V čom máte zabalený vysokoškolský diplom?

11. okt 2024

Ahojte, v čom máte zabalený alebo by ste zabalili diplom z vš? Lebo chcem ho mat na policke, ale nechcem aby padal nanho prach. Neviem ci euro obal bude dobrý. Alebo obal na zošity zo školy haha

really8
11. okt 2024

Keby kupis ram na fotky? Aj napr v ikey maju a4 rozmer.

dskjhfdlkdjhl
12. okt 2024

Ja mam vsetky moje diplomy v jednej zlozke, ulozene v skrinke. Nevystavujem to nikomu na obdiv, ani si neviem predstavit, ze by som to na policke mala. Ale ked uz tak velmi chces, tak si to daj zaramovat.

danica2711
12. okt 2024

keď ho už musíš mať vystavený, tak určite nie v euroobale, ale zarámovaný

oli18
12. okt 2024

Toto pocujem prvy krat, diplom ako dekoracia 😅

beata_k
12. okt 2024

Bezramovy obraz. A nenechaj sa odradit hejtom ako je to trapne. Nie je dovod ho skryvat. Ak ho tam chces mat, tak si daj. Vzdy lepsie jak gycove sosky.

1ryba
12. okt 2024

Určite si originál odlož. Diplom prefoť na farebnej kopírke a ten vystav. Kvalitná tlač je na nerozoznanie od originálu.

1ryba
12. okt 2024

@oli18 možno to chce mať v kancelárii. Moja lekárka má diplomy na stene zarámované. Úplne normálna vec.

oli18
12. okt 2024

@1ryba u lekarov je to bezne, to je akosi ok. Podla fotky a textu to vyzera, ze chce mat na policke doma.

1ryba
12. okt 2024

@oli18 no a? Vždy lepšie ako kadejaké hltače prachu. Každý si v domácnosti vystaví čo chce. Môj dom, môj hrad.

januska12323
12. okt 2024

Keď ho chceš mať vystavený tak do rámu ako obraz nie euro obal moje nervy, to by vyzeralo horšie ako ho len tak položiť.

autor
12. okt 2024

@beata_k dakujeem 🩷

autor
12. okt 2024

@really8 ďakujem 🩷

autor
12. okt 2024

@1ryba áno v kancli, dakujem 🩷

autor
12. okt 2024

@oli18 to je len názorná fotka. Ďakujem

autor
12. okt 2024

@januska12323 ďakujem 🩷

taktotedanie
13. okt 2024

@dskjhfdlkdjhl chce si vystavit aby vsetci videli 🙂

atinkaa
13. okt 2024

@taktotedanie obcas je dobre, aby to ludia videli, maju okrem ineho istotu, ze prisli za niekym, za kym ozaj chceli prist.
Niektore cesty kralovnej diplomy alebo covid tu nebol ale kolena osetrit viem, ci mam mozog na dlani ala maketa a tak som bistos neuropsycholog by som aj ja rada videla. A bars aj na policke. Len, ze kto ich vystavil a za kolkohodinovy kurz to bolo.

Lebo u nas etika je ozaj nic nehovoriaca vec. A tak si formu priposobujeme radi tomu, co sa aktualne najviac predava.

taktotedanie
13. okt 2024

@atinkaa j som to nemyslela v zlom

atinkaa
13. okt 2024

@taktotedanie ja niez nie☺️, skor ako poznámku za okraj. Myslim, ze info, co potrebovala, dostala - original zaarchivovat, aby nevybledol a kopiu v ramiku pokojne zavesit v kancelárii✌️