V mojom mobile sa zobrazuje mužova história

julka828
17. okt 2023

Vysvetlim. Manzel si kupil mobil a ja som si vzala jeho stary. Minuly tyzden som prisla nato ze co si on pozera na svojom mobile vsetko zobrazuje v mojej historii. Vsetko ze hladal loziska ze hladal jak sa opravuje pracka nakupy na ali. Na bazaroch ze hladal psy. Proste vsetko. Preco sa mi to zobrazuje a jak to mam vypnut ?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fixka3
17. okt 2023

nie si prihlásená na jeho maily? skús pozrieť, to by to mohlo vyriešiť

petronellla87
17. okt 2023

@julka828 prihlas sa do mobilu pod svojim google uctom

julka828
autor
17. okt 2023

@chodec15 no on je prihlaseny pod jednym z mojich gmailovych uctov. Ale to bol aj predtym a nikdy som jeho historiu nevidela

julka828
autor
17. okt 2023

@fixka3 on je prihlaseny na mojom ucte ale vzdy to tak bolo

julka828
autor
17. okt 2023

@petronellla87 ja som pod svojim

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
17. okt 2023

Tak odhlas na jeho mobile tvoj gmail... nech si tam spravi vlastny...

julka828
autor
17. okt 2023

@chodec15 😀 no nie donedavna nemal svoj ucet netrebalo mu... A teraz pouziva moj kvoli tomu ze su tam vsetky jeho kontakty. A ja mam tiez vsetky jeho kontakty a ked niektory vymazem zmizne aj jemu. Cele je to zamotane a na hovno

la_dolce_vita
17. okt 2023

Poznam to a tiez nechapem. Vidim to iste co mam v sukromnom aj v sluzobnom mobile a ked som dala sestre moj stary mobil, tak som prepojena s nou, vidim jej kontakty atd.

nikha2809
17. okt 2023

Tak si vypnite synchronizáciu, keď sa nechceš odhlasovať z jeho mailu

januska12323
17. okt 2023

Dospelý človek si zvládne spraviť vlastný mail aj prehodiť všetky kontakty.

maranco
17. okt 2023

@julka828 Kontakty sa dajú prekopírovať z google účtu do telefónu, potom si odhlási tvoj google účet a vytvorí vlastný a zapne aj ukladanie kontaktov do google účtu.
Lebo teraz môže omylom vymazať aj tvoj email čo ti príde a už ho neprečítaš.

A buď rada za svojho manžela, iné majú divokejšiu históriu v mobile.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/priatel-si-pozera-nahe-zeny-na-instagrame-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/partner-si-zacal-skryvat-mobil/

midka
17. okt 2023

juuj,, co by niektore tu za tuto moznost dali 🙂 🙂

petra92
17. okt 2023

My to tak máme tiež 🤣muž je prihlásený cez môj účet a aj deti a nevadí mi to, mam ich pod dohľadom 🤣🤣

julka828
autor
17. okt 2023

@maranco preto hlavne preto mi to vadi ze ja nechcem vidiet na ktore tie stranky chodi. Jedna vec ze o tom vies ale druha ako mat prehlad co konkretne a kedy si kukal fakt nechcem ☺️

martinmmartin
17. okt 2023

@julka828 tak vzdy ked sa ti to ukaze na display tak zavri oci a mysli na vlast . Nemusus sa na to kukat na silu. Ine tiesenie je stopnut to synchronizovanie v nastaveniach google account

karolinakr
17. okt 2023

ja si tiež myslim, že stop synchronizácia to vyrieši

tina1404
18. okt 2023

Treba telefón dat do tovarenskych nadstaveni, alebo rešpektovať. Nájde sa to v nastaveniach telefónu. Potom keď sa prihlási nový majiteľ do telefónu nemá po predošlom majiteľovi nič.