Chcela by som vedieť ktorá téma Vám z modrého koníka najviac sadla alebo do ktorej ste poposielali najviac príspevkov.
tj 😲
cauko,na vsetky temy sa da reagovat v pohode,ale ja asi skor preberiem deti ako svoje sukromie,,,to si skor precitam 😉
majovcatkay 2007 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😎
No, momentálne "fičím"na závisláčkach a Paneláku... 😀
Je niečo čo Vás tu najviac povzbudilo poprípade veľmi pomohlo ? 😀 😅
mne osobne nepomohlo,,,ale rada si pisem,aj pokecam,takze mam modry konik velmi rada,
kedysi júnovky 07,teraz júnovčátka,piešťanky a vela iných 😉
no já chodim na "sanatorium ART České Budějovice" (i když do sanu nechodim) 😀, sem tam přispěju do něčeho jinýho...
Docela dost mi pomohlo téma "HSG - vysetrenie", protože jsem na to šla a neměla jsem ani tucha o co jde...
Taky je pro mě přínosný téma "syndrom PCO", tam sice nepřispívám, ale hledala jsem tam zkušenosti 😀
u mňa sú to jednoznačne piešťanky 😵 😵
Tak já mám ráda společný termín a pak různé praktické diskuze (jídlo, výbava, věci, recepty, tipy na výlety apod. dřív třeba různý info k porodu). Pěkné téma je Jaké to bylo.. a téma porodní babičky zaslouží metál 😀 Naopak vyloženě odmítám bulvár (nuda, nesleduji, nezajímám se..) a hlavně černou kroniku, témata týkající se hnusáren, které se dějí kolem. Jde o to, že to moc vnímám, takže si to nechci číst, nechci o tom nic vědět. Na světě se toho děje tolik, že si to ani nelze představit. V novinách a TV je toho zlomek, ale i tak tam pořádně žádná normální zpráva není. To je furt samej úchyl, vrah nebo alespoň, když už nemaj o čem, že v létě je moc vedro, v zimě zima, že energie se zdražujou.. samozřejmě chápu, že někdo má potřebu to probrat, i já bych takovým lidem oplatila minimálně stejnou měrou a nejradši bych, aby je někdo vymlátil.. Takže bych akorát poprosila, aby z názvu tématu bylo poznat, že se v něm probírá něco nelidského.. 😉 Tzv. téma s hvězdičkou * 🙂 , ale tu by asi nějakej admin smáznul 😝 😀
Ja urcite Attachment Parenting a Latkove pleny 😀 AP mi pomohlo vyrazne, kdyz jsem po prichodu z porodnice mela nejakou predstavu, jak to chci, ale zaroven jsem byla prekvapena z okoli, ze to delaji jinak, tak jestli to je spravne. AP me presvedcilo, ze ne vsechno, co delaji vsichni, je spravne a jsem moooc rada, ze jsem na to prisla tak brzo 🙂
Já jednoznačně AP, látkovky, a Januarovky, tam se teda moc neukážu, bo nejvíce kecám na těch dvou prvních. holky jsou prostě supr!
Jojo, stejná témata jako Ene... zjistila jsem tam, že nejsem jediný blázen 😀 😀 😀 samozřejmě blázen v tom nejpozitivnějším slova smyslu 😉
ja sa cítim najlepšie v tej téme kde sa neodsudzuje za vyjadrenie svojho názoru a rešpektujú sa aj názory iných. 😉 inak decembrové bábätká 2006 a piešťanky a samozrejme závisláčky 😀
Jakou hudbu máte rádi..
a děda se štětkou
😀 ♥
Ja sa citim v tej teme dobre,kde si ma aj vsimnu,ze som sa nieco pytala a aj zareaguju.Uz sa mi stalo,ze si baby kecali dalej svoje,alebo som len dostala rychli odfajc 😒
cmulinka ... to se mně ještě nestalo 🙂
nobody-chlapa si tu vsimne kazda 😉
no právě 😖 😀
Ja sa prikláňam k 90 dňovej diéte kde si vymieňame naše úspechy ale aj prehrešky. 😀
kedysi to boli Nově přihlásené mamči i nemamči, teraz panelák, domáca pekáreň, asi by som mala nakuknúť aj ik závisláčkam 😀
Snažilky a těhulky kolem 20 😀 😀 😀 Dříve to byly i Litoměřice 😉
bol to ruzomberok a momentalne deticky zo zmiesanych manzelstiev...ked mam cas... 🙂
"Děťátka narozená v Dubnu 2007",kdysi "Pardubice a okolí+Východní Čechy" a jinak sem chodím kvůli různým radám.Takže podle toho,jaký máme zrovna problém apd. 😉
Jsem ráda,že tu tyto stránky jsou a nemusím kvůli každýmu "prdu" běhat k můdře. 😵
Miminka březnovek 2008 a Snažilky Hradec Králové 🙂
No ja sa najlepšie cítim v téme nočné sovičky aj do porodu občas prispievam aj o tom koľľko manžel dáva na domácnosť bola celkom fajn. Ale asi aj iné 😉 😎 😝 😀
najviac na junovcatka 2007 a islamske mamicky...a este aj na deticky zo zmiesanych manzelstiev..do tychto asi prispievam najviac ale zaujimave su aj rozne ine temy ktore si s chutou precitam... 😉 najma tie kde kazdy pise svoje skusenosti z roznych stranok zivota..
tiež 90dňová diéta a aj závisláčky 🙂
no ta moje prece a jeste ta jeji.. 😀 😀 😀