V servise nás oklamali

ricola
5. apr 2014

Nevymenili staru cast poskodenu za novu, iba ju nafarbili farbou. Zistilo sa to po dalsej kontrole v inom servise. Bhuzuial pan mechanik nam nechcel dat ani fakturu, ostatnu opravu urobil podla dohody. Mam 2 svedkov co tam so mnou boli. Mam sancu uspiet na sude? Jednasa cca o 150 eur, ale ide o princip.

sisaha
5. apr 2014

@ricola najprv by som to riesila staznostou cez majitela servisu a potom uvidis. Nam v autorizovanom servise pri oprave zlomili spätne zrkadlo a miesto toho aby nam o tom povedali a vymenili to, tak ho natvrdo prisrobovali (nedalo sa ani sklopit). Nastastie som si to vsimla pri nasadani do auta, ze ta zadna krytka nedolieha a ked som to chytila - ostalo mi to v ruke. Spisali sme staznost a dalsi den nam telefonoval majitel, ze sa ospravedlnuje za pracovnika a zrkadlo bude vymenene na ich naklady...

ricola
autor
5. apr 2014

@sisaha toto bol obycajny servis. A bohuzial ten pan mechanik je majitel

sisaha
5. apr 2014

@ricola a co tak prist s velkym hrubokrkym panom za nim? pohrozit danovou kontrolou? Ako sa tvaril, ked ste mu na to prisli?

martija
5. apr 2014

alebo mu tam poslite soi-ku, alebo mozno postaci sa takou poriadnou inspekciou povyhrazat, pravdepodobne ma aj ine za usami....

stary_ujco
7. apr 2014

Hodit nadranom vo vykladu kamen. A ste si fifty-fifty. Hrube vrece - hruba zaplata

ultra
7. apr 2014

treba si dat u neho vymenit olej, remene, chladiacu kvapalinu , brzdovu kvapalinu - zhruba v sume 150 € - samozrejme bez dokladov....a ked si pridete pre vozidlo - skontrolujte si to a iba podakujte. (bez zaplatenia) - ved ste uz platili minule.

Na hrube vrece - hruba zaplata