V ktorom eshope kúpim detské botasky?

julkaaa1
6. apr 2020

Ahojte kedze su pozatvarene vsetky obchody pre deti s obuvou chcem sa spytat kde kupujete dievcatkam botasky niejaky dobry eshop ? Nosime 24 a 28 cisla pozerala som deichmann ale nic som nevybrala poradte dajaky eshop foto potesi

heln
6. apr 2020

Ahoj, treba pogúgliť aj športové obchody, napr. sportisimo, majú aj v zľavách. Ja som akurát objednávala, lebo tiež ešte malá chodí v čižmách.

simsalabim
6. apr 2020

@julkaaa1 aj bata ma detske topanky s dorucenim zdarma.

majamat
6. apr 2020

vacsina obchodov ma aj eshopy. najlepsie je asi kupovat znacku s ktorou mas skusenosti, lahsie sa trafis do spravnej velkosti.
my sme mali stastie . kratko pred karantenou som dcere kupila v Deichmane botasky. a to mali dost slaby vyber, tak sme museli zobrat znacku Nike. dokonca su chlapcenske,a le su vlemi pekne. nebolo na vyber a potrebovala nieco, lebo uz bolo pomerne telplo a v zimnych botach nemohla chodit. keby cakame, tka by sme mali tiez problem.

jani321
6. apr 2020

Ja som z Humanic objednala, doprava zdarma. Ale mám problém objednať aby som trafila veľkosť. Sportisimo je tiež fajn.

nataliaseidlova
6. apr 2020

Ja som 4 rocnej dcerke botasky 28 kupovala cez sportisimo.sk pred par dnami.

anjelok
6. apr 2020

Ja tiez kupujem vzdy v obchode deckam, nech si vyskusaju, nie vzdy im sadnu topanky. Kedze teraz nie je moznost skusat, tak som si vygooglila typ poslednych tenisiek, co teraz maju a su im uz male a objednala o cislo vacsie. Tym som mala istotu, ze im sadnu. Konkretne som objednavala zo sportissima.

luciadobiasova
6. apr 2020

eobuv ... mam velmi dobru skusenost, nakup nad 25 eur je doprava zdarma, taktiez sa da lahko vratit ak topanky nesadnu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz