V našom meste je od dnes platené parkovanie a ja som nezaplatila. Príde mi pokuta?

vannyl
1. júl 2024

Dobrý deň, potrebovala by som sa len informovať. V našom meste od dnes platí platené parkovanie a ja som si to vôbec neuvedomila a zaparkovala na takomto mieste bez kúpeného lístku. Stala som tam cca hodinu.
Viem, že sa toto kamarátke stalo a žiadnu pokutu nedostala, tak sa chcem spýtať na to, ako sa parkovanie na týchto miestach kontroluje a či je to ako v mojom prípade istá pokuta?

janai1
1. júl 2024

@vannyl neviem síce čo je tvoje mesto ale v BA nalepia na okno oznam

k47
1. júl 2024

Je to nepravdepodobne, hlavne pri tak kratkom stati. Ani pri dlhsie zabehnutych parkovacich politikach neodchytia vsetkych. A na zaciatku byvaju aj kadejake technicke a kapacitne problemy. Plus ked nechces nastvat ludi, tak nedas pokutu rovno z prvej tym, co zabudli alebo si nevsimli. Samozrejme, legalne ju dostat mozes.

alenka58
1. júl 2024

Nebudeš platiť, mala by si lístok na okne prilepený a 1x ani pokutu nedávajú je to upozornenie

e1i
1. júl 2024

@vannyl u nas kontroluje mestska policia ze telefonom zosnima spz,asi maju nejaku appku a vyhodi im ci je alebo nie je zaplatene

zuzanaete
1. júl 2024

Asi skor nie. Najma na zaciatku zvyknu iba upozornovat. A je aj sanca, ze v tom case vobec nekontrolovali.