V koľkých rokoch je povolený vstup na koncert?

27. júl 2022

Ahojte baby. Trošku od veci téma.
S kamarátkami ideme 20.8. na šíravu na Motel Kamenec na diskotéku, kde bude vystupovať SIMA.
Mám 25 rokov takže ja problém so vstupom mať nebudem😂😁
Len mladšia (15 ročná) sestra mi dosť pomáha, aj doma a viem, že má veľmi rada SIMU.
S mamkou som sa rozprávala, tak že ona by ju so mnou pustila. Len vôbec netuším od koľkých rokov je povolený vstup.
Zatiaľ som jej nič nehovorila, lebo chcem aby to bolo prekvapenie, ale ak nebude môcť ísť, tak aby nebola sklamaná.

Kto ste odtiaľ, alebo ste boli na niečom podobnom, neviete od koľkých rokov sa tam môže ísť?
Ďakujem 😇

sissy27
27. júl 2022

Treba pozrieť podmienky usporiadateľa, ale 15r v sprievode dospelej osoby problém mať nebude.

evica17
27. júl 2022

No to je dosť také že záleží od organizátorov ako to majú vyriešené. O koľkej je koncert ? Ja som poväčšine zažila že v pohode púšťali ale niekde ,ak to bolo večer a na.miete kde sa predával alkohol, tak kontrolovali op.

autor
27. júl 2022

@sissy27 aj ja si myslím, že v doprovode by nemal byť problém. Ale chcem objednať lístky a bojím sa, že keď objednám aj jej, tak že ju potom neskôr nepustia a zbytočne vyhodím peniaze.

@evica17 o 18:00 je koncert. OP už má, ale stále nemá 18😅
Hľadala som všade na internete, aj kamarátov som sa pýtala, tak nikto nevie...

mandzula
27. júl 2022

Na zaciatku mesiaca sme boli s 15-rocnou dcerou na Helloween, vek nikoho nezaujimal, behalo tam kopec aj mladsich deti. Zisti si podrobnosti na stranke usporiadatela, napis e-mail, zavolaj a mas istotu. Mimochodom, keby na Simu pustali len starsich, nikoho by tam nemali.😀

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucik194
27. júl 2022

bez problémov moze ist, to ze sa tam podava alkohol nie je podstatne.
ty ako dospelak ides s nou,to je podstatnejsie, bez priblemov kup kustok, pustia ju

marca12
27. júl 2022

S doprovodom dospelej osoby moze ist hocikto pod 18

ruzoveokuliare
27. júl 2022

Ja som bola na 1. festivale v 15 rokoch so sestrou, ktorá vtedy mala čerstvých 18. Tak koncert by mal byť úplne ok si myslím 😉

anjelok
27. júl 2022

Ja som bola s 12r dcerou na koncerte Adama Duricu o siedmej, nevidim v tom problem, ak je v doprovode dospelej osoby.

vilma7
27. júl 2022

Tak ja.neviem, ale v nedeľu bol u nás Muller. A že deti do 7 rokov zadarmo 😁😁😁. Samozrejme v sprievode dospelej osoby.
Také myslím že nebude problém.

evica17
27. júl 2022

Tak to v pohode pustia, ak je to o 18 tej hodine. To nik ani nebud epozerat. Jaze až po 22 hodine

autor
28. júl 2022

Jej baby ďakujem vám.❤️❤️

samkolea
28. júl 2022

Boli sme na Ramstein so 7rocnym nikto nam nic nepovedal 🙂, boli tam aj ine deti aj mensie samozrejme v sprievode 🤣.