Uznajú reklamáciu Guess?

katrin21
3. júl 2024

Ahojte, ma vyznam ist do Parndorfu reklamovat? Putka sa znicili po 2-3mesiacoch nosenia,,uz vyse mesiaca ju nenosim. Nijako som ju nepretazovala, iba penazenka a bezne veci, nic som v nej nenosila,ani do nej nedavala nic tazke napr.z nakupu a pod. Som rozcarovana z tej nekvality. Vyreklamuju to, alebo skoda kilometrov a rovno dat opravit u nas? Mate skusenost?

Dik

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenka74
3. júl 2024

@katrin21 Ja by som šla a skúsila reklamáciu. Ale som veľmi prekvapená, čo sa ti stalo, ja som s kabelkami tejto značky veľmi spokojná, asi si mala nejaký chybný kus.

katrin21
autor
3. júl 2024

@vsadeviem ano, v podstate po 2 mesiacoch uz som videla ,ze sa nieco deje, po 3 uz som ju prestala nosit radsej..nejako sa stale neviem dostat do Parndorfu, potom zas budem musiet ist pre nu...hmm... no bezne nosenie do prace a z prace, nic v nej tazke, max.penazenka je asi jedina tazsia vec.

katrin21
autor
3. júl 2024

@elenka74 no ja mam prvu som fakt sklamana.
Kupovana koncom februara.
Dcera ma podobnu bledu, uz dlhsie, nosi v nej pol sveta a drzi. Ja si ju sanujem a dopadne takto...asi sa pokazili.

slovakboy
3. júl 2024

@katrin21 podľa mňa to bude konštrukčný problém. Ich kabelky aj kvalita kože a dielov môže byť ok. Ale dizajnér sa rozhodol použiť pri tomto modeli veľmi úzke pásiky kože a to nedomyslel. Všetky kabelky tohto typu sa im budú vracať. Nemôžeš to najprv s nimi vykomunikovať e mailom?

sisa_s
3. júl 2024

@vsadeviem to fakt hadzes diskusie do ChatGPT, a potom tu kopirujes odpovede? 😀

kiki68
3. júl 2024

Guess je hrozna kvalita, sa divim, ze tie kabelky niekto kupi. Kamoskam sa stalo to iste, ta kabelka bola do 6 mes na srot

katrin21
autor
3. júl 2024

@kiki68 to fakt?

kiki68
3. júl 2024

@katrin21 akoze pacili da mi od nich asi tri kabelky, ale pozrela som ako je to site a to ako nejaky chinese crap, nepekny sev, uchyty zle podsite. Ako Guess mal pred 15 rokmi vybornu kvalitu, neviem kde premiestnili vyrobu realne, ale kvalitu to nema. Nech sa nikto nehneva, ale dat 150eur za nieco, co sa do 6 mes rozpadne nedam. A to som bola presvedcena, ze ma ten design zlomi, zblizka to bol uz triezvejsi pohlad. A Parndorf ma este k tomu iba outlet, cize uz to je nizsia kvalita ako to, co dostat ofiko. Takze sa tomu nedivim, ze ta pani ma Problem

zuzinabila
3. júl 2024

@kiki68 pre mňa už Guess je synonymom gýča🙂

kiki68
3. júl 2024

@zuzinabila pre mna tiez, ako nieco maju stale pekne, ale je toho pomenej

muchotrafka298
3. júl 2024

@katrin21 urcite to chod reklamovat, Mali by byt v ramci EU rovnake podmienky pri reklamaciach ako su na Slovensku aj v Rakusku.
Proste je to lacny polyuretanovy smejd, predavany za velke prachy.

lakebabe
3. júl 2024

@katrin21 guess ma už posledne roky strašnú kvalitu takto sa mi teraz rozpadol ruksak o od nich po pár mesiacoch nosenia tiež len peňaženka a telefón a úplne sa roztrhal ako keby som nosila tehly. Poslala som ho nazad do Answear a okamžite mi vrátili peniaze. Takže by som to riešila aj v pandorfe

katrin21
autor
3. júl 2024

@lakebabe ok, tak tam zbehnem teda

katrin21
autor
3. júl 2024

@zuzinabila maju aj negycove modely,prave taky jednoduchy mam

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
missviolet
3. júl 2024

Mne sa rozpadlo vsetko od Guess, absolutne zla kvalita...

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jovka
3. júl 2024

@katrin21 uznaju , Guess je nekvalitná znacka obzvlášť kabelky a peňaženky , ako predajcovia to vedia, takze som si ista , ze to bude bez problemov : )

sisa_s
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj_anka
3. júl 2024

@katrin21 určite choď reklamovať. Mimochodom táto značka je dosť nekvalitná. Mne sa tiež pokazili už dve kabelky a peňaženka.

824775
4. júl 2024

Ja mám dve kabelky čiernu a krémovú a už ich mám dva roky a som spokojná s nimi podľa mňa to musela byt výrobná chyba

mk1111111111
4. júl 2024

Ja len nechapem, preco sa tato "znacka: v Europe tak draho predava, je to celkom lacna znacka v USA. Niektore neznackove veci su kvalitnejsue, nez toto. Este aj to logo vsade vytrrcene

katrin21
autor
4. júl 2024

@824775 dcera ma tiez dlho jednu..ale mohli zmenit vyrobu, materialy... za ten cas

lakebabe
4. júl 2024

@katrin21 ja ich mam viac tie staré držali ešte keď som predávala, nové za posledne štyri roky katastrofa. Topánky a tenisky od nich to isté všetko reklamované. Už nekupujem. Mala som ich veci rada, ale už nie. Kamoška kupuje ich kabelky v Španielsku tam majú aj tu drahsiu koženú radu, ale tie sú kvalitou úplne inde