V deň, keď vám diagnóza zmení život

airamka25
17. júl 2017

Áno, píšem trošku pripitá. V ten deň keď mi diagnóza zmenila život, prognóza jasná - neliečiteľné. V teň deň keď sme začali uvažovať nad dieťaťom. Nálezy na oboch očiach, lekárka ktorá sa vyhýba odpovedi či neoslepnem. V ten deň keď sa rozhodnete opustiť partnera, lebo viete že bude šťastnejší so zdravou, áno, život nie je len pekný, aj toto je život.

janinah
17. júl 2017

Konkrétne aká diagnˇoza? určite sa to dá stabilizovať....a opúšťať pre toto partnera? to potom nebol naozajstný vzťah,láska sa neopúšťa ,ak príde problém...
oslepnúť môže aj zdravý človek v sekunde,pracujem s očami, aj s úrazmi,viem o čom píšem...

jeennyv
17. júl 2017

@airamka25 chapen ta, ze je to strasne, ale nerozhoduj sa za inych..nemozes povedat so zdravym clovekom je niekto stastnejsi, len preto ze je zdravy...plus dnes veda je uz niekde..a aj v najhorsom scenari nevidiaci maju deti, zivot a funguju...nezahadzuj kvoli jednej prognoze cely zivot...a nerob hlavne unahlene zavery a rozhodnutia

barruna
18. júl 2017

Suhlasim s babami. Ja si neviem predstavit ake tazke musi byt sa vysporiadat s takouto diagnózou ale podla mna mal co to na to povedat aj tvoj partner. Myslim, ze to bolo dost unahlene rozhodnutie, co ak chcel s tebou zostat aj napriek tomu? Skus sa nad tym este zamysliet

agathachristie
18. júl 2017

Neviem sa do teba vcítiť, ale viem, že by som určite chcela byť s mojim mužom aj keby bol slepý. Držím ti palce nech to dopadne čo najlepšie.

saurian
18. júl 2017

verim ze je to tvrde... ale neostava ti nic ine len to zvladnut, naucit sa zit (a nielen prezivat) inak ako doteraz. co sa tyka partnera, nerozhoduj za neho. ano, mozes mu povedat ze moze bez tvojich vycitiek odist, ale nechaj ho rozhodnut sa.