V čom je zahraničná kozmetika lepšia ako tá naša?

izabela333
30. dec 2017

Ahojte baby...Mám 31 rokov a od 10 rokov bojujem s akné. Skúsila som všetko, naozaj všetko - za top už považujem fakt liečbu roacutanom a frakčný laser. Pomohli na pol roka, akné sa vždy vráti. Včera som bola na kozmetike a pri ošetrení mi dali kozmetiku Phytomer. Je to francúzska kozmetika, nie je to cenová katastrofa, ale zaujíma ma, v čom je to iné ako Avene, LaRoche, Bioderma? Máte skúsenosti? Ďakujem

sedmookraska
30. dec 2017

Ahoj, mne pomohla kozmetika značky LM, je výborná ale drahá, no oplatí sa investovať...väčšinou drahšie značky obsahujú víac prírodných zložiek a to najmä olejov v dobrom pomere, čo robí zázraky s pleťou. Ak nič nezaberie krém phyto a serum od LM určite. Inak pomáha aj úprava stravy- vynechanie mlieka, obmedzenie masa max 2x do týždňa, jedenie rastlinných bielkovín ( najmä strukoviny), zaradiť oriešky doobeda aj prstene môžu byt, jesť viac zeleniny a pohyb... výsledky nevidno hneď ale po 3 mesiacoch určite.

izabela333
autor
30. dec 2017

@sedmookraska dakujem ti veľmi pekne za názor 🙂 tak ten krém phyto skúsim 🙂 ostatné (sladké, mliečne, pohyb, strukoviny) všetko dodržiavam. Teraz som si nasadila aj mandlový olej za studena listovaný - užívam...uvidím, či to niečo dá.

sedmookraska
30. dec 2017

a zabudla som.. kto nemá vážne problémy s pleťou, bioderma, La roche a avene môžu pomôcť, inak si myslím že ešte avene je trocha lepšie, inak by som investovala viac do kvalitnejšej kozmetiky... ten rozduel vidno

izabela333
autor
30. dec 2017

@sedmookraska vyskúšam...a tá kozmetika LM - objednávaš cez net?

sedmookraska
30. dec 2017

Áno nájdeš to pod lindameredith je to z UK, majú ju aj v hoteloch Kempinski, ale objednávam cez net, sem tam sú tam aj rôzne akcie, fakt odporúčam, HA by som mohla tu kozmetiku aj predávať;) len nemajú žiadne vzorky

izabela333
autor
30. dec 2017

@sedmookraska dakujem ti pekne, vyskúšam 🙂

nickpick
30. dec 2017

skus si co to pozistovat o tejto znacke kozmetiky - https://obchod.dermalogica.cz/akne-a-zanicena-p...
udajne na akne dost funguje....

lenka15101510
11. jan 2018

@izabela333 ja mám veľmi dobré skúsenosti s novou značkou Kamedis. Majú taký gél na lokálne použitie, ktorý účinkuje už po pár aplikáciách, čiže za dva, tri dni som videla výsledky. A majú z rady na akné aj čistiaci gél a krém. A základom sú čínske bylinky, čiže niečo úplne iné ako do teraz. skús myslím si, že neoľutuje 🙂

mirabelia
17. sep 2018

Problém s pleťou by som skôr riešila hlavne vnútorne, než len na povrchu. Určite by som na prečistenie použila nejaké bylinkové čaje. Ja mám najlepšie skúsenosti s čajmi Serafín, ale aj Grešík. Mne sa vyrážky najviac tvorili na brade a v okolí úst, keď som začala každý deň jesť cviklu, už po pár dňoch bolo po vyrážkach. Pleť si v poslednom čase potieram s bórovou vodou, raz za 2 týždne používam pleťový peeling od Avene, ktorý ma zbavil čiernych bodiek na nose a tiež som sa zbavila rozšírených pórov. Potom od Avene je dobrá termálna voda, ktorá pleť upokojí. A s inými prípravkami od Avene zatiaľ nemám skúsenosť. Pleťová voda od Biodermy mi nerobila dobre, pleť bola akoby príliš napnutá a cítila som film na pleti, nebol to dobrý pocit.

michaelkanr
17. sep 2018

Akne v dospelosti (pokial nie je spojene len s menstruaciou) znamena vacsinou nejaky vnutorny problem (intolerancie, alergie a pod). Takze by som to riesila cez doktorov a nasledne aj cez dobreho dermatologa.
Ohladom kozmetiky-netreba hladat podla znacky ale podla aktivnych latok a ich koncentracie. Na akne pomahaju kyseliny aha a bha, pravidelna exfoliacia.
Velmi dobry blog o kozmetike (a vela rad ohladom akne) najdes na stranke aestheholic (slovenska), odporucam preluskat🙂

bulgarianrose
Odpoveď bola odstránená
Zobraz