Hned nazaciatok poviem mam naozaj najlepsieho muza na svete velmi ho lubim. Ale niekedy myslim na moju kvazy prvu lasku no laska to bola len z mojej strany to skor taka neopatovana laska. Ale k pointe nejak sa mi poslednu dobu s nim sniva aj ked sa stretneme vonku na pive myslela som ze uz sme ozaj len kamosi ale proste nejaka cast mna ho ma stale niekde v srdci. Ale hlavne chcem povedat ja nejdem nic menit manzela milujem v tom mam jasno len ci sa vam niekedy v zivote tiez tak stalo ze ste zamysleli ake by to bolo s tym druhym alebo tak. Skor chcem len tak podiskutovat ze preco niekedy o tych ludoch snivame alebo myslime na nich ?ja napriklad viem ze nikdy by mi nebolo tak dobre s nim ako mi je s mojim muzom no predsa k nemu este v myslienkach zabludim aj sa zato trochu hanbim
@janka_23 myslis ? Takze je to normalne ze mi sem tam pride na rozum ?
Mne to čudne nepríde, tiež sa mi to sem-tam stane. Neviem ci ste spolu chodili alebo to bolo iba platonicke,ale ja na tom nič zlé nevidím.
úplne súhlasím s @janka_23 - asi každá máme takého. Mne zlomil srdce jeden keď som mala 16-17, z tých rokov si fakt nepamätám skoro nič len jeho 😅 to bol čistý tranz proste 😀 Tak ma opanoval, že si zavše stále naňho spomeniem, že kde asi teraz v živote je, ako sa mu asi darí...... Úplne nostalgicky rozmýšľam čo by bolo keby ale nakoniec si uvedomujem že, chvalabohu, bolo ako bolo a teraz je ako je 🙂 nevidím v tom absolútne nič zlé, sú to len spomienky 🙂
Ja sa tiež niekedy pristihnem, že aj po 37-ich rokoch myslím na svojho prvého frajera a na to, ako som ho milovala...čo je s ním...a tak....
Ja si tiež myslím, že na tom nie je nič zlé. Tiež som mala takú platonickú lásku zo strednej, spolužiaka, aj sme si povedali, že pre seba máme proste slabosť, no nikdy sme spolu nechodili. Už sú to roky, nie sme ani v kontakte, ale občas si tak naňho spomeniem, zamyslím sa, ako sa asi má a kam sa pohol v živote, a len dúfam, že je spokojný a že ostal dobrým človekom 🙂 Pritom svojho partnera ľúbim a nikdy by som ho nevymenila, no pri ňom mi ostalo niečo také, že špeciálne dúfam, že sa má dobre 🙂
Lakave je to, ze ideal je bezchybny a plati to zvlast o takomto nenaplnenom vztahu. Vztah potrebuje korenie a ak je prilis pokojny, sme si nim iste, obcas potrebujeme my zeny dramu a romantiku a tak sa mysel tula aj do minulosti ☺.
Precitaj si toto https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/osudovy-muz... …je to uplne normalne u kazdej z nas mat niekoho takehoto 😃
Vzdy je lepsie to co nie je..lebo je to sen a fantazia.. :D Pre mna to je ako...chcem kucerave vlasy,lebo mam rovne. Laka ma to. Velmi. To iste aj vo vztahu,ake by to bolo s inym? Laka ma to. Velmi. Lebo to nemam. :D Atd.. Takze to beriem podobne ako prvy koment..
Mne sa furt sniva o jednom milencovi. Naposledy, ze mi kupil niekolko zasnubnych prstenov roznych znaciek a ja som si mohla vybrat len jeden 🤭🤭🤭
Frajera mam.
Samozrejme ze áno, ale určite by to nebol niekto, kto mi lásku neopätoval.. Ak miluješ svojho muža, tak si ho váž nachystať pre neho romantický večer a užite si to.. Pretože aj vášnivé myšlienky sa berú ako keby si ho podvádzala.
@mamanadruhuu autorka nikde nenapísala, že ma vášnivé myšlienky. A kto to tak berie? Myšlienkami predsa nikomu neublizuje. To ako keby si povedala, že keď sa muž obzrie za inou ženou tak sa to berie ako nevera. Je úplne normálne, že každý človek aj muž, sem tam v myšlienkach zabludi k bývalej. Proste sú to spomienky, ktoré sú našou súčasťou
kdeže .... nestojím o žiadneho bývalého. Nemusím vedieť kde je ani čo robí. Jednoducho vzťah skončil, most som spálila a nemám dôvod myslieť ani ako asi žije....skôr si pomyslím že aká som bola blbá také čosi milovať a že tá láska je je vážne na 100 perc. slepá....
@janka_23 každý to berie z iného pohľadu, pokým niekoho milujem nemám dôvod o niekom druhom snívať..
Ó tých vášnivých myšlienkach som to trosku zle pochopila... Písala ze sa jej o ňom sníva a predstavuje si aké by to bolo s nim.. Teda aj tak nevieme co presne si predstavuje...
A muž keď sa otočí za inou ženou? No neviem, pokým miluje tu svoju mal by mať v očiach len ju a nie inú
@mamanadruhuu sny ovplyvniť nevieme 😉 to, že si na niekoho spomenieme, že mu venujeme myšlienku ako sa asi ma atď nerobíme nič zlé.
Tak isto keď sa muž pozrie na inu ženu, nerobí tým nič zlé. Maju to proste tak. Pozrie sa každý jeden a ak nejaký tvrdí, že sa nepozrie tak klame.
Sníva sa mi s mojou prvou láskou, pretože sme sa škaredo rozišli... A pre mňa to v podvedomí nieje uzavreté... 2a pol roka vzťahu a života sa nedá len tak zahodiť, keď som sa s ním v minulosti stretla... Najprv som ho ja nepoznala... Potom sa mi zámerne nepozdravil... Úplná ignorácia... A potom do tretice nespoznal on mňa 😅sú to ľudia, čo mali špeciálne miesto v mojom srdci a zo dňa na deň sú fuč 🤷♀️to ma hnevá na tom, že potom im je ťažko aj pozdraviť..
Samozrejme ze sa stalo. A zamýšľame sa preto lebo to nikdy nebolo skutočne naplnené a chceli by sme vedieť aké by to bolo, pretože sme to s tým dotyčným neprežili. Myslím, že skoro každá žena ma jedného takého, ktorý zostane navždy výnimočný.