nepríjemne zobuď sa. Inak, po celý sen som si to neuvedomila a až na konci prvýkrát. Nechápem ako sa dokážem takto zobudiť v sne kde si to sama uvedomím a zobudím sa?? Viem že niektorí ľudia si vedia ovládať sny atd, ale to je niečo čo sa ma netýka. Nikdy som nemala ani živé sny ani nič a neriešila nič všetko bolo normálne ale toto čo som sa teraz zobudila nechápem nikdy sa mi to nestalo. Vie mi to niekto vysvetliť ? Inak proti čiernym ľudom nemám nič 😀 viem že keď som bola na strednej páčili sa mi, ale niektorých som sa bála lebo sú taký, neviem, nepríjemný do tvare niektorí. dokonca poznám slečnu čo chodila do viedne v 18 a za nejakym chodila akože sa poznali cez Instagram či messenger neviem už.Sixe som ju nepoznala až tak, ale bola mila a ig ma plný takych “odhalujucich “ foto v kostýmoch. A dnes som tu slečnu videla, aj som premýšľala či ešte stále a kuk do mobilu našla som si profil a aj keď ho tam nemá spomenutého vidím na profile stále na fotkách Viedeň a aj keď ho nefotí tak napr čierne plece 😀 čiže teraz ma napáda že možno preto boli čierny v tom sne. Ale nejdem sa rozpisovať, vie mi to niekto vysvetliť ten sen prosím? Ďakujem

autor
26. apr 2024

Ešte dodám, že viem, že niektorí si vedia tie sny ovládať, robiť čo chcú a uvedomia si že snívajú. Ale v mojom prípade sa mi to nikdy nestalo a mňa netýka. Preto ma to zarazilo, nikdy som nič podobne v noci nezažila

egonsk
26. apr 2024

Och tak zaujimavo to zacalo a taky blby dej napokon to malo. Uz som myslel, ze to budes mat sen ako maju chlapci v puberte s kamoskami a spoluziackami, kde sa nahle zobudia a musia si prezliect pyzamove gate...

babydesire
26. apr 2024

No,cele som to necitala ale aj ja som mala raz desivy sen, z ktoreho som sa nevedela zobudit,,vedela som ze snivam,ze to nieje realita ale moje telo a moja mysel boli inde..kym mysel vnimala sen aj realitu,telo este spalo a ja som uz panikarila chcela som kricat (nikdy nemozem v tychto snoch kricat co je najvacsia frustracia),,chcela som kricat na manzela aby ma zobudil, lebo mne to neslo,,a on nic,,som ho sprdla, ked som sa konecne zobudila a vydychala, zd ma mal zobudit ze som sa pokusala kricat (videl s pocul ze mam zly sen)..bolo to intenzivne

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz