V našom bloku máme dílera drog

7. jan 2022

Prosím poraďte v našom bloku Mame dílera drog myslím pervitín aj tak divne tam.zapacha .muž že sa mem.do toho montovať a ani anonymne ho nahlásiť,že sa to dozvie a som v riti!Len sa bojím že tie pachy škodia tie chemikálie nám aj deťom...poraďte čo robiť

mamina0078
7. jan 2022

Zavolat na policiu, odstahovat sa, neriesit... Ina moznost nie je

dominidi
7. jan 2022

Neriesit? Taka vyrobna drog moze skoncit poziarom alebo vybuchom. Takyto petrzalsky varic bol pred bejakym casom v rajke a presne takto to dopadlo. Potom manzel co povie? Ak mas podozrenie ries to.

autor
7. jan 2022

@mamina0078 ja sa mám sťahovať ????

natalis1998
7. jan 2022

Zavolať na políciu a nahlásiť to samozrejme anonymne. Díler nebude vedieť že ste to urobili akurát vy( mohol to byt sused, niekto kto od neho kupoval, nepriateľ). Ale určite zavolajte.

brembo
7. jan 2022

polícia,skus najprv telefonicky,že sa odtial šíri zápach. Polícia nesmie vyzradit,že kto a prečo ho udal a ani akým s. Prípad i tak zrejme prevezme NAKA a tá má samostatnu databázu a systém.

autor
7. jan 2022

@brembo telefonicky nie je anonymne veď to zistia kto volal

autor
7. jan 2022

@natalis1998 bývame o pár poschodí vyššie ale keď idem pešo cítiť to

brembo
7. jan 2022

zistia a čo? Iný sposob nie je. Potom možeš podat trestné oznámenie,ale to vieš,čo znamená. Takže jedine volat na políciu alebo zájst na políciu osobne.

autor
7. jan 2022

@brembo poštou?

simca06022011
7. jan 2022

Ty nevies anonymne nahlasit nic. Vzdy ta policia identifikuje. Ale tomu, koho budu kontrolovat to nemaju povedat. Vzdy ked sme aj volali aj isli, v prvom rade som sa musela identifikovat.
Podla coho usudzujes ze je diler? Ak to vies, chod sa poradiť na policiu. Ja osobne by som sa na to vykaslala. Ked tak zapach riešiť na schôdzi so susedmi, viaceri sa mozete spojit, zacat to mozete aj bez spomenutia drog.

iwesska
7. jan 2022

@mamina0078 To je velmi naivna predstava,ze policia nieco vyriesi.
Autorka - dilera mame tiez v dome. Navyse je to stary chren,ktoreho uz 3x zatkli,aj 3x sedel a aj ho 3x pustili! Ano,dobre citas,normalne ho prepustia a dealuje dalej. Kazdy o nom v dome vie,pusta sem cudzich fetakov,zmizli veci z pivnic, co pokradli a policia aj tak nic nerobi! V dome u rodicov som tiez takych poznala. Tiez nikdy nic policajti nevyriesili. Prisli,vzali,vypoculi,prepustili. Zial taka je realita. A radsej sa odstahujeme,lebo vieme,ze tu nezmozeme nic.

autor
7. jan 2022

@simca06022011ja len že to škodí zdraviu tie pachy dosť to cítiť na zdravie sa pozerám jeho mi je fuk

autor
7. jan 2022

@iwesska žijem tu ely zivot kokotko prišiel pred 2 rokmi a ja sa budem stahovatť nikdy

yollanda
7. jan 2022

Nepísať na koníka ale ist na políciu

brembo
7. jan 2022

to tiež možeš skusit. Podrobne ale popíš situáciu,že sa bojíš o svoje zdravie život. Online to žial nejde,no možeš vyžiadat radu,ako to urobit. Online to išlo len v českaj republike,ale stopli to.

birika
7. jan 2022

my sme mali v baraku dvoch...prisla zasahova jednotka, jedneho zavreli + dalsieho z vedlajsieho baraku a hlavny akter zil dalej...bohuzial, matka jeho "zalubu" kryla az kym chalan (23) neskoncil v nemocnisi so zlyhanim organov, bohuzial, zomrel ...a nevieme, kto ich udal

mamina0078
7. jan 2022

@iwesska dala 3 moznosti a je len na nej ako sa rozhodne. Kazdopadne policia musi preverit kazde oznamenie, ktore dostane.

brembo
7. jan 2022

autorka je možné,že nebudeš nič vidiet,žiadny zásah zo strany Polície. Niekedy totiž nezasiahnu hned,ale sleduju pohyb okolo,podozrivé aktivity a podozrivý pohyb osob. A ked si su takmer istý,že budu mat dokazi,tak zasiahnu. U nás jedného takéhoto výrobcu už 2x zatkli. Nič nenasvedčovalo tomu,že ho maju v hladáčiku,len naraz z ničoho nič nanho vyleteli a bol v putách. Už sedí 2x.

dollyzv
7. jan 2022

Pokiaľ je to malý dealer neurobia nič..snažia sa pochytat veľké ryby..aj u nás v meste je plno takých ktorí dealuju,aj doma vyrábajú a neriešia to..väčšinou o takýchto vedia,je len otázkou času kedy sa im oplatí urobiť raziu..

autor
8. jan 2022

A myslíte že tie výpary keď to nerobí vo veľkom až tak škodia?

brembo
8. jan 2022

lenže podla toho,čo autorka píše,to nie je dealer,ale výrobca. Autorka tazko povedat,či su škodlivé,ale určite nie su životu prospešné. V každom prípade to oznám políícii.

autor
8. jan 2022

@brembo je aj aj ale v byte to asi nemôže byť až tak vo veľkom keď tam aj byva

brembo
8. jan 2022

stačí jedna miestnost a navarí také dávky,že uspokojí celý okres. Nikto na osobnu potrebu nepotrebuje kilo koksu alebo 200 tabletiek.

autor
8. jan 2022

@brembo hmmm nevyznám sa