V ktorom kalendári je meno Vivien?

betty26
15. jan 2013

Ahoj prosím pomôžte mi v ktorom kalendáry nájdem meno Vivien na 25.mája . Vlani som ho nasla varíme podla znamenia ale teraz uz v nom nie je. Ak aj ja v niektorom tak je na 2. decembra ......baby prosím pozrite si kalendár či nenájdete Vivien na 25 mája ak áno napíšte v ktorom ...veľmi pekne ďakujem 🙂

michaela.g
15. jan 2013

@betty26 nemaj z toho stres... ja mam Chiaru a tiez je tazke najst kalendar kde by vobec bola. V rodine som oznamila kedy ma meniny a to predsa staci 😀

miskakyska
15. jan 2013

..neviem,v ktorom kalendári nájdeš Vivien 25.5 ale mám pred sebou mená neuvádzané v kalendári a tam má meniny Vivien 2.12. 😉

verads
15. jan 2013

v slovenskom kalendari som sa ešte s Vivien nestretla , ale v madarskom je 2.12 my vždy vtedy oslavujeme. a Vo francuzkom je 10. marca ak dobre viem .

zuzu1111
6. feb 2013

@betty26 - my sme prvýkrát oslavovali meniny podľa francúzskeho kalendára 10.3., (lebo podľa maďarského by to bolo hneď o mesiac po narodeninách) potom mi viacero ľudí vravelo, že majú v kalendári meno Vivien na 25.5., takže odvtedy už oslavujeme na tento dátum. Minulý rok mali naši kalendár z časopisu Zdravie a tam bolo 😉 .
Tohto roku neviem, my kalendár nekupujeme 😀 , ale oslavovať budeme už stále 25.5.

vivienka26
1. apr 2013

ahoj my mámte tiež Vivien a oslavujeme 25.5 kedže som našla v tom istom kalendári ako ty meno Vivien 25.5 tak už budeme oslavovať len 25.5 keď sme tak začali 🙂 🙂 🙂 🙂

sandrika1986
19. máj 2013

my máme tiež Vivien a meniny oslavujeme 25.05. 🙂

velkaanna
23. máj 2013

velmi prosim napište aky kalendar mam hladat s menom vivien

stanuskaa
24. máj 2013

noo minulý rok som ju našla tu http://calendar.zoznam.sk/search_nameday-sk.php...
a bola tu určite, lebo mám dcérku Vanessku a rozmýšľame že ak bude niekedy druhé mimčo tak bude Vivien, nech majú spolu meniny, prečo to zmenili netuším, ale ak by to tak raz bolo tak oslavujeme 25.5.

petras32
4. aug 2013

ahojte, trosku neskoro, ale predsa. Tiez riesim meniny Vivien a dopracovala som sa k nasledovnemu: Vo wikipedii v rozsirenom slovenskom kalendari mien, ma Vivien meniny 25.5. Ked je meno Vivien odvodene od latinskeho slova, ma meniny 25.5. V pripade, ak sa ide alternativami z francuzkeho mena - tak podla francuzkeho kalendara, ked odvodene z madarciny, tak podla madarskeho kalendara. Ked je to jednoducho "Vivien" - rozhodne 25.5. Skus hodit do googlu jednoducho meniny Vivien, vyznam mena Vivien - drvivu vacsinu ti ukaze 25.5.

vivinkamilacik
11. jan 2014

Ja oslavujem meniny mojej dcerky podla francuzske kalendara 10 marca, pretoze u nas este nebolo madari ho maju v decembri neviem myslim ze druheho a nasi ho davaju do niektorych kalendarov 25.5. A ja som hladala meno pre svoje babetko vo francuzkom kalendari tak ho podla neho aj oslavujeme. Ale myslim si ze je to na maminach komu sa to ako hodi aj podla toho, kedy maju narodeniny.

monicka201
22. jan 2014

ahojte dievcata...aj my mame Vivienku a tiez v kalendari bolo 25.maja a tento rok som dostala kalendar a je 2.12 a dokonca maminka moja ma tiez a tam je 10.marca...ale takisto oslavujeme vzdy 25.5 ...🙂

elka7
2. dec 2014

Ahojte maminky, chcem si kupit kalendar na rok 2015, kde bude meno Vivien, prosim poradte v ktorom je. Zatial mam bez 😔 Dakujem!

dani21
25. feb 2015

ja som vybrala meno Vivien, ale rozmyslam nad Vivienne. neviem ale ci s tym nebude mat zbytocne starosti (po praktickej stranke, kvoli spelovaniu ...) co myslite?

vivien19
6. mar 2015

My oslavujeme 25,5., aj keď v kalendári som našla 2.12., ale v ten mesiac máme aj narodeniny a sú aj Vianoce, tak to by bolo už moc 🙂 🙂 🙂

sandrika1986
3. mar 2019

Vivien: Aj my mame meniny 25.5.