Ahojte stala sa mi taka vec, ze strávila som noc s mužom, a ráno mi povedal, že som chápala, strašne sa za to hanbim. Tak sa chcem spýtať či tiež v noci chrapete niektorá. Môže to byť spôsobené tým, že som pribrala. Teraz už nemám ani chuť sa s ním znova stretnut, lebo dosť mi je to trápne.
Ja zvyknem chrapat posledný mesiac v tehotenstve a po pôrode zase nič...ale aj sa zvyknem na to zobudiť. Teraz som 6 mesiac zatiaľ nič, tak uvidíme kedy to príde 🙂
Chrapka (aspon niekedy) takmer kazdy, len niektori o tom nevedia (alebo nechcu).
Neviem zatiaľ sa nikto nesťažoval a sama sa nepočujem. Nemá ti byť za čo trápne, veď to nerobíš naschvál.
ja chrápem a nepribrala som. je to tým že spíš na chrbte a máš nesprávne podopretý krk, ale mne sa nepodarilo zistiť ako tomu zabrániť. ja sa nehanbím
@biba_18 hej presne tak som zaspala a ešte som rozmýšľala predtým ze nemala by som v tejto polohe ležať lebo sa to môže stať 😅
Tak ale chápete ze prvá noc s ním a toto mi povie ráno 😅 tak je mi z toho mizerne trochu 😅
No a? Ty mu povedz, ze on slinta 😅
chápem, zamrzí to ☹ ale čo s tým? jedine spať na boku alebo bruchu ...
@biba_18 ...mne este pomaha (kym to viem ukontrolovat), mat hlavu v zaklone - pri polohe na [polo]boku sa to da. Mozno by pomohol nizsi vankus pri polohe na chrbate, alebo mat ho len tak nejako pod krkom. Inymi slovami - nemat hlavu v "predklone".
Vsak, ale je rozdiel ci tak standardne chrapes alebo to bola ojedinela situacia, kup si lacnu kameru a nakameruj sa v noci, ak to robis furt tak to zacni riesit, ak nie tak neries :D ak je to ten pravy, neskor sa na tom tak ci tak zasmejete 😅
@cyberk no ide ešte aj o to ze mali sme aj sex teda pokus o sex 😀 a ja som mu povedala tak v polke ze už nechcem pokračovať 😀 takže sa obávam, že už sa ani neozve 😀 ešte vravel ze to sa mu ešte nestalo so žiadnou 😀
@cyberk alebo budem nahrávať zvuk 😀 asi to skúsim.
Co poznam zeny co chrapu tak zrovna vsetky, ano, po tom co pribrali a maju plus kila. Kamoska, teta... A moj muz detto. Staci aby pribral 2-3 kg a z chlapa co vobec nechrape sa stava chrapos 😉
@colsami fuha taky malý rozdiel stačí?
@jurly tak tomu neviem ci by uveril, to by sa snáď ráno zobudil oslintany 😀
Ano staci. Je to tak uz roky. Proste nikdy nechrape a akonahle len trosku priberie, uz sme tam kde sme nechceli 😃 (ja pri tom teda spat nedokazem, ak by to tak malo byt natrvalo tak hrozi oddelene spanie).
Aj vies kolko si pribrala?
@colsami áno viem, ale radšej to sem nejdem písať 😀
Je to sice jedno kedze si anonym, ale mne to je fuk... Tak aspon mas info, kde je dobre (alebo potrebne) zacat. Drzim palce.
@madeincssr nemám vysoký vankúš a chrápem aj bez vankúša 🙂
@colsami a pribrať 3 kilá ku ktorým kilám? keď mali 18 rokov? alebo keď mali 40 rokov? príčin chrápanie je viac, zvýšenie telesnej hmotnosti je len jedna z príčin... u žien to môže byť hormonálna zmena v tehotenstve, menopauze, vekom sa znižuje svalový tonus, môže sa jednať o opuch horných dýchacích ciest (u alergikov napr..)
autorka, a teraz mi napadlo - pili ste predtým? lebo aj alkohol znižuje svalový tonus a spôsobuje to chrápanie ...
Že si pribrala s tým môže súvisieť. Vieš naisto, že si nechrápala aj pred tým? Ja to mám rovnaké ako
@martus5220 - tiež som chrápala len nejakú dobu pred pôrodom, keď už som mala vyššiu váhu a tiež sa na to, že zachrápem, sama hneď zobudím.
akože v polke si ho stopla? 😂 a prečo, ak to nie jej tajomstvo?
Zaujímavé, že v polovici sexu povieš, že nechceš pokračovať 🤔 no ale tak to už je tvoja vec len divné no...a ty riešiš chrápanie 😁
@biba_18 nie nepili sme
@ibrunova vieš čo prišlo mi to ako trápenie. Je dosť tučný. A stale chcel meniť polohy, mne sa niektoré polohy nepáčia, napríklad keď je žena hore a pre neho je to vraj najobľúbenejšia... Tak som to tak vyhodnotila, ze to proste nejde. Rýchlo sa zadýchal a stále niečo meniť ako na telocviku, no vôbec sa mi to nepáčilo. Ku koncu mu aj opadol a to už som vôbec nevedela čo s ním mam robit. Tak som povedala, že už mi to stačilo. Alebo neviem co presne som povedala, niečo v tom zmysle.
😂 asi by som zdrhla ešte v noci
Neviem, akým tónom ti to povedal, ale či to nebude potom tak, že ťa potreboval nejako ponížiť po tom, čo nevyšiel sex (už len hláška, že s inou sa mu to nikdy nestalo je na zdvihnuté obočie). Tak či onak to podľa tvojho popisu neviem, prečo by si sa mala obávať, že nezavolá - gentleman to práve nie je, úžasný milenec tiež nie... no nezavolá a čo? Chrápanie nie je zásadná prekážka vzťahu a ten, s kým to bude mať zmysel, ťa pre to nepošle k vode.
@ibrunova kvôli mne ci jemu?
Ano môže to byť spôsobené tým, že si pribrala. Ja som občas chrápala pred odstránením mandlí. Po tom vôbec. Ale zasa ani pred tým to nebolo nič strašné