V sne sa mi zjavil Boh

6. apr 2023

V sne sa mi zjavil Boh. Pamätám si, že som volala na Budhu. “ Budha, kde si ? Ukáž sa mi !”… zrazu sa mi z neba zjavila tvár Ježiša Krista. Čo to znamená ?

…. btw snívajú sa mi rôzne sny…. divné sú stále… verím vo sny…..

miadi
6. apr 2023

Kym sa ti neukaze v polievke v bdelom stave tak to nic neznamena. Sny su len sny,

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
6. apr 2023

Že by si mala znížiť prísun omamných a psychotropných látok. 👍

miadi
6. apr 2023

@sheila121 a skym ? Mne sa raz snivalo o svadobnej noci s Fredom Flinstonom. Bol 2D ale fantasticky 🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
6. apr 2023

mne uz 2 noci po sebe s nasim skreckom .. az tak ze som kricala zo sna a dcera za mnou dobehla ... co to znamnea? nic .. ze i debil liezol po rozume pred spanim a hold som o nom snivala

limoncino
6. apr 2023

Gratulujem

zuzanka.zuzu
6. apr 2023

tak Boh či Ježiš Kristus? lebo ak chces písať výmysel a trollovat tu, tak by si mala mať najskôr jasno v terminológii 😉 hodnotim na 4- 👎

miadi
6. apr 2023

@sheila121 tak do je este horsie 🤣a kto to snim robil ? 😃

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
6. apr 2023

@sheila121 no hotova telenovela 😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
6. apr 2023

@sheila121 toho herca nepoznam ale byvaleho byvala to je zaujimave 🤣tam by sa dalo nieco psycho vypatrat 😂Mozno je to len znamenie ze treba mat viac sexu Dnes 😃

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cacianka
7. apr 2023

Čo to znamená ?
Že sa nemáš pred spaním prežrať

cacianka
7. apr 2023

@zuzanka.zuzu budha !

alison11
9. apr 2023

Nie si vyčerpaná duševne aj telesne?Unavená zo všetkého a veľa toho na pleciach? Ja som vtakých stavoch cítila smäd po odpočinku po Bohu po načerpaní energie a chuť žiť.A vtedy som sa aj ocitla pred Božou tvárov v tvár a cítila sa nádherne okolo seba plno lásky akoby som sa vrátila domov kde ma všetci ľúbia a Boh mi ukázal veci ktoré som potrebovala vtom čase chápať ale nie všetko ,proste len toľko aby som mala chuť a energiu pokračovať vtomto živote takú duševnú oporu,že áno existuje pokoj a láska na druhom svete ale aj tam plynie čas v inom tempe...Budha je Boh ktorého život sa učil Ježiš Kristus v čase ktorý nieje v Biblii...Ale Boh je len a len jeden to je jedno ktorého vzívaš všetky mená sú toho jedného.

cacianka
10. apr 2023

Tak Boh alebo budha ?

donutka99
9. sep 2023

Ja ty verím, mne sa tiež snivalo z Ježišom a verím ze on príde čoskoro príde ako kral kráľov a pan pánov

taminka1986
9. sep 2023
aga_aga
10. sep 2023

@taminka1986 centrálny boh je bohom povahy ľudského jedinca bez ohľadu na to ako sa ľudský jedinec zdeformuje (vytvorí si charakter, ktorý je falošný a netuší o tom, že je falošným), svojim zlým smerovarovaním energie. Takže tak ako u teba aj u nej dôjde ku zrušeniu tej nadstavby, v ktorej sa predvádzate a tvoríte nadprodukciu!

taminka1986
10. sep 2023

@aga_aga co🤣🤭??

aga_aga
10. sep 2023

@taminka1986 to nič, že si v bezvedomí a zo seba vyskočená. Ja ťa uvedomím a zasa napracem späť, bude ešte aj veľmi veľa voľného miesta!

mikelitoris
Odpoveď bola odstránená
Zobraz