Nikdy som neverila na podobne ,,dristy"....blbosti ako ,, z oci(po novom zoca)" ci porobenie, ...nikdy...až...
Na začiatok napíšem, ze bývame v 10r dome. Som druha manželka. Muz sa s ex rozviedol počas výstavby, takže som sa tu nasťahovala po 8rokoch ich rozvodu, no jeho ex sa s tým nevedela zmieriť. Dokonca postvala ich deti proti mne a odmietajú tu chodit. Velmi sa snažím nájsť k nim cestu, ale neúspešne . Aj keď sú už dospelé- 25r a 18r
Najprv mi nikto neveril az kým to sama nezažila moja kamarátka, ked sedela sama v obývačke a častokrát to uz zažije aj moj muž.
Pocula nieco buchnut, presne tak ako to často počujem ja. Nie vonku...ci na poschodí, ale meter od nej. Akoby niekto hodil knihu na zem. Strasne sa zlakla. Par krát videla niečo mihnut sa za oknami. Ja niekedy uspavam dceru a počujem ako pride muz domov. Pocukem buchnut dvere, zvuky na prízemí, ako kráča hore po schodoch.
No ked vyjdem z izby, on doma nie je. Volám mu a on je ešte v práci. On tiez vecer ked je sam v kuchyni, ma pocit ze zidem dole. On sa so mnou rozprava a zrazu zistia, že nikto tam nie je. Toto sa naozaj deje velmi casto.
Nevieme si to vysvetliť. Snažíme sa nájsť logické vysvetlenie, chodíme po dome, hľadáme co to mohlo byt, ci nie je prievan.. . No dnes už som.sa naozaj vydesila ked som opäť pocula niekoľko krát buchot v kuchyni, opäť kroky, pýtam sa muža co je tak skoro doma a nikde nikoho
Tak rozmýšľali sme, ci dat vysvätit dom. To mam.zavolat niekde na faru a zavolat ich, alebo rovno exorcistovi? Mame v rodine , tak možno by som sa mala ozvať priamo jemu?
@simona139469 ja som sa to stále.snazila logicky odôvodniť. Ale uz ked to zažila aj moja kamarátka a vydeseny uz bol aj moj muž.... tak je to naozaj na prd tu bývať.
No tie kroky ktoré počujem aj ja aj muz su strasne realne a obaja by sme dali ruku do ohňa za to, ze niekto chodi po dome. A stane sa aj to, ze uz lezime v posteli a nieco začne búchať v obývačke dole. Ide to stále skontrolovat,ale.nikdy nic nenájdeme. Jasne, niekedy zistime ze to bola fľaša... nasli sme aj spadnuty obrázok nasej dcérky, ale nie zo steny ale stojaci, prevrátený.
Celkom by ma zaujímali nejaké vysvetlenia CO SA DEJE?
len prosím nech dnes zaspím 🙏 uz teraz sa bojim co všetko môže dokázať hnev a nenávisť
Určite zavolaj a ked máš v rodine je to o to lepšie, môžete byť v rozhovore otvorenejší a prísť aj na iné riešenia problemu ...
Logiku to z našich laickych vysvetleni nemá, su ludia zaintereaovani, vid ty knazi, exorcisti...proste duchovny svet, ktory moc nevnimame...
Zatial vysvatit každy kut domu, zohnať posvatenu sviečku, modliť sa, dať si ruky preč od ,,vstupných brán zlych duchov,, magia,okultizmus, veštenie, liečitelia a pod....ale to všetko vam povie váš znami ci ini knaz ak mu prejavite uprimnosť riešenia problemu...držím palce
@elisebah91 ďakujem
@zazvorka87 no su tu v každom rohu take pyramídy na , rušenie zlých energii" ktoré vyrábala jeho ex, su PRILEPENE. Ked som.ich chcela vyhodiť, moj muž urobil neskutočný cirkus, ze nesmiem. Posielala som foto jednej pani a vravela, ze to by nemalo byt nic zle.... ale toto mi napadlo ako prvé led som tu prišla pretože neznášam take hovadiny, ze na energiu očistu a takéto voloviny
@zazvorka87 v každej izbe v každom rohu. Chcela som ich vyhodiť a kupit podobne, nech si to muz nevšimne ale 1 stoji najlacnejšia okolo 30e a je ich tu asi 25....
Ako ti radia baby,popozeraj dom a okolie,či nenájdeš niečo cudzie a daj do okna zrkadlo.Hovorí sa,že odrazí všetko negatívne,čo ti škodí.Držím palce.
Porozpravajte sa s duchovnym o tom na rovinu...lebo je vela kadejakych veci, ktore sa tvaria ze su dobre, no v skutocnosti sluzia zlym silam...
@elisebah91 ano ja som veriaca, tiež sa radšej pomodlim. Viem., ze ex sa chválila ze ovlada mágiu. A splietala nieco o čiernej a bielej.... len som ako vždy doteraz sa nad tým len pousmiala
Branim sa priznať si, ze naozaj moze sa diať nieco tal strasne. Nehovoriac o tom, ako sa naše manželstvo uberá zlým smerom. Cim dalej tým viac mam pocit ze sa od seba vzdialujeme a to aky je zmanipulovaný svojou ex to jentiez na ďalší príbeh. Skratka - ex sedi na svojom tucnom zadku uz 25 rokov a živí ju aj po rozvode z jediného dôvodu - boji sa jej a jej obrovskému vplyvu na ich deti
Ahoj treba naisto povyhadzovat všetky tie pyramídy a prípadné iné okultné veci. Potom treba zavolať kňaza. Ideálne by bolo aj vyspovedať sa
A zit sviatostnym životom, modliť sa. 😉Drzim palce.
No na tvojom mieste sa opravnene bojim...vies magia je skutocna, ziva, pritomna a prave preto tak silna, ze v nu ludia obycajny neveria. Ved rozpravky...kazda magia je zla, hoci sa tvari ze pomaha....biela, cervena, ruzova, cierna...MAGIA JE ZVDY ZLA A VSTUPNA BRANA pre posobenie zlych sil a mocnosti...nevies, mozno tvojho mm niekdy pocarovala ex nejakou magiou(cervenou?) A ani on sam o tom nevie....najlepsie pre vas to tam vsetko vycistit...vycistite si vase zivoty, zite v milosti posvacujucej, teda s Bohom NAOZAJ a nic zle na vas nebude mat dosah. Vycistite vas dom od poodbnych veci, vyhodit, vysvatit, premodlit...a zite v tej milosti....manzel, ja a deti sme ,,len,,prekliaty ale vdaka zivotu v posvacujucej milosti sa nas to nijako nedotyka, nic nerobi...ako keby mame gumaky do dazda, blato sa nas nedotkne...
Pyramídy treba vyhodiť,este som nepočula ze by mal niekto v dome v každom rohu prilepené pyramídy, ci ine predmety
Muz sa za každým strasne rozculi ked mu spomeniem , ze tie pyramídy chcem dat preč. Vraj to len rusi geopatogenne zóny ci co... vzdy sa vytoci tak ze nechapem
Bud by som odišla ja, alebo tie pyramidy - fakt, ,aj keby som mala pol domu vyhodiť. V opačnom prípade by som vysvetlila mužovi, že ja v takom dome nebudem bývať.
Zacni od seba, zacni riesit svoj duchovny zivot, daj si ho dokopy mozno mazel potrebuje z tvojej strany prave tento duchovny boj za neho/o neho...ries seba a piramidy pojdu casom...teraz je to len kamen urazu medzi vami...alebo potajme posvat izby...da sa este hocico robit kym muz prestane lipnut na tom..
Urcite by som tie pyramidy vyhodila, evidentne ziadne patogenne zony nerusia, ked u vas strasi. A hlavne, mna by aj esteticky asi otravovali, takze keby som ich mala holymi rukami zoskrabat, tak by tam uz neboli.
Mne toto tu stačí prečítať a už nebudem spať.A vždy si poviem že také témy už nebudem radšej čítať minimálne pred spaním a zas.No ja by som sa dosrala doslova a do písmena
@liusa82 no preto sa to stále snazim nepripustat.
Len čo majú spoločné kroky s pyramidami? Co ma spolocne mágia s tými krokmi a zvukmi v dome? Keby ex bola neboha, tak si pomýlil ze straší jej duch. Ako moze strašiť ziva dusa?
Zavolaj knaza a rieste. Asi ex tou magiou nieco pritiahla do domu. Take veci nie su sranda
Neviem o nikom nebohom, kto by nám chcel zle. Jedine co, tak strasne smutim za mojou babičkou, ktorá mi bola.velmi blízka. Aj každý deň za nou poplacem, ale ona by ma nestrasila. Prave naopak, v snoch sa obcas stretneme a sú to vzdy krásne sny
Tak ked sa ex tvojho muža venuje takym veciam, tak by som to co sa vám v dome deje pripisovala práve tomu ci uz si to ona uvedomuje alebo nie.Neviem si to ináč vysvetliť.Ako radia iné, zavolať kňaza, ja by som tam bývať nemohla
Desivé, reálne by som to nezvládla🤣 psychicky ...